Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Night Wizard Seal

Το ξέρω,ότι ξεστομίζω βαριές κουβέντες πρωινιάτικα,αλλά τι να κάνω....Βλέπεις,παρακολουθώ πολύ το δελτίο ειδήσεων του mega και οι παρενέργειες έχουν αρχίσει να φαίνονται! XD Πάρα πολύ καλή η ιστορία σου και να σε βλέπουμε πιο συχνά.Εκτός κι αν δίνεις πανελλήνιες. Κλάψα mode/ Είπαν,πως το botsun είναι χειρότερο κι από τον Tσου-Tsuna.....:unlucky:
Oct 28 2011 02:55
Photo

Night Wizard Seal → Botsun

Come on botsun. Θέλω περισσότερη πρωτοτυπία από εσένα. :P We are anime xD Do not insult me :P
Oct 28 2011 02:50
Photo

Botsun → Night Wizard Seal

To "ξεκινάμε",μου θύμισε έντονα,την προεκλογική διαφήμιση του ΠΑΣΟΚ,με τον Παπανδρέου να λέει ακριβώς το ίδιο ! XD
Oct 28 2011 02:48
Photo

Kennymono

Get well soon, imouto. :3 [spoiler=Here's a Rei pic that will make you feel better][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8141/tsunderei.jpg[/IMG] :hihi2:[/spoiler]
Oct 28 2011 00:34
Photo

Kenny → Kalamaris

[QUOTE=Kalamaris;539599]Eνα εχω να πω.Urasawa on going.......i dare you:try:[/QUOTE]Διαβάζω Billy Bat, και μάλιστα με irregular release schedule. You were saying? :nosey: (Ξεκίνησα και το Happy πρόσφατα αλλά δεν το έχω φτάσει ακόμα up to date με τα scanlations.)
Oct 27 2011 23:54
Photo

iristella → Mike The Great

Ωπ έλα μου. Το Kaiba είναι πολύ ωραίο anime. Όμορφο και συγκινητικό. Έχει αρκετά ιδιαίτερο σχέδιο και αισθητική αλλά αξίζει τον κόπο. Θυμίζει πολύ τον μικρό πρίγκηπα σε αρκετά σημεία. Δες το θα σου αρέσει πιστεύω. Eίχε και πολύ ωραίο OST. :D
Oct 27 2011 23:11
Photo

Kai → Dorothy

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pi0FzmES7b4[/youtube] Ok, ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον αυτό. Έλιωσα....
Oct 27 2011 22:22
Photo

Botsun → D.Dragon

Εννοείται ότι μένει,αλλά ένιωσα το ηθικό καθήκον να το κανιβαλίσω! XD XD XD Εν τω μεταξύ,παίζει να είναι πολύ imba.....
Oct 27 2011 22:12
Photo

D.Dragon → Botsun

Κάτι περίεργο πρέπει να παίζει με το φύλλο του/της γιατί σε ένα databook΄διάβαζα για 5 αδέρφια και ο άλλος είπε πως πρέπει να σκοτώσει τον μικρό , ίσως δεν την αποδέχεται η οικογένεια ως κορίτσι LOL, η απλά έγινε μεταφραστικό λάθος στις λέξεις brother-sibling τέσπα θα δούμε, όπως και να χει το set μένει:P
Oct 27 2011 22:10
Photo

Battlemage → Fandom

Κατάλαβα. :P Καλά και εγώ στην αρχή στο forums το είχα δει οπότε νόμιζα οτι ήταν ένα πολύ πετυχεμένο ανέκδοτο. Έλα μου που δεν ήταν :P Σε κάθε περίπτωση επιτέλους τελειώνει η εξεταστική να ησυχάσουμε λίγο.
Oct 27 2011 21:53
Photo

Mike The Great → iristella

Καλησπερα.Απο τι ειδα σ'ενα thread μαλλον εχεις δει το Kaiba.Οταν τελειωσω αυτο που βλεπω τωρα λεω να δω αυτο.Αν το εχεις δει μπορεις να μου πεις την αποψη σου?
Oct 27 2011 21:49
Photo

Botsun → D.Dragon

ΡΕ,ο Alluka είναι κορίτσι !!!!! :OMG3:
Oct 27 2011 21:49
Photo

Fandom → Battlemage

Το συγκεκριμένο το διάβασα στο forums και αρχικά λέω δεν παίζει κάποιος κάνει πλάκα , μετά είδα ότι όντως το είχε στείλει αυτή :P Δυστυχώς δεν βρήκα ένα σπίτι κοντά στη σχολή :P
Oct 27 2011 20:46
Photo

Battlemage → Fandom

Και εγώ DIT. Άσε οτι να ναι ήταν η συγκεκριμένη ανακοίνωση, αν και όπως κατάλαβες δεν με πτόησε και πολύ τελικά :P Είδα τα anime μου και ησύχασα:)
Oct 27 2011 19:50
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o2AXGVLb0OM&feature=player_embedded#![/youtube]
Oct 27 2011 18:18