Community Status Updates
Lord Leon → Warchief
Εχω μια αποριούλα αφου χαζευα ένα[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=521115&postcount=85"] διάλογο στο Νο 6 [/URL]
Ξέρω ότι εχει περάσει κανα διμηνο αλλά διαβαζοντας το δεν μπορεσα να μην αναρωτηθώ. [U]Δεν[/U] εχω δει τη σειρά και μονο που διάβαζα τα σχολια κραυγαζε double standards από μεριάς σχολιαστων. Οντως δεν περιμενες μόνο αυτές τις απαντησεις και ειχες αφησει περιθωρια να ακουσεις και κατι διαφορετικό, ξεκινώντας τον διαλογο; και αν ναι, σαν τι; γιατι δεν μπορω να σκεφτώ κάτι. Οι απαντησεις ήταν πολύ προβλέψιμες.
Oct 23 2011 20:55
Hikari-sama → fwto
Ώχου, δεν μπορώ να ποστάρω, οι φωτός μάλλον παραφορτώνουν το σάιτ και κάνει δέκα χρόνια !! Δεν θα μάθεις ποτέ ποιους θεωρώ σέξυ, κρίμα κι άδικο !!
Oct 23 2011 19:08
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Oh, you!
Να σε πω από τους 5 τώρα στην φωτογραφία οι τρεις είναι στην περιβόητη συντροφιά του μονόκερου...άτσα! Πλειοψηφία! xD
Oct 23 2011 17:26
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Οοοοοοοοοο.....
Τι τιμή,να είμαι στην ίδια φωτογραφία με την συντροφιά του Μονόκερου! :3
Oct 23 2011 17:09
^^ Oι υπόλοιποι είναι φίλοι μου ναι και με μερικούς απ'αυτούς είμαστε μαζί και στο DnD! :3
Oct 23 2011 16:56
Botsun → Fallen_Mpougatsa
:blush2:
Οι υπόλοιποι είναι από την οικογένεια ή είναι random φίλοι σου;
Oct 23 2011 16:47
zoro77 → Gol D Asos
Aκριβως κι εγω το ιδιο κανω. Ιδιαιτερα μ αρεσει να βλεπω τα επ 404-405 παρα το γεγονος οτι υπαρχουν ηττες.
Oct 23 2011 16:45
E he he; το ξερα ότι θα σ'άρεζε! Σε πήγε κιόλας, ειδικά με το σετάκι που έχεις τώρα! :D
Oct 23 2011 16:45
mayumi_chan → plotolp
[I]καλημεραααααα!![/I]:x3:[I](για μενα που μολισ ξυπνησα!![/I]:P[I])
ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα απο 3 μερες εκτος σπιτιου γυρισα πισω και τωρα κανω αγκαλιτσες με τον αγαπημενο μου υπολογιστη!!![/I]:moeee:[I]λοιπον ακου τα νεα μου!!!ειναι παρα πολλα!!ξεκινησαν απο την Πεμπτη οπου βγηκα με την κολλητη μου(κατα τις 7:00) και πηγαμε στον οφθαλμιατρο της..μετα πηγαμε για φαϊ στο palmie στο Κεφαλαρι κ μετα αποφασισαμε να κοιμηθω σπιτι της!!την Παρασκευη ξυπνησαμε στις 6:00 για να με παει σπιτι να φτιαξω τα πραγματα που χρειαζομουν να παρω και να παει εκεινη deree!!στις 9:00 συναντηθηκαμε κηφισια και πηγαμε για πρωινο,καφε,τσαϊ κ.λ.π και για να αγορασουμε τα δωρα για μια φιλη μας που ειχε γεννεθλια και θα πηγαιναμε Κιαμο για να τα γιορτασουμε το βραδυ!!γυρισαμε σπιτι μου το απογευμα για να φαμε κ βρηκαμε τι θα βαλω και μετα πηγαμε σπιτι της να ετοιμαστουμε!!το βραδυ κατα τις 10 πηγαμε να παρουμε κ τα αλλα παιδια με τα οποια θα πηγαιναμε κιαμο κ φτασαμε εκει κατα τις 11:20!!(για 10 λεπτα θα χαναμε το τραπεζι![/I]:P[I]) τα περασαμε ΥΠΕΡΟΧΑ [/I]:kyaaa:[I]και κουραστικαμε αφανταστα!γυρισαμε σπιτι της κολλητης μου στις 7 κ κοιμηθηκαμε εκει!!ξυπνησαμε το σαββατο στις 12 επειδη ειχαμε μουσικο ομιλο και επρεπει να παμε(αργησαμε κ μια ωρα![/I]:P[I]) και στις 4:00 που τελειωσαμε πηγαμε σπιτι της για φαϊ!!μετα καναμε βλακειες, χορευαμε κ τραγουδουσαμε![/I]:angelr:[I]μετα φαγαμε γλυκακι και κατα τις 9:00 πηγαμε να παρουμε μια φιλη μας κ να παμε για καφε μαρουσι!και τελικα γυρισα σπιτι μου κατα τις 3:00 το πρωι με αποτελεσμα τα ξυπνησω στις 3:00 το μεσημερι(ειχα να κοιμηθω καλα μερες!![/I]:sleepy:[I]) σορυ που σου λεω την ιστορια της ζωης μου που ισως σου φαινεται κ βαρετη αλλα τα περασα υπεροχα κ ηθελα να στο πω!![/I]:wooi2:[I]τωρα νιωθω λες και εισαι το ημερολογιο μου με την διαφορα οτι μου απαντας!![/I]:P[I]νομιζω οτι εισαι το καλυτερο ημερολογιο του κοσμου!![/I]:blush2:
[I]επιστροφη τωρα στον Μικου μου!!και τα 2 του πανε του μωρου μου γιατι ειναι θεος αλλα τον πρωτιμω ξανθουλη νομιζω!![/I]:moeee:[I]ευχαριστω παραααα πολυ για τις φωτογραφιες!!ειναι υπεροχες!![/I]:wooi2: [I]ευχαριστω παρα πολυ για το site!!δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη αλλα θα ασχοληθω μαζι του συντομα![/I]:gotit: [I]δεν εχουμε ακριβως καταληψη στην σχολη!!βασικα υποτιθεται οτι τωρα ειναι η εξεταστικη και στις 31 ξεκιναμε!!εχω μπερδευτει βασικα![/I]:bahhh:
[I]p.s. λεω να ακολουθησω τις συμβουλες σου και να ξεκινησω με το mirai nikki και μολις σχηματησω γνωμη θα σου πω!!![/I]:tensai:
[I]p.s.2 βασικα με επιασε καταθλιψη γιατι..βασικα μην γελασεις..ειναι η ******* που πιανει τα κοριτσια περιπου μια φορα τον μηνα..να γιατι: [/I][SPOILER][I]δεν θα βρω ποτε τον πριγκιπα[IMG]http://i335.photobucket.com/albums/m466/mardisenchanted/images.jpg[/IMG]..ή ειμαι με καποιον που με θελει αλλα δεν τον θελω ή αυτος που θελω με φτυνει κανονικα[/I]:bahhh: [/SPOILER] [I]Παρεπιπτοντως το κομματι ειναι υπεροχο!και αυτα τα παιδια το τραγουδουν απιστευτα!![/I]:riiight: [I]κοιτα και ενα τραγουδι που μου εστειλε ενας φιλος μου και μ'αρεσε πολυ(κ λογω ονοματος βεβαια![/I]:P)[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=zDcDp034N0o&list=PL579E8209C32E7DEE&index=187[/SPOILER]
[I]εγω παιζω κιθαρα και πιανο!!!αλλα δεν ειμαι και τελεια σε αυτα![/I]:bahhh:[I]εσυ ασχολεισαι με τιποτα τετοιο??
p.s.4 πες μου κ εσυ τα νεα σου απο αυτες τις μερες γιαιτ εχουμε να μιλησουμε πολυ καιρο!!
[/I]
Oct 23 2011 15:46
fwto → Hikari-sama
e dn exw teleiwsei th seira gia na sou pw! ws twra nai, gt polu musthrio mas to paizei h llh
Oct 23 2011 14:42
Hikari-sama → fwto
Ναι, μην ανησυχείς, κάτσε να απογευματιάσει και θα σου πω εγώ !!
Τώρα αλήθεια, πιο πολύ συμπαθείς την Kallen ?ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ, ΟΧΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ !!
Oct 23 2011 13:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed