Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hazukimono

Ela kati na gelaseis! [url]http://www.dailymotion.com/video/xlwh1p_y-yyyyyyyy-yyy-yyyyyy_fun?[/url]
Oct 25 2011 13:15
Photo

metalmusicmaniac → Cassiel

Χρόνια πολλά μεγάλε, ότι επιθυμείς :cake: να σε βλέπουμε στα meetings να σε χαιρόμαστε :P
Oct 25 2011 12:56
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Στο Rp παμε για Φωσκολιάδα κι ίσως παραπάνω ! xD
Oct 25 2011 12:49
Photo

Shevliaskovic → sakuJo

αν βάλεις με εξτε,προσπάθησε να πείσεις καμια φίλη/μητέρα/αδερφή κλπ να σου δώσει αληθινό μαλλι,γτ εγώ εχω βάλει ψεύτικο γιατί ήθελα να είναι πιο μακρύ απο το μαλλί μου και είναι έτσι και τσι. αλλά αν το κάνεις αυτό ρώτα πόσο μακρύ χρειάζεται κλπ κλπ παίζουμε σκα. Ασχολήσε καθόλου με schoolwave?
Oct 25 2011 12:36
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλημέρα ημερολόγιο μου!:ureshii: Χαίρομε πολύ που λες ότι σε κάνω χαρούμενη:blush2:. Είναι αλήθεια πως μου φτιάχνεις την μέρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γιατί α μη τι άλλο και στενοχωρημένος να είμαι όταν διαβάζω π.χ. πόσο υπέροχα τα πέρασες λίγη από την χαρά σου μεταδίδετε και σε εμένα. Χαχαχα όντος ακούστηκε κάπως σαν πρόταση γάμου, αλλά δεν πειράζει:P Πρέπει να δώσατε ωραία παράσταση!:P Εγώ με τον χορό δεν τα πάω καθόλου καλά. Στην πραγματικότητα δεν χορεύω ποτέ εκτός και άμα νιώθω πολύ άνετα με την παρέα. Τα δικά μου γενέθλια είναι 9 Απριλίου και 10 Απριλίου γιορτάζει το όνομά μου (και ναι έχω ονομαστική γιορτή μόνο που δεν την θυμάται ποτέ κανείς εκτός από τους συγγενείς μου :sadist:) Είμαι Κριάρι στο κανονικό και Φίδι στο Κινέζικο ωροσκόπιο! Εσύ? 18 Ιανουαρίου ε? Θα φροντίσω να το θυμάμαι!(στο κάτω κάτω ημερολόγιο είμαι άμα δεν θυμάμαι ημερομηνίες που πάμε?;) ). Σκέφτεται να φύγει για Αμερική η φίλη σου? Δεν ήθελε να περάσει κάπου Ελλάδα?:hmmm: Ούτε εγώ έχω βαπτίσει ποτέ παιδάκι, άστα:wth2: Το εμβόλιο, από ότι ξέρω δηλαδή, είναι σκοτωμένος ιός που το βάζεις στον οργανισμό σου για να μάθει το ανοσοποιητικό σου πως να τον πολεμάει έτσι ώστε μετά να έχεις ανοσία. Από ότι μου είπε και ο γιατρός όταν το κανείς μπορεί να σου προκαλέσει καμιά δυο μέρες πυρετό, μέχρι να το καταπολεμήσει ο οργανισμός σου δηλαδή. Αυτό έπαθα και εγώ αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι έχω ανοσία!:) Για το εμβόλιο της μήτρας δεν ξέρω να σου πω. Άμα στο πει και ο γιατρός σου δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι! Η ξαδερφούλα μου είναι 19 χρονών και την αγαπώ πολύ γιατί δεν έχω άλλα πρώτα ξαδέλφια εκτός από εκείνην :wooi2: p.s Εχθές μίλησα με έναν φίλο μου από την σχολή που κατέβηκε για κάτι βεβαιώσεις και μου είπε πως εχθές ήταν η πρώτη μέρα και είχε άπειρο κόσμο στο ΠΑΠΕΙ! Πιστεύω πως και η δικιά σου πρώτη μέρα θα σου μείνει αξέχαστη!:riiight: p.s2 Χαίρομε πολύ που σου άρεσε το τραγούδι, ελπίζω μόνο μην ζήσεις αυτά που περιγράφει. Η Amy Macdonald είναι από τις αγαπημένες μου, νομίζω πως θα σου αρέσουν και άλλα τραγούδια της. Σε ευχαριστώ και για το τραγούδι που μου έστειλες το έχω ακούσει πολλές φορές στο ράδιο και είναι πανέμορφο (και δεν ήξερα ότι το λένε και τα κίτρινα ποδήλατα). Και εγώ δυσκολεύομαι πολύ να βρω κοπέλες που να ταιριάζουμε, ίσως γιατί είναι και ο χαρακτήρας μου έτσι. Τουλάχιστον από ότι μου λες πάνε καλύτερα τα πράγματα για εσένα, οπότε περιμένω να μου πεις καλά νέα!:D p.s 3 Σε ζηλεύωωωω:run: Παναθηναϊκός είμαι αλλά μην φανταστείς ότι ασχολούμαι και πολύ. Πιο πολύ για τον χαβαλε της παρέας. Εσύ? p.s 4 Χαχαχα γιατί να μην θέλω να σε ακούσω? Και μην τους ακούς τι λένε, δεν μιλάς πολύ απλά είσαι έξω καρδιά!:joyful:
Oct 25 2011 10:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

...Agreed...T^T
Oct 25 2011 00:46
Photo

The circle of no life !!!
Oct 25 2011 00:45
Photo

Όλους μας...αλλά τι να πεις?Εθισμός...
Oct 25 2011 00:42
Photo

sakuJo → Shevliaskovic

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...συννενοηση!!να μην ακους κανεναν βρε....ζουλευουν για αυτο στην λενε!! α και δεν εχω αφανα αλλα διαθετω ενα αρκετα φουντωτο μαλλακι^^ θα βαλω και τζιβακι[exte βεβαιως]^^ ρε ειπες οτι εισαι σε συγκροτημα...τι παιζεται;
Oct 25 2011 00:35
Photo

To anime.gr με'χει καταστρέψει...... Τ_Τ
Oct 25 2011 00:34
Photo

Μόλις αρχίσεις να βάζεις κι αυτά ":" θα αισθάνεσαι ολοκληρωμένος νομίζω...xD
Oct 25 2011 00:32
Photo

Όχι δες: [SPOILER]trololol[/SPOILER]
Oct 25 2011 00:27
Photo

Now that is epicness! xD
Oct 25 2011 00:26
Photo

Καταλαβαίνω,ότι περνάω πολλές ώρες εδώ,όταν στέλνω στον καθηγητή των Ιαπωνικών,e-mail με emoticon ! (Τ___Τ)
Oct 25 2011 00:24
Photo

E he he...likw a baws!
Oct 25 2011 00:14