Community Status Updates
plotolp → mayumi_chan
Καλή σου μέρα ημερολογιάκι μου!:ureshii:
Καλό ξεκίνημα και επίσημα λοιπόν και από ότι μου λες αρχίσατε με την καταραμένη ανάλυση!:P Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου θυμίζεις τον εαυτό μου. Και εγώ πρώτη μέρα, στο πρώτο μάθημα που μπήκα ήταν ανάλυση! Σε ένα αμφιθέατρο με 500 άτομα να μην βλέπω τίποτα από όσα γράφει η καθηγήτρια και κυρίως να μην καταλαβαίνω τίποτα!:hot: Τέτοιες καταστάσεις θα συναντήσεις όμως μόνο τον πρώτο καιρό, πιο μετά και θα μειωθεί ο κόσμος και θα έχεις μπει πιο πολύ στο όλο κλίμα!:D
Καλή επιτυχία και με τις εκδηλώσεις του μουσικού ομίλου! Αλήθεια τι όργανο παίζεις? Πιάνο?
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς καθόλου, μου αρκεί όταν μου λες ότι σε κάνω να αισθάνεσαι λίγο πιο όμορφα:blush2:. Και όσον αφορά τον πρίγκηπα μην φοβάσαι καθόλου. Θα τον καταλάβεις γιατί θα σε αγαπάει όπως και εσύ εκείνον. Θα είναι αμοιβαία τα συναισθήματα.
Η σκυλίτσα σου είναι όντος πανέμορφη:blingeye2: Δεν απορώ που θέλεις να τα φτιάξεις μαζί της:P Πάντως έχεις φαντασία στα ονόματα! Με κούφανες με το Αφαία (!!), είχες πραγματικά έμπνευση!
Να σου συστήσω και εγώ με την σειρά μου τον γατούλη μου, είναι ο Κόκκινος (μάντεψε από που!) και είναι κεραμιδόγατος:riiight:
[SPOILER]Τον τράβηξα εν ώρα ύπνου στον καναπέ:P[IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=1195&pictureid=14959[/IMG][/SPOILER]
Μην πελαγώνεις με τα μαθήματα είναι αρχή ακόμα γιαυτό σου φαίνονται έτσι. Και όντος η ανάλυση 1, όπως προανέφερα, είναι καταραμένο μάθημα και το χειρότερο από όλα είναι πως έχει και συνέχεια, Ανάλυση 2!!(Δεν μας λυπούνται καθόλου):sadist:
Έστειλα το πρώτο email σε καθηγητή και περιμένω απάντηση. Με έχει φάει το άγχος:bahhh:
p.s Άμα η αυτοπεποίθησή σου σέρνεται, εδώ είναι το ημερολόγιο σου να σε βοηθάει να ανεβαίνει.:thumbup:
p.s 2 Τις σειρήνες ήθελα να τις δω και εγώ με τους φίλους μου αλλά δεν έκατσε τελικά. Η ταινία που θα σου πρότεινα να δεις είναι το Adventureland ([URL="http://www.imdb.com/title/tt1091722/"]IMDB[/URL]). Την πέτυχα μια μέρα στην ΝΕΤ και μου κίνησε το ενδιαφέρον επειδή έπαιζε η Μπέλλα από το Twilight. Πιστεύω είναι στο στυλ σου και θα σου αρέσει πολύ! Θα μπορούσες να την κατεβάσεις από [URL="http://thepiratebay.org/torrent/5042361"]εδώ[/URL] και υπότιτλους από [URL="http://www.greeksubtitles.info/search.php?name=adventureland"]εδώ[/URL].
p.s 3 Χαχαχα όντος είναι σαν να βλέπεις anime με περίεργο σχέδιο:P
p.s 4 Αυτόν τον Yano θέλω να τον κοπανήσω! Θα σου πω την γνώμη μου την επόμενη φορά για να μην γίνει τεράστιο το post. Καλό κουράγιο με τα μαθήματα. Θα περιμένω με χαρά τα νέα σου:ureshii:
Nov 02 2011 14:32
LunaJTripper
Δεν πάει να ταιριάζει όσο θέλει η φωνή... αν δεν "το χει" ο ηθοποιός δε λέει...
Δεν είναι το είναι άσχημη η γλώσσα στο αφτί (και σε κείνους η γλώσσα μας άσχημα θα τους ακούγεται). Σε μερικά σημεία δείχνουν συναισθήματα, αλλά γενικά ακούγεται σαν να διαβάζουν απλά τα λόγια τους.
Οι δικοί μας φαίνεται να γουστάρουν πιο πολύ!
Nov 02 2011 11:43
sakuJo → Shevliaskovic
τι να σου πω το προγραμμα και τις δυο φορες που προσπαθησα ανεβηκε λιγο περισσοτερο απο οτι περιμενα!!και τις δυο φορες για 200-300 μορια την εχασα τη σχοληΤ^Τ...και κλαμα η κιουρια....ναι με γονεις...δυστυχως ή ευτυχως...και εσυ με γονεις;
Nov 02 2011 01:00
Shevliaskovic → sakuJo
καλα φέτος έπεσαν τρελά οι βάσεις.εγώ πέρσυ πέρασα για 200 μόρια και είχα γράψει 17200 κάπου και φέτος είναι 15000 τόσο.
Με τους γονείς σου μένεις τώρα?
Nov 02 2011 00:50
sakuJo → Shevliaskovic
α δικος μου εισαι εσυ...και εμενα η τριτη μου επιλογη ηταν το φπψ..και δευτερη θεσσαλονικη για τον ιδιο ακριβως λογο!!εδωσα βεβαια και με το 10% αλλα σκατα-.- τα παλιοκωλοπαιδα τι πανε και γραφουν πιαΤ^Τ
α καλΑ οτι να ναι:P
Nov 02 2011 00:45
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ρεεεεεεεεεεε,τώρα είδα την συζήτηση σου με την Kai.
E,μάθε λοιπόν πως είμαι πολύ cool-ος τύπος !
Aκου εκεί uncool....:unlucky:
[SIZE=1][I]~To forever alone δεν το σχολιάζω,έχω και τον πίνακα για επιβεβαιωση ![/I][/SIZE]~
Nov 02 2011 00:40
Fallen_Mpougatsa → Botsun
O ho ho ho!
Επίσης να σου πω πως ότι χαπάκια είναι αυτά που παίρνεις σίγουρα δεν είναι για τον πυρετό επεδή είναι γνωστό της πάση ότι τα κάστανα δεν τρέχουν στην ανηφόρα, μόνο στην κατηφόρα. Την ανηφόρα την κάνουν σημειωτόν!
Lol, δεν πρέπει όχι!
Καληνύχτα~!
Nov 02 2011 00:36
Τρομερή όπως πάντα ! :hihi2:
Παρόλα αυτά,δεν θα απαντήσω σήμερα,αλλά αυριο κατά το μεσημεράκι,γιατι μόλις είδα ένα κάστανο που δεν την παλεύει,να τρέχει στην ανηφόρα!
Καληνύχτα.
Also,new chapter of [URL="http://www.batoto.com/read/_/45157/girls-of-the-wilds_ch12_by_webtoon-live"]Girls of the Wilds [/URL](Lame παρήχηση....)
Τώρα,αν ακουστούν φήμες πως ο Τσουτσούνας,είναι καλύτερο boss,απο μένα.Μάλλον δεν θα πρέπει να με πειράξει.Σωστά ;
Nov 02 2011 00:28
Ναι μόλις απάντησα! Αν ε σε ξαναπρολάβω καληνύχτα~! Και καλή αντοχή για αύριο!
Nov 02 2011 00:22
χαχαχα!!!
Thank you.....
Άντε απάντα κι εσύ,γιατί κατά τις 12.30 θα πάω για ύπνο ο καημένος.Βλέπεις,αύριο θα πάω στην φάμπρικα--> ΤΕΙ κατά τις 8.Οπότε θα πρέπει να ξυπνήσω 6.30! Τ___Τ
Nov 02 2011 00:13
Ha ha ha ha! Πλάκα κάνεις? Ήταν θεϊκοοοοοοοοοοό! Το δαφνοστεφανωμένο γεράκι που σε έφερε και σταμάτησε τον κατακλυσμό, όλα ήταν...! Έτσι, να μην έχουν μόνο τα κορίτσια τον τίτλο του πιο καμένου RP! :kakaka:
Nov 02 2011 00:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed