Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
E, έχεις το RP έχεις απίθανες καταστάσεις και φοβερές ατάκες, αν ο DM είναι καλός μια πολύ δεμένη ιστορία κι άρχισε να σκέφτεσαι τον χαρακτήρα σου!
Oct 26 2011 22:03
Botsun → Fallen_Mpougatsa
:unlucky:
Σοβαρα τώρα,το πήρα βαριά......
Anyways,μακάρι να αρχίσουμε να παίζουμε,για να δω κι εγώ,τι το γαμάτο έχει αυτό το παιχνίδι.
Oct 26 2011 22:00
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha, go wash the shame away in Gamaran...
Α! Πολύ ωραία ρε συ! Μπράβο μπράβο! Θα μαστε τρεις τώρα οι DnDαδες στην οικογένεια!
Oct 26 2011 21:59
Τέτοια προσβολή μόνο με seppuku ξεπλένεται.Αλλά επειδή,δεν μου βρίσκεται εύχαιρο tantο,θα πλακωθώ να διαβάζω Gamaran,μπας και στην πορεία λοβοτομηθώ και ξεχάσω αυτό που ειπώθηκε.
Also,βρέθηκε party gia DnD.Το μόνο που μένει είναι να βρούμε ώρα και μέρος.
Oct 26 2011 21:55
mayumi_chan → plotolp
[I]καλησπερα ημερολογιακι μου!!![/I]:blingeye2:
[I]αρχικα να σου πω οτι σευχαριστω πολυ για την υποστηριξη[/I]:joyful:[I] και οτι εσκασα ενα χαμογελο αλλα δεν ειμαι τοσο χαριτωμενη οσο το γατακι![/I]:hot:[I]!δυστυχως καταφερνουν να με στεναχωτουν γρηγορα!!βεβαια τωρα ειμαι καπως καλυτερα γιατι με πηρε τηλ κ μου ειπε οτι ηταν αρρωστος(αν θελω τον πιστευω[/I]:stubborn:[I]) αλλα κυριως γιατι αποφασισα οτι δεν θα καθομαι να χαλαω την ζαχαρενια μου για αυτους που δεν το αξιζουν!!ουτε ο tom cruise να ηταν[/I]:erk:[I]!!!
αχ ημερολογιακι μου εισαι το καλυτερο!!τα λες ολα πολυ σωστα κ μ κανεις κ νιωθω υπεροχα[/I]:lovulovu:[I]!!! τωρα υποτιθεται οτι θα τον δω αυριο αλλα θα δει!!!θα του βγαλω το λαδι!![/I]:kill4u:
[I]αχ μαρεσε τοσο πολυ το fuyu-chan!!!!ετσι θα το φωναζω!!!ειναι τελειο!!σευχαριστω τοσο πολυ[/I]:awww:[I]!!!παρε κ μια φωτογραφια να δεις τι ομορφη που ειναι η fuyu-chan μου!![/I] :blush2: [SPOILER][IMG]http://i335.photobucket.com/albums/m466/mardisenchanted/DSC01791.jpg[/IMG][/SPOILER]
[I]πες μου δεν σου θυμιζει χειμωνα??[/I]:joyful:
[I]οντως εχεις δικιο ειμαι πιθηκακι!!εγω ηθελα να ειμαι τιγρης η κατι τετοιο!!![/I]:run: [I]αχ πολυ χαιρομαι που υαπρχουν κ κριοι σαν κ εσενα(δλδ καλα παιδια[/I]:P[I])!! παντως αφου γενικα σαρεσει ο χορος θα επρεπε να χορευεις!!οταν χορευεις δεν σκεφτεσαι τους γυρω σου αλλα τον εαυτο σου!!αλλιως δεν το απολαμβανεις!![/I];)
[I]p.s. αχ εισαι πολυ τυχερος που δεν χρειαζεται να πιεστεις!σε ζηλευω!![/I]:bahhh:
[I]p.s.2 νομιζω οτι το πρωτο ειναι!!το 3ο το ηξερα αλλα δεν ηξερα οτι το ελεγε εκεινη!!παντως στο 1ο πρεπει να ειναι πιο παχουλουλα κ μικρουλα!!ασε εχει περιπου το ιδιο σχημα προσωπου με μενα!τη λυπαμαι!ποτε δεν μαρεσε! [/I]:canthelp: [I]παντως σε καταλαβαινω σαυτα που λες με τις σχεσεις κ ιδιαιτερα με τους φιλους!κ γω εχω λιγες πολυ καλες φιλες κ εχω φαει κ πολλες απογοητευσεις παλιοτερα!κ με τις σχεσεις μου οπως σου ειπα ποτε δεν πετυχαινα σωστα!κ μια φορα που κατι ειχε παει να γινει το χαλασαν αλλοι παραγοντες(γονεις επειδη ημουν μικρη![/I]:canthelp:[I])
p.s.3 ε δεν εισαι πια κ τοσο μεγαλος!!εχεις 8+ χρονια ακομα για να παντρευτεις φαντασου!![/I]:P [I]δεν μπορεις να πεις κανενα αρνητικο φια την καλυτερη ομαδα!!εξαλλου το αιμα μας κοκκινο ειναι αν δεν κανω λαθος!![/I]:orly:
[I]p.s.4 το οτι μου απαντας μου αρκει!!δεν εχω θεμα για το ποτε![/I]:P :blush2:
[I]p.s.5 οι 2 θειοι μου κ ο ξαδερφος μου ειναι!!εσυ εχεις κανεναν???[/I]
Oct 26 2011 19:56
Night Wizard Seal → shinigami94
Ναι κι εγώ περιμένω τη νέα τους δουλειά. Καλή είναι η Ανέτ. Η Τάρια πάντως για μένα ήταν καλύτερη και αυτό που με ξένισε περισσότερο ήταν ότι, φεύγοντας, το συγκρότημα έχασε την αρχική του ταυτότητα. Αλλά δε βαριέσαι. Τώρα πια δεν τους ακούω τόσο όσο τους άκουγα παλιά. Γενικότερα το 10% είναι πια ευρωπαϊκή μουσική. :P
Oct 26 2011 19:05
shinigami94 → Night Wizard Seal
Το avatar το έχω και αφίσα στο δωμάτιο (απο 'κει μου ήρθε να βάλω αυτό το στίχο του τραγουδιου) :8):
Ενταξει,τη φωνή της Tarja, η Anette δεν τη φτάνει, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλή τραγουδίστρια.Ειδικά στο The Poet and The Pendulum είναι εξαιρετική.Γενικότερα, θεωρώ οτι της ταιριάζουν τα τραγούδια.
Αν γινόταν να χόρευε λιγότερο στα video clips, θα ήταν ακόμη καλύτερα. xD
Περιμένω με ανυπομονησία το νέο album και την ταινία!Είμαι σίγουρος οτι θα έχει γίνει πολύ καλή δουλεια και στα δύο.
Oct 26 2011 18:58
Night Wizard Seal → shinigami94
Κι έλεγα τι μου λένε οι στίχοι στην υπογραφή :P
Το αβατάρι σου είναι πολύ ωραίο. :P
Oct 26 2011 18:42
shinigami94 → Night Wizard Seal
Ευχαριστώ :)
Αυτό το set έχει θέμα Nightwish.
Η εικόνα στο avatar έχει σχέση με το τραγούδι [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Uod4zDdhofY"]7 Days To The Wolves[/URL] και αυτό που γράφει η υπογραφή είναι στίχος του τραγουδιού.Η υπογραφή είναι το εξώφυλλο του ''Best of'' album Highest Hopes.
Oct 26 2011 18:27
[QUOTE]λοιπον μολις διαβασα και την ενατη σελιδα και οαγαπημενος χαρακτηρας μου ειναι προς το παρον τουλαχιστον της kai, και πραγματικα λυπαμαι τον αρχηγο σας που ειναι χειροτερος και απο τον τσουνα... [/QUOTE]Ουαου,κι είχαν καιρό να μου βρίσουν την μάνα......:borednn9:
Oct 26 2011 18:09
Jcenawl → Kai
Καλά γενικά ότι και να πούμε λίγο είναι...! Εγώ μια περιόδο το άκουγα κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ :P Τρελό κόλλημα αλλά το άξιζε τέτοιο απίστευτο κομμάτι που είναι!
Oct 26 2011 18:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed