Community Status Updates
zennith666 → Kenobi-sensei
Το αστείο το κατάλαβα αλλά επειδή δεν είπες σε τί κρατας rotation υπέθεσα το monster!!!!
Oct 29 2011 07:48
Kenobi-sensei → zennith666
oxi ηταν αστειο WoW, ποτε μα ποτε δεν εχω δοκιμαζει energy drink, Δεν τα χρειαζομια απο οτι βλεπεις:P
Mia φορα πριν κατι χρονια ειχα να φαω κανονικο φαγητο μια εβδομαδα+ μονο με κατι μπισκοτα ημουνα . Το chakra να δουλεψβ και ειμαι σν το Naruto ....stamina freak
Oct 29 2011 07:19
Kenobi-sensei → zennith666
[QUOTE=zennith666;539781]Γιατί το βράδυ ο κόσμος κοιμάτε σε αντίθεση με εσένα, που λείτουργεις με Moster energy drinks 24/7 (λέμε τώρα joking XD) και εμένα που έπεσα να κοιμηθώ το μεσιμέρι μετά από ένα κιλό παιδάκια και κρασί και ξύπνησα στις 12:30!!!!![/QUOTE]
First, καλημερα :P
Secondly, αν κρατας το rotation οπως εγω τοτε δεν ξεμενεις ποτε απο energy και δεν μπορεις να κοιμηθεις ;)
Oct 29 2011 06:24
sakuJo → Shevliaskovic
ρε πλακα κανεις;το lsd ηταν ισως το καλυτερο...εμενα παντως μου αρεσε^^
τωρα ειμαι στας πατρας οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω
οσο για το αλλο live δεν παιζει να αντεξω τοσες ωρες σκα:Pαλλα αν πεισω φιλους μπορει και να ερθω...μεχρι τοτε βλεπουμε^^
η προωθηση ηδη ξεκινησε σε φιλους^^τωρα επεται και το εκπα^^
Oct 29 2011 04:38
Kai → Dorothy
Στα 3 πρώτα ήμουν ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά στα υπόλοιπα έδωσε ρεσιτάλ. Λάτρεψα Stein & Sakuma, instant fave και οι δυο. Καιρό είχα να πετύχω τέτοιους χαρακτήρες. Και οκ, γενικότερα είναι πολύ γέλιο, αλλά ρε συ στο parody ending του opening του Rose of Versailles με τον άγγελο, λύθηκα κανονικότατα στα γέλια. Όπως και στο 2ο parody του Saint Seiya που κάνει μια ο Sakuma για τον Takuto που είχε λιποθυμήσει μέσα στο hot spring "Δεν νιώθω το Cosmos του" εκεί έλιωσα.
Πάντως ήταν πολύ καμένο γενικότερο, θα τα πούμε και από msn ή skype αν τύχει. :ρ
Thanks for the rec.!
Oct 28 2011 20:34
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ελα μαγειρευα τωρα το ειδα το μηνυμα, νομιζω στις ειδησεις που εβλεπε ο πατερας μου ειδα πριν κανα τεταρτο να λενε οτι στην θεσσαλονικη δεν εγινε η παρελαση, εσυ που ειδες οτι εγινε??
Oct 28 2011 20:14
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Εμείς που πήγαμε μέχρι τις 12 δεν είχε αλλά στις ειδήσεις δείχνουν πλάνα που έγινε...wth??? xD
Oct 28 2011 19:41
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ελα ρε καλησπερα, τι εγινε πηγες τελικα στην παρελαση??
Oct 28 2011 19:06
Kai → Botsun
Ε, είδες; Σε όλους ισχύει για κάποιο.
Άσε, ναι. Αλλά εντάξει, και τόσο που παίζουμε, οκ πρέπει να λέμε.
Oct 28 2011 19:01
Botsun → Kai
Μόνο με το FMA το'χα πάθει αυτό......
Άκυρο,είναι κρίμα που στο rp,δεν συμμετέχουν όλοι.
Oct 28 2011 18:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed