Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Botsun

Νομίζω πως υπερβάλλεις. Στάνταρ ισχύει και για εσένα όταν πρόκειται για το αγαπημένο σου manga/anime.
Oct 28 2011 18:50
Photo

Botsun → Kai

Χαiρομαι που όλα τα μεγάλα bossια έχουν παρόμοιες προσφωνήσεις ! XD Σου'χω πει,πως με τρομάζει που θυμάστε κάθε λεπτομέρεια από το KHR ?
Oct 28 2011 18:35
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Αντε απο κεί !!!!!!!! XD
Oct 28 2011 18:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → D.Dragon

E he he, ναι κι εγώ τη δύναμή του εννοούσα αλλά το ότι είναι μονίμως asshole has merit...
Oct 28 2011 18:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

YOU! xD
Oct 28 2011 18:26
Photo

Kai → Botsun

Yup, οι τρεις που μας λέει ότι σκοτώθηκαν στην αρχή και έφτασε ο Reborn να πάει στον Tsuna ήταν οι γιοι του και τους καθάρισε η Varia. :redcard2: Αίσχος και το αριστερό χερί, το δεξί χέρι έχει απογοητευτεί και με τους δυο. :hehehe: Χαίρεσαι με τη waifu, ε; (Καημένη κι αυτή, άντε να τη σώσουν). Mad? Not at all. Ευκαιρία να ζητήσει ο Fabio έκπτωση από τον παππού Tablot με φιλοφρονήματα και charity funds από τους fans. Thank you, moar screen time for my fabulous character :hehehe:
Oct 28 2011 18:25
Photo

D.Dragon → Botsun

Ε με τέτοια ικανότητα πως να μην είναι !
Oct 28 2011 18:21
Photo

D.Dragon → Fallen_Mpougatsa

Εμένα μου άρεσει περισσότερο για την μόνιμως asshole συμεριφορά του, ο Tsukihima έχει καλή δύναμη αλλά μέχρι εκεί...
Oct 28 2011 18:20
Photo

Botsun → Kai

[LEFT]Αυτό με το Xanxus,δεν το ήξερα και πως αντέδρασε ο Timoteo ; [/LEFT] Το δεξί με διόρθωσε αγαπητή μου.Το αριστερό απλώς συμφώνησε ! :P Σήμερα εβλεπα το Beelzebub και η Hilda,φώναζε τον Beel,botsan.... :3 Α! ο Fabio θα πληρώσει τις υπηρεσίες του Talbo,τον οποίο ο Ambrosio θα καλέσει σε λίγο,για να μας φτιάξει δαχτυλίδια. [CENTER] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY&feature=share"]U MAD[/URL] ? XD [/CENTER]
Oct 28 2011 18:17
Photo

Kai → Botsun

:redcard2: Τσκ-τσκ-τσκ, ανακρίβειες Botsun. Ο Ιemitsu όντως θα μπορούσε να γίνει ο δέκατος αν δεν είχε μπει στην CEDEF, αλλά δεν είναι απόγονος του Timoteo, είναι απόγονος του Giotto. Τους 3 απογόνους του Timoteo τους καθάρισε ο Xanxus πριν καν αρχίσει η ιστορία καλά που έχεις το αριστερό χέρι να σε διορθώνει.
Oct 28 2011 18:10
Photo

Μάλλον για βραχιόλι πάω...... Επίσης,μάντεψε ποιος θα τα πληρώσει όλα.....
Oct 28 2011 18:01
Photo

Ha ha, θα μας φτιάξει τα μέσα για να βγάζουμε τα flames ε? Καλό...! Αποφάσισες τελικά τι θα ναι? Γιατί εγώ ακόμα θέλω σκουλαρήκι...!xD
Oct 28 2011 17:58
Photo

Λίγο πριν "φύγουμε" για Ιαπωνία.... ~Spoilers~
Oct 28 2011 17:54
Photo

Kάντο!
Oct 28 2011 17:52
Photo

Θα βάλω τον Talbot την ιστορία.