Community Status Updates
Jorg → Fallen_Mpougatsa
So many things to do and so little time.
(Τα πολλά anime, manga, games που έχω να τσεκάρω φέτος, κάθως και άλλα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω, απλά δεν γουστάρουν που είμαι τρίτη λυκείου φέτος και δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί τους). :P
Oct 25 2011 14:06
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Your argument...is valid! xD Ναι ναι, δεν έχω παράπονο. Μα τι στο καλό γίνεται σ'αυ΄το το RP? Χα χα ότι ναι.
Επίσης, δες τα YGO TAS... :hypno:
Και τώρα με συγχωρείτε πρέπει να αποχωρίσω απο το pc...
Oct 25 2011 14:02
mayumi_chan → plotolp
[I]καλημερα γλυκο μου ημερολογιο!!![/I]:blingeye2:
[I]Τωρα σου γραφω απτο καινουριο μου laptop το οποιο το εχω κανει ενα κουκλακι και θα το βγαλω μια μερα φωτογραφια να στο δειξω..[/I]:awww:[I]το προβλημα ειναι οτι δεν του εχω βγαλει ακομη ονομα αλλα επειδη μου θυμιζει λιγο χιονι η κατι χειμωνιατικο το κοβω για yuki-chan η κατι τετοιο!!εχεις τιποτα να προτεινεις??[/I]:hmmm:
[I]Σημερα ημερολογιακι μου ειμαι στεναχωρημενη..εσυ πως εισαι??ελπιζω εσυ να εισαι καλα γιατι αν ειμαστε κ οι 2 χαλια ποιος θα βοηθησει ποιον??[/I]:sadist: [I]Που λες σημερα(απο χθες βασικα) τρωω ενα γραψημο απολους..αυτος που υποτιθεται οτι βγαινουμε δν μου εχει στειλει ουτε ενα μνμα και να παει να γ______ ο μ_____ [/I]:mador2: [I]γιατι οτι κ να λεει αυτος εγω πιστευω οτι τουλαχιστον στα πρωτα ραντεβου πρεπει να στελνει το αγορι στο κοριτσι για να του δειξει οτι ενδιαφερεται πραγματικα(αν ενδιαφερεται..)!![/I][I]εσυ τι πιστευεις?εχω αδικο??[/I]:emptyonexg1:
[I]και σημερα με γραφει κ η κολλητη μου!!!κανεις δεν με αγαπει εμενα!![/I]:zetsubou:
[I]αλλα μπορω και μονη μου!!!οριστε μας!!![/I]:hero:[I]ευτυχως που υπαρχεις κ εσυ καλο μου ημερολογιο!!![/I]:lovulovu: [I]χμμμ...κριαρακι ε? (κριος ηταν κ ο πρωην μου[/I]:if:..[I]ειναι αληθεια οτι κερατωνετε???[/I]:chigau:) [I]πρεπει να εισαι απο τους καλου κριους ημερολογιακι μου!!εγω ειμαι αιγωκερος με ωροσκοπο ταυρο!!στο κινεζικο νομιζω οτι ειμαι κοκορας αλλα δεν ειμαι σιγουρη!!θα θυμηθω κ τα γεννεθλια κ την γιορτη σου γιατι ειμαι απτα καλυτερα ημερολογια!![/I]:P [I]παντως νομιζα οτι στους κριους αρεσε ο χορος!![/I]:hmmm:
[I]μπα δεν σκεφτεται για αμερικη γιατι εχει εταιρια εδω αλλα ποτε δεν ξερεις!![/I]:P
[I]να σου πω την αληθεια δεν το εχω πολυσυζητησει με τον γιατρο μου το εμβολιο!![/I]:canthelp:
[I]να την χαιρεσαι την ξαδερφουλα σου!και γω εχω μονο ενα πρωτο ξαδερφακι αλλα ειναι πολυ μικρο και ειμαι πιο πολυ δεμενη με τα 3α μου ξαδερφια που ειναι και πνευματικα μου αδερφια!!:P
p.s. αχ ξεκινησατε δλδ??εσυ δεν πηγες??δεν εχεις μαθημα??μακαρι να γινει οπως το λες!!![/I]:blush2:
[I]p.s.2 εγω απο την amy ξερω το πρωτο που ειχε βγαλει κ ειχε γινει διασημη!!δεν θυμαμαι ομως πως λεγεται!εσυ ποιον σταθμο ακους στο ραδιοφωνο???δηλαδη εσυ τις χωριζεις η απλα δεν τα φτιαχνεις με καποια χωρις να την ξερεις??[/I]:hmmm:
[I]p.s.3 ειναι ευκολο παντως να μαθεις κιθαρα ακομα κ αν ξεκινησεις τωρα χωρις να ξερεις τιποτα..αρκει να ασχολεισαι!![/I]:P [I]Εγω ειμαι ολυμπιακος και ολο το σοϊ μου ειμαστε φανατικοι! [/I]:P
[I]p.s.4 ευχαριστω πολυ γαι τα καλα σου λογια!!με κανεις να νιωθω πολυ καλυτερα!!![/I]:wooi2:
Oct 25 2011 13:56
Ωστέ έτσι...μας κατηγορείς γι αυτό,μας κατηγορείς για το SID απαπα...
Oct 25 2011 13:55
Χα χα! Όντως σε πειράζει το Gamaran αν αυτή είναι η μόνη ατάκα που θυμάσαι και θες τον Iori να μας απειλεί με όπλο! xD
Oct 25 2011 13:52
Botsun → Fallen_Mpougatsa
:hahaha:
[I]
"Κι όλα τα κύτταρα του μπήκαν σε battle mode!"[/I] XD
Όσα,manga κι αν έχω διαβάσει,αυτή παίζει να'ναι η μόνη ατακα που θυμάμαι.:sadist:
Oct 25 2011 13:49
:hahaha: μα και φυσικά!
Χα χα, το πιστεύω αυτό, το πιστεύω! Όλους μας πειράζει1 Εδώ κάναμε μονάδα μέτρησης του χρόνου! Πλάκα κάνεις...?
Oct 25 2011 13:44
S&M all the way !!!
Το πολύ Gamaran,με'χει πειράξει...:hihi2:
Oct 25 2011 13:43
Πω πω, φαντάσου! Έχει πλέον αποτυπωθεί στο γενετικό σου υλικό. Εγώ από την άλλη βασανίζω την OC μου. Και φυσικά αν ρωτήσεις και την Kai-Fabio έχω μακρά παράδοση σ'αυτό. :kakaka:
Oct 25 2011 13:41
Δεν έχω σκεφτεί την συνέχεια,αλλά δεν το κάνω επίτηδες,με το που πάω να γράψω κάτι,μου βγαίνει η shonenia.... :P
Oct 25 2011 13:36
Nyahahaha! Yes! Βέβαια κάτι μου λέει πως το δικό σου είναι το σβαρότερο και θα συνεχίσει στο οργανωμένο αλλά ΟΚ! XD
Oct 25 2011 13:34
Εν τω μεταξύ,ο καθένας έχει φτιάξει ένα sub-plot και συνεχίζει ακάθεκτος! XD
Oct 25 2011 13:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed