Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fandom → iristella

Νταξ φύγαν ήδη 4 volumes σε πολύ λίγο , αν δεν είχα και διάβασμα θα το είχα τελειώσει ήδη ^^ Πάντως σου βγάζει πολλές απορίες , ελπίζω να εξηγούνται στο τέλος .
Oct 27 2011 18:08
Photo

Shevliaskovic → sakuJo

aυτές είναι σύντομα
Oct 27 2011 18:05
Photo

Shevliaskovic → sakuJo

παίζει να είσαι απο τους λίγους που τους άρσεαε το LSD. Θενξ πάντως. Το δουλεύουμε λίγο ακόμη,γιατί δεν μας πολυάρεσε,και το έχουμε ψιλοαλλάξει. Φυσικά! πρωώθησε όσο θες. Έχουμε και μερικά λάιβ τώρα πρόσφατα. (δεν ξέρω αν έχεις φεισμπουκ,αν ναι σου στέλνω λικ) [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=213755798693730[/url] (το σάββατο συναυλία του Schoolwave) [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=110876805690092[/url] (11/11/11 - τζαμπέ. Αυτή θα είναι μεγάλη σχετικά συναυλία. ψήσου και εσύ ναρθεις αν είναι =ρ)
Oct 27 2011 18:04
Photo

Adventurer → Samu

Γεια σου Samu. Ηθελα να σου θυμισω οτι στο AnimeGR το μεγιστο υψος μιας υπογραφης ειναι τα 250 pixels εικονα και κειμενο, οπως λενε οι κανονες, ενω εσενα ξεπερναει τα 300. Σε παρακαλω να το τακτοποιησεις, πχ βαζοντας το κειμενο δεξια απο την εικονα. Ευχαριστουμε.
Oct 27 2011 17:35
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικές. Τις κάνω για το κέφι μου :P Φυσικά είναι υποχρεωτικές και πιάνουν 40% Το είχες περάσει αλλά το έκοψες? wtf?
Oct 27 2011 16:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Nαι έχουν...οι αδερφούλες στο RP!
Oct 27 2011 16:33
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

[B][SIZE="7"] ಠ_ಠ[/SIZE][/B] για το Ninja Scroll αστο, με κυνήγησαν (κλασσικά), αν και περίμενα από αλλού την αντίδραση... έπρεπε να το βάλω όταν είχα την ευκαιρία, αλλά ήμουν μ@λ@κ@ς και έβαλα το ffVII που ήθελαν...
Oct 27 2011 16:27
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Δεν είναι project αλλά ουσιαστικά εργαστηριακές ασκήσεις. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν σε μήκος από ένα project και το file name με το οποίο μας τις έδωσαν εμπεριέχει και αυτή την εκνευριστική λέξη.
Oct 27 2011 16:26
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Όχι, δεν έχω χρόνο καθόλου για ΕΥ. Για το project της Θεωρίας Αποφάσεων το θέλω. Κατεβάζω μια έκδοση τώρα, θα δούμε.
Oct 27 2011 16:19
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Και μου το παν τα κορίτσια ότι δεν δίνω τον άλλον να καταλάβει τη διάθεσή μου...T^T I'll always be misunderstood through the internet![/QUOTE] και ποια ειναι τα κοριτσια??? παντως εχουν δικιο σε οτι λενε;)
Oct 27 2011 16:11
Photo

Ha ha, I know, there's the emoticon over there and stuff...Και μου το παν τα κορίτσια ότι δεν δίνω τον άλλον να καταλάβει τη διάθεσή μου...T^T I'll always be misunderstood through the internet!
Oct 27 2011 16:09
Photo

δεν το ειδα ως κατι προσβλητικο αλλα κατι πολυ αστειο,και ναι συμφωνω στο οτι εχουμε πολυ διαφορετικες αποψεις οπως για τον rugi απο το sidooh...
Oct 27 2011 16:06
Photo

Προς υπεράσπισή μου και δική σου οι τελίτσες ήταν και στα δύο επιχειρήματα αν το ξαναδείς! xD Eπίσης αποδεικνύει ότι έχουμε πολή διαφορετικές απόψεις ως προς τους χαρακτήρες και τις πράξεις τους! :thatsit:
Oct 27 2011 15:54
Photo

oxi οτι δεν εχω κολλημα με τις τελιτσες απλα, ετσι οπως διατυπωθηκε εμοιαζε σαν να να μην χρειαζοταν αλλο επιχειρημα. δηλαδη το οτι μου αρεσει ο γαμα-τος αποδυκνει οτι δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο.. και οι τελιτσες εδιναν εμφαση..
Oct 27 2011 15:50
Photo

Κοίτα, πρέπει να τον παρηγορήσω με επιχειρήματα που πιστεύω και ξέρω ότι θα τον παρηγορήσουν όντως! xD Aλλά αν οι τελίτσες είναι αυτό που σε τρέλαναν...:3
Oct 27 2011 15:22