Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Προς το παρόν,μόνο βατράχια,φίδια,σκυλια,γατια και γεράκι μπορώ να καλέσω.....:sadist: Επίσης,μπορώ να καλέσω κι ένα σμήνος από μέλισσες,ακρίδες κτλ,αλλά αυτό είναι διαφορετικό ξόρκι,που δεν το έχω μάθει ακόμα. Παρόλα αυτά,το πιστό μαύρο κατράμι άλογο,δεν θα με εγκαταλείψει ποτέ! :P Πάω για ύπνο. Καληνύχτα.
Oct 31 2011 01:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Όχι ακόμα, θα πάρω στο επόμενο επίπεδο. Κοίτα, εμένα θα είναι μονίμως στο πλάι μου ενώ εσένα το summon monster θα βγαίνει μόνο για όσους γύρους είναι το επίπεδό σου και δε μπορείς ακόμα να καλέσεις δαίμονες, θες μεγάααααλο επίπεδο γι αυτό. Χμ! Επίσης, ναι το καταλαβαίνω...!
Oct 31 2011 01:53
Photo

Ώστε έχεις λύκο ε; Μάθε λοιπόν,πως μπορώ με το ξόρκι Summon Monster να καλέσω μέχρι και Δαίμονες ! χα~χα~χα! Καλά,κι εγώ έχω κόσμο να πρήζω,αλλά θέλω να τους τα πω δια ζώσης για πιο αποτελεσματικό πρήξιμο...
Oct 31 2011 01:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Vampire Princess

Μη βιαστείς να κρίνεις τον τσου-Tsuna (όπως τον αποκαλεί και το botsun μας) θα δεις πιο μετά φτιάχνει. Κι εγώ τα χα πάρει λίγ με την πάρτη του αλλά ειλικρινά φτιάχνει. Δυστυχώς όμως η shounenιά δε φεύγει από πάνω του οπότε θα παραμείνει ο καλύτερος απ'όλους! Κι εντάξει, γι αυτό τα κάνει, εσύ αν ήσουν στη θέση του σκέψου. Τι θα έκανες? xD Καλά κάνεις και τα λες κι όταν φτάσεις up to date θα τα λέμε και στο thread mawhahahaha!
Oct 31 2011 01:52
Photo

I mean way to rub it in...I want a trusted steed too! T^T Oh wait! I get a [B][U]wolf[/U][/B]! E he he he... Και καλά κάνεις! Ευτυχώς εγώ έχω τον αδερφό και τα κορίτσια τα οποία πρήζω με αυτό οπότε έχω κι άλλους εκτός του party να μιλάω! :kakaka:
Oct 31 2011 01:48
Photo

Vampire Princess → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχαχα....ναι, τρέλος έρωτας....αχχχ...γιατί όλοι οι κεντρικοί ήρωες να είναι τόσο χαζοί, αλλά όχι, αυτός του ξεπερνάει όλους,...δεν μπορώ να το διανοηθώ, τουλάχιστον οι άλλοι υποκινούνται από κάτι, αυτός δεν έχει θέληση για τίποτα, δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ μόνος του...αας μην ήταν ο Reborn και το όπλο του και θα σου 'λεγα...Συγγνώμη για ξέσπασμα, τα είπα και ηρέμησα!!!XD
Oct 31 2011 01:45
Photo

Δεν καταλαβαίνω,τι εννοείς...:P Απλά,μοιράζομαι την χαρά μου,με άτομα που θα την συμμεριστούν χωρίς να με κοιτάνε σαν να είμαι τρόφιμος σε κάποιο ίδρυμα ή έστω χρήστης παραισθησιογόνων.
Oct 31 2011 01:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Vampire Princess

Ha ha! Καλά πήγε, μια χαρά! Και είχαμε και συγκλονιστηκές αποκαλύψεις σε πολλά θέματα αλλά κανένας δεν κατάλαβε ότι έχω κι άλλη προσωπικότητα ακόμα! Και σήμερα τον έπαιζα κιόλας! ^^ Χε χε, μια χαρά η φαμίλια! Και ναι μου το είπε η Kai και πηγα και το είδα! Βλέπω αγαπάμε Tsuna! xD
Oct 31 2011 01:32
Photo

Now you're just doing it on purpose!
Oct 31 2011 01:30
Photo

Vampire Princess → Fallen_Mpougatsa

Αχχχ, το ξέρω...και μένα το ίδιο...τι λέει? Πως πήγε σήμερα το "Fellowship of the Unicorn"?:P Βλέπω και Mafia family μια χαρά κρατεί...;) Εντωμεταξύ, έχω ξεκινήσει και εγώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Reborn, και έχω ρίξει τρελό γέλιο!!!
Oct 31 2011 01:17
Photo

[QUOTE][I]αλλά εγώ δεν έχω [B]black heavy military trained[/B] trusted steed [B]with military saddle and scale barding armor[/B][/I] T^T[/QUOTE] fixed for greater awesomeness. :tensai:
Oct 31 2011 01:07
Photo

Άσε, σε νιώθω...καταλαβαίνω τον πόνο σου -κι εγώ έχω και όχι μια αλλά δύο προσωπικότητες να κουμαντάρω- αλλά εγώ δεν έχω trusted steed T^T
Oct 31 2011 00:55
Photo

T__T Δεν είναι αστείο,όταν είσαι μόνος χωρίς άλλους nakama και σε κυνηγουν τα Goblins.Ευτυχώς που είχα το άλογο και το expeditious retreat......
Oct 31 2011 00:51
Photo

Wow, that is complicated! Και έλα ρε συ μάγος είσαι, πρέπει να χεις strength 8! xD
Oct 31 2011 00:48
Photo

Δεν με έκανε Gary-Stu,αν σκεφτείς πως κόντεψα να με κλάψετε στην πρώτη μάχη με κάτι Goblins...XD O ένας ο πιο δύσκολος,είχε να κάνει με την ευθυγράμμιση του ειδώλου του χαρακτήρα με τον ευατό του.Η δυσκολία σ'αυτό,ήταν να βρω τον σωστό συνδυασμό κινήσεων,έτσι ώστε να πιάσω το "είδωλο" μου και να το φέρω μπροστά από ένα παράθυρο με βιτρώ,το οποίο με την σειρά του,θα μετέφερε τις αναμνήσεις του ειδώλου στον Tanin κι αυτός με την σειρά του θα έβρισκε τον τάφο του αρχιμάγου. Υποτίθεται,πως το είδωλο του Tanin,δημιουργήθηκε όταν αυτός πέρασε μπροστά από το βιτρό,το οποίο το έλουζε το φως ενός κρυστάλλου και δίδοντάς του την ικανότητα,να επικοινωνήσει με τα πνεύματα των νεκρών μάγων που βρίσκοταν στον πύργο.
Oct 31 2011 00:42