Jump to content

Community Status Updates

Photo

HakunaMatata → DoB

E,όχι απλά χάλασαν,έγιναν Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α.Δηλαδή έλεος,ούτε πλοκή πια,ούτε ένας ωραίος κακός(βλέπε Phoebes,Cedric)ούτε κανένας καινούργιος χαρακτήρας ούτε τίποτα!!Δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις τα προηγούμενα για να καταλάβεις τι γίνεται στο επόμενο!!Το μόνο που μου άρεσε είναι η καινούργια στολή της Hay Lin...Ακόμα και το σχέδιο κάπως χάλασε,που για μένα είναι ο τέλειος συνδιασμός,ούτε Disney,ούτε manga...Αμάν :(
Oct 23 2011 13:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ω, σε παρακαλώ! Αυτή είναι η πραγματική χρήση του όρου: όχι αυτές που χαίρονται κάνοντας "Kyaaaaah" μόνο όλη μέρα κι εγκωμιάζοντας τα καλά του αλλά αποδέχοντας τα κακά του και που τον υποστηρίζουν όταν δεν είναι στα καλύτερά του, μουαχα χα χα χα χα!
Oct 23 2011 13:06
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:hihi2: Τι να πω,fangirls......
Oct 23 2011 13:03
Photo

Anelis → Putin

Είναι χάρις στις άσπρες φαβορίτες.
Oct 23 2011 12:21
Photo

Mike The Great → D.Dragon

Ok.σ'ευχαριστω
Oct 23 2011 11:19
Photo

D.Dragon → Mike The Great

Δεν ξέρω αν γίνεται τώρα,από την επόμενη φορά:thatsit:
Oct 23 2011 10:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

5:18 το πρωί, αϋπνίες βλέπω! Nαι ναι, σίγουρα. Ειδικά με εκείνο το τερααααάστιο χαμόγελο του σαδιστή! Πάλι καλά: είδα κάτι couypled αντί για coupled, secutiry αντί για security...:run: ντρέπομαι.
Oct 23 2011 09:53
Photo

Mike The Great → D.Dragon

Πως το διαγραφω?
Oct 23 2011 09:53
Photo

E he he, το είδα αλλά κάπως έπρεπα να συμβάλω ώστε να μη δυσφημιστεί ο Shin-san! :kakaka: Oh OK; no problem!
Oct 23 2011 09:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαίρομαι τότε. Παράξενο θα μου φαινόταν αν έβλεπε κανείς από πάνω του από τον πουθενά έναν τέτοιον και δεν ανατρίχιαζε έστω. Και 'πφφφ' για τα "ορθογραφικά". Ένα typo πρόσεξα και το σημείωσα γιατί και ορθογραφικό έλεγχο να είναι δε θα το υπογράμιζε. Αντί για e πάτησες a. Αίσχος. Ντροπή σου. Πρέπει να τρέξεις να κρυφτείς.
Oct 23 2011 04:18
Photo

Mike The Great → iristella

Γεια σου Iri τι κανεις?ολα καλα?
Oct 23 2011 01:15
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ναι το λύσαμε το θέμα με τον από κάτω,αγαπητή stalker. :P Η δοκιμασία,θα γίνει όταν αρχίσει το RP,οπότε έχουμε καιρό να λύσουμε τα διάφορα θέματα που θα προκύψουν.
Oct 23 2011 00:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh, το είδα το αρχείο! Γιατί καλέ να σε σκοτώσω με αυτά που έγραψες? :tensai: Γι αυτό ακριβώς σε θέλω για beta reader! Για να τα προσέχεις και να τα επισημαίνεις! Και παρόλαυτα, ειδικά τον Bel που έγραφα και πολλά γι αυτόν τον φοβόμουν. Αλλά εκεί στην αρχή...κανονικό troll όμως έτσι? Εγώ θα σκιαζόμουν μια φορά πάντως xD By the way, συγγνώμη για τα λάθη αλλά το έγραφα στον υπολογιδτή του αδερφού μου όπου στο word έχει πεθάνει ο ορθογραφικός έλεγχος και δε μου βγάζει τίποτα, αν εξαιρέσουμε ότι απλώς με αφήνει να γράφω. Ούτε να διορθώσει αν τα γράψω ανάποδα, τίποτα!
Oct 23 2011 00:09
Photo

Εννοεί τους χαρακτήρες που την έλεγαν στον Shin-san αγαπητέ αρχηγέ όχι εμάς...σε σχέση με τον από κάτω...που νομίζω ότι ή έχει αρχίσει να δουλεύει τον Shin ή να τον συμπονάει. Και για να μείνω ψυχικά ήρεμη ότι τον υπερασπίζεται θα προτιμήσω το δεύτερο! :P Όσον αφορά τη δοκιμασία...λέω να την αφήσουμε ως έχειν και να βάλουμε έναν φανταστικό εχθρό -εξάλλου δεν ξέρουμε και πολλές αντιμαχούμενες οοικογένειες, μόνο allies μας έχει δείξει μέχρι τώρα στο Reborn xD -.
Oct 23 2011 00:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Οh> You got me curious... Well, captain obvious, meet your match: I just saw this.
Oct 22 2011 23:56