Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Αλήθεια ; Ο__Ο
Δεν το ήξερα,πως ο Christopher Lee,ήταν τόσο badass...
Oct 25 2011 16:08
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Οh. My. God. That was...wow. Mέχρι και η φωνή ταίριαζε!
Άκυρο γεγονός: το ξέρεις ότι στα νιάτα του -2ο ΠΠ- ο εν λόγω ηθοποιός δούλευε σαν μυστικός πράκτορας for her majesty the Queen στη μεγάλη Βρετανία κατά των ναζί και μάλιστα ήταν από τα πιο ελιτ σώματα και έχει σκοτώσει αρκετούς ανθρώπους? Αν θυμάμαι καλά λεγόταν "minisrty of ungentleman warfare"
Oct 25 2011 16:03
Botsun → Fallen_Mpougatsa
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc&feature=share[/YOUTUBE]
Για όλα φταίει η Kai,που μου κόλλησε το τραγούδι !
Oct 25 2011 15:55
Botsun → Dorothy
Ακολούθησα την συμβουλή σου κι έκατσα σήμερα κι έμαθα τα katakana!
[SIZE=1][I]~Βέβαια μου πήρε ένα χρόνο,αλλά τεσπα...~[/I][/SIZE]
Oct 25 2011 15:52
Botsun → Kamen Tantei Zura
χαχαχα!!!
Με πετάξανε στην γωνία και με ξέχασαν οι κακούριες !! :P
Άσε,χτες άρχισε η σχολή και απ'ότι φαίνεται,ούτε εγώ θα'χω χρόνο για οργανωμένο rp.... (T__T)
Oct 25 2011 15:49
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
[QUOTE]Και η Μαρία είναι λες και γουστάρει το Fabio xD Τον αναφέρει σε κάθε ποστ της.[/QUOTE]
Ha ha ha ha! H Maria είναι stalker του Fabio γιατί της αρέσει! Αν και παντρεμένη και δεν κάνει κίνηση -γιατί είναι και πιστή κοπέλα (ωωωωωω)- αλλά τον κυνηγάει, well noticed!
Oct 25 2011 15:39
Kamen Tantei Zura → Botsun
Έχω συνηθίσει στο καμένο :P Αν φανταστείς ότι με την Dorothy και την αδερφή μου κάναμε τέτοιου τύπου rp παλιότερα με Reborn και πολύ πιο καμένο. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε εκείνα. Γι' αυτό και το είχε αναφέρει η αδερφή μου στην Μαρία και εκείνη προώθησε την ιδέα. Απλά οι περισσότεροι δεν έχουμε και το χρόνο για ένα πιο οργανωμένο rp. Το συγκεκριμένο νομίζω είναι καλό.
Επίσης έχω διαβάσει και ένα σωρό ιστορίες του Nozomu στο one piece rpg :P (Τον λυπήθηκα τον καημένο εν τω μεταξύ που δεν μπορούσε να χωθεί άνετα στην ιστορία.)
Για το rp~
Καημένος ο χαρακτήρας σου :P Δεν του δίνανε ιδιαίτερη σημασία.
Και η Μαρία είναι λες και γουστάρει το Fabio xD Τον αναφέρει σε κάθε ποστ της. Αλλά ο Fabio ανήκει σε όλους. Όπως μου είπε και η αδερφή μου θα τον κάνει bisexual και ακόμη πιο ψωνάρα.
Όλοι είναι ό,τι να ναι όμως εκεί μέσα. Μακάρι να γράψει και ο Night Wizard Seal.
Oct 25 2011 15:23
:OMG3:
Πως άντεξες και το έκανες αυτό ; Εγώ δεν την παλεύω να διαβάσω πάνω απο δυο σελίδες μαζεμένες.Είναι πολύ καμμένες για μένα!!
Oct 25 2011 15:16
Kamen Tantei Zura → Botsun
Δεν χρειάζομαι πρόσκληση εγώ :P Είμαι πάντα και παντού.
Μα αυτό είναι το καλό~ ότι είναι ό,τι να ναι.
Ναι τις διάβασα.
Oct 25 2011 15:13
Δεν θυμάμαι,να σας κάλεσα δεσποινίς,να συμμετάσχετε ! :P
Ρε,παραείναι καμένο και ο,τι να'ναι.Αντε να δούμε πως θα προχωρ'ησει η ιστορία....
Να σου πω,διάβασες τις προηγούμενες σελίδες ;
Oct 25 2011 15:07
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Σε νιώθω, είναι λες και τότε όλα ξαφνικά πέφτουν πάνω σου και λες "πότε θα κάνω εγώ όλα αυτά που ήθελα" άτιμη τρίτη λυκείου.
Oct 25 2011 14:33
metalmusicmaniac → jimop24
Μιας που τα post μας έγιναν deleted ως spam σου απαντάω εδώ.
Γιατί παραξενεύεσαι που βάζω το K-ON στα πρώτα αγαπημένα μου? Βασικά, έχω ένα ιδιαίτερο κόλλημα με τις σειρές που έχουν ως κύριο θέμα τη μουσική και αυτός είναι ο κύριος λόγος που με άρεσε η συγκεκριμένη σειρά.
Oct 25 2011 14:21
Jorg → Botsun
(εντωμεταξύ εννοούσα "πέρασα και πιο πριν" οπότε corrected.) :P
Πιστεύω δεν έβγαλα όλο το συναίσθημα που ήθελα σε αυτό το ποστ για αυτό το έσβησα και έγραψα ένα άλλο, στο οποίο πιστεύω ότι γνώμη μου ακούστηκε και ήρθε για να μείνει.
Oct 25 2011 14:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed