Community Status Updates
Shevliaskovic → sakuJo
και η φίλη σου που μας ηξερε? =D
πες εντυπώσεις.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=rYKP57wXv-I&feature=related[/url]
Oct 26 2011 16:42
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
Ο esperos είναι ένας σύλλογος που διοργανώνει τέτοια παιχνίδια στην αΑθήνα αλλά τσπ. Εγώ απλά το δοκίμασα και μου άρεσε !!!!
Oct 26 2011 16:37
Fallen_Mpougatsa → zennith666
Ντεν ξέρω τον Espero καρντιά μου...αλλά εντάξει αν έπαιζε πολλά χρόνια εντάξει τότε. Εσύ πώς και ψήθηκες? Τα μαθες όταν σε είπαν να παίξεις ή ασχολούσουν έτσι κι αλλιώς αλλά από μακρυά?
Oct 26 2011 16:03
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
HAHAHAHA Έχουμε !!! Ο φίλος μου που βασικά μας έμαθε το παιχνίδι και μας είπε να παίξουμε έπαιζε χρόνια στον Espero!!!!
Oct 26 2011 15:55
jimop24 → metalmusicmaniac
Δε παραξενέυομαι που το έβαλες στην 10άδα σου, απλώς δεν είχα ξαναδεί κάποιον που να είχε τόση αγάπη γι'αυτό ώστε να το βάλει πρώτο, οπότε το θεώρησα λίγο περίεργο. Anyway πάντως, αν σου άρεσουν οι σειρές που έχουν κύριο θέμα τη μουσική τότε όντως δεν φαίνεται περίεργο, ίσα ίσα το αντίθετο
Oct 26 2011 15:32
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ε εντάξει, ο χαρακτήρας της είναι Θεϊκός! Γιατί νομίζεις η χαρακτήρας μου τον κάνει stalk ενώ παντρεμένη? xD Αλλά έλα ρε συ, μην τον λες έτσι! Αν το δει θα πάθει και καμιά καρδιά δηλαδή! Χα χα,όχι χειρότερος από τον Tsuna δεν είναι. Απλώς πιο tsundere.
Oct 26 2011 13:30
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Ha. Ha. Ha...το κάψιμο ώρες δεν κοιτά![/QUOTE]
φαινεται...
λοιπον μολις διαβασα και την ενατη σελιδα και οαγαπημενος χαρακτηρας μου ειναι προς το παρον τουλαχιστον της kai, και πραγματικα λυπαμαι τον αρχηγο σας που ειναι χειροτερος και απο τον τσουνα..
Oct 26 2011 13:27
μολις διαβασα την πρωτη σελιδα, καλο μεν κατεστραμενο δε και στην τελικη ποτε προλαβατε να γραψετε τοσα???
Oct 26 2011 13:06
Ho ho, για το RP πάνε και δες! Καΐδια όλα μας...! xD
Oct 26 2011 12:57
τωρα που το θυμηθηκα τι κανατε το ξεκινησατε τελικα το RP??
Oct 26 2011 12:53
ενταξει μερικες φορες εχουν την φαση τους, οπως τοτε που ειχαμε παει να δουμε απο υποχρεωση λογο αδερφων και εγω και κανα δυο φιλοι ετσι και αφου ξεκοψαμε απο απο γονεις, κοροιδευαμε οποιονδηποτε βρισκαμε εστω και λιγο περιεργο, κυριως τα αδερφια μας, τα τραβουσαμε και φωτογραφιες και τις κοιτουσαμε μετα και γελουσαμε με τα μουτρα τους.. ωραιες στιγμες:joyful::joyful:
Oct 26 2011 12:42
A κατάλαβα, χάλια το διαμέρισμα ακόμα. Ε, θα σε ρθει το ρεύμα θα ναι αλλιώς. Επίσης, κοίτα, αν κι εγώ είμαι κατά της λογικής των παρελάσεων μ'αρέσει καμιά φορά να της βλέπω χα χα! Ε, εμείς έχουμε μια τεράστια! xD
Oct 26 2011 12:38
δεν παω σε παρελασεις, δεν με αρεσουν;), αλλα αν θελω να δω παρελαση εχουμε και δω, οχι τοσο μεγαλη βεβαια. ε και φυσικα γυρισα πισω τι περιμενες αφου στην πολη σου ουτε ρευμ,α δεν εχω ακομη, ασε που στο σπιτι εχωμονο ενα κρεβατι και ενα μικρο τραπεζι. τι να κατσω να κανω θεσσαλονικη, εε??
Oct 26 2011 12:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed