Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → D.Dragon

[QUOTE]Τέσπα τώρα έκανα catch up και θεωρώ τον Ginjou γαμάτο τυπάκι και καλύτερο κακό από τον κύριο τρολλάκια.[/QUOTE] :oo: Blasphemy! OK, not so much αλλά ειλικρινά με έχει σπάσει τα νεύρα ο τύπος! (τον Tsukishima τον πάω περισσότερο γιατί γράφει καλά fanfics)
Oct 28 2011 15:42
Photo

ryu → Hanzo

Ειδες ομως απεικωνιση της κοινωνιας ε; Χοντρος κεφαλαιοκρατης με τα beef jerky που παιρνει το νομο στα χερια του και βασανιζει αδυναμους προλεταριους και τους βαζει να κοβουν ξυλα και μετα τους στελνει σε βουνα. Ε τρου μαστερπις.
Oct 28 2011 15:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Nαι ρε συ, αλλά δε δείχνει τίποτα. Αν όντω ήξερε για τη μαφία θα ήξερε και για τις μάχες τον arcobaleno κι αν όντως ήξερε αποκλείεται να το έπαιρνε τόσο χαλαρά και "Μα τι έχει το παιδί και τρέμει?" αλλά θα μας έδειχνε ότι καταλάβαινε, όταν έφυγε ο Tsuna. Βέβαια μπορεί πολύ απλώς να θέλει να μας το κρατήσει έκπληξη στο τέλος σε φάση "Ω, τα ήξερα όλα!". Αλλά το ότι ο Iemitsu μπορεί κάλλιστα να έχει sky flame κι ότι είναι απόγονος του πρώτου -του πρώτου νομίζω, όχι του Timoteo ή και των δύο- δεν το αντιλέγω. Καθόλου.
Oct 28 2011 15:23
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δεν πιστεύω,πως δεν ξέρει τίποτα.Εξ'άλλου η Αμάνο,είναι ικανή να μας δείξει πως,μέχρι κι ο καντινιέρης του σχολείου το τσου-Tsuna,έχει σχέση με την μαφία.Πόσο μάλλον η μάνα του αδελφού boss.Μην ξεχνάς,πως ο Iemitsu,είναι απόγονος του Timoteo και είχε το δικαίωμα να γίνει ο Δέκατος.Άσχετα,που επέλεξε να ηγηθεί της CEDEF. Γι'αυτό και κυκλοφορεί η φήμη ότι έχει Sky Flame.
Oct 28 2011 15:17
Photo

Πήγα! Κι έγραψα! ^^ Πάσα~! Και μην το λες ρε συ, απλώς το κάναμε ψαρωτικά έτσι επειδή είσαι το boss κι ότι λες γίνεται! Δε σ'αφήσαμε να μιλήσεις κατάλαβες? xD Αλλά όσο για τον πατέρα του forever alone Tsuna δεν το συζητώ μωρέ τον λυπήθηκα κι εγώ. Τα έβγαλε όλα σε μια φάση "εγώ φταίω~! Τ^Τ" που δε μπορείς να μην τον συμπαθήσεις γιατί ούτε κλαιγόνταν ούτε μέχρι τώρα έχει δείξει να έκανε κάτι φοβερό. Κρίμα όμως που δίνει ολοένα και περισσότερα στοιχεία ότι η μάνα του όντως δεν έχει ιδέα για την μαφία. Είπαμε, η βλακεία εως ένα σημείο.
Oct 28 2011 15:12
Photo

Night Wizard Seal → acid black cherry

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Μόλις την κατέβασα κι όταν ευκαιρήσω θα τη δω να σου πω εντυπώσεις.
Oct 28 2011 15:11
Photo

Hanzo → ryu

Πρεπει να παραδεχτεις και εσυ οτι αυτοι οι αρμαντιλανθρωποι μοιαζουν πολυ με αλογα.Ετσι πως ειναι το sprite τους δηλαδη σε μπερδευουν οι ατιμοι,ε? Ναι σε ολες τα ιδια λεω αλλα με οχι σιγουρα αποτελεσματα επιτυχιας
Oct 28 2011 15:08
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Η πινακίδα ήταν επική (και ότι έκανε accept) αλλά ξάθε φορά που άκουσα αυτό το παθιασμένο 'Yes!' σε συνδυασμό με τη μουσική από πίσω, πεθανα Btw, τελείωσα το Macademi σήμερα πουρνό-πουρνό. :hehehe:
Oct 28 2011 15:04
Photo

ryu → Hanzo

εφτυσες δυο ατακες και με σκλαβωσες πεσμου πως το κανεις σε ολες τα ιδια θα λες;
Oct 28 2011 14:54
Photo

Άντε πήγαινε. Εγώ,δεν θα μιλήσω καθώς ότι γράφω πέφτει στην άβυσσο και κανείς δεν το διαβάζει....:nooooo: Ρε,λυπήθηκα τον Iemitsu.Σ'όλο το κεφάλαιο είχε πάρει πολύ Βασικάλης Καίλας βλέμμα.
Oct 28 2011 14:47
Photo

Φτιάχτηκε~! :3 Ω, τι καλός με κάνεις και support! Το είδα το μήνυμα στο mail μου αλλά ακόμα δεν έκατσα να το διαβάσω...αλλά θα πάω τώρα!
Oct 28 2011 14:41
Photo

Den peirazei gia ta Greeklish! Anw,ο NWS έγραψε στο RP και μετρά άγρια η ιστορία του.
Oct 28 2011 14:40
Photo

A nai e? (Sorry gia ta Greeklish alla to hli8io pc de m'afhnei na allaksw glwssa!) Xm, emeis sunh8ws to pame ap'tis 4-9, to polu 10 -eimaste kai makrua vlepeis oloi opote prepei na prollavoume kai lewforeia! xD-. Kala einai gia dokimastiko na mpeis kai sto klima opws les ki esu, an 8es kante to kai pio nwris na diarkesei perissotero! xD
Oct 28 2011 14:34
Photo

Hanzo → ryu

Alternate εξωφυλλο akuma no uta ποια η αποψη σου για τον Bunyan τον ξυλοκοπο?
Oct 28 2011 14:32
Photo

Δεν ξέρω,πόσο. Κατα τις 5.30 θα μαζευτούμε,οπότε μέχρι τις 10 σίγουρα.
Oct 28 2011 14:28