Community Status Updates
sakuJo → Shevliaskovic
ε καλα το να μενεις με γονεις εχει και τα καλα του...
ωχ ποιος ξερει τι εννοεις "φοιτητικη ζωη"...τι ειδους ακολασιες:P
Nov 03 2011 02:57
Shevliaskovic → sakuJo
=\,και εγώ την θεσσαλονίκη για καμια 200ρια μόρια την έχασα.
Ναι,με γονείς μένω(Δυστυχώς θα έλεγα). Αλλά όχι οτι μου έχει λείψει η φοιτητική ζωή
Nov 03 2011 01:09
Napster → Fallen_Mpougatsa
Κακός! Τι σόι Bleach fan είσαι άμα δεν βλέπεις τα fillers [I]που είναι ο πυρήνας της σειράς?[/I] Τς...
Υ.Γ. Μόνο το manga του διαβάζεις ή βλέπεις και το anime?
Nov 03 2011 00:31
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μπορώ να πω ότι το λούτρινο λιονταράκι στο τέλος με συγκίνησε ιδιαίτερα. Το έβλεπες εκεί να αγναντεύει αθώα το πέραν και ν' αναρωτιέται που είναι η αφέντρα του προσπαθώντας ν' απαρνηθεί την πικρά αλήθεια.
Γενικότερα η σειρά μ' απογοήτευσε σε αρκετούς τομείς. Ελπίζω η ταινία και το Zero ν' αποζημιώσουν.
Nov 03 2011 00:30
Fallen_Mpougatsa → Napster
:3 Όχι... Μπορεί να είναι από filler και γι αυτό να μην τον ξέρω ^^
Nov 03 2011 00:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο my dear...! :orly:
xD Yo μονόκερε!
Καλά κάνεις! Περίμενε, αν δεις και την καινούργια σειρά δε θα ξέρεις ποιον να διαλέξει!ς
Nov 03 2011 00:17
Napster → Fallen_Mpougatsa
Εντάξει, καλός ήταν ο Hisagi. Δεν θυμάσαι τον Nova? Τον αγαπημένο μου char απο το Πλιτς!? Τον Noba τον θυμάσαι? Well, μόνο το anime έχω δει γι' αυτό μπορεί να είναι spoiler character, dunno...
Nov 03 2011 00:10
Kai → Fallen_Mpougatsa
Την παλεύει περισσότερο από τον Gilgamesh σαν χαρακτήρας, μα ναι.
I hope he'll die if they kill him γιατί τον βαρέθηκα.
Kotomine... Yo! Yo!
Caster&Kuzuki are officially my favourites now.
Nov 03 2011 00:09
GhostPrince → metalmusicmaniac
To bleach εγω εχω χασει χασει κα8ε ενδιαφερον για το ανιμε(το ιδιο πα κ με το naruto) διαβαζω τα μανγκα ομως, [SPOILER]αν κ το bleach εχω την αισ8ηση οτι 8α πρεπει να χε τελιωσει προπολου... μετα τις ακιροτητες του Αιζεν δλδ, τι το τραβανε τωρα...8α8ελα να'ξερα XDD αλλα νταξει εχει κ μια φαση :P[/SPOILER] Το Βακεμονογκαταρι ειναι απτα αγαπημενα μου :D as for da games...Ολος o κοσμος μ'αυτα εχει κολησει...what to say...xDD εγω εχω καιρο να παιξω κτ απαυτα απτην αλη...(εκτος του lol που δν ετυχε να παιξω ποτε) xD τι αλο? γενικα τι ανιμε/μαγκα σ'αρεσουνε?
Nov 02 2011 23:57
Fallen_Mpougatsa → Napster
He he he...
Hai, αυτός είναι! Άντε καλέ σου άρεσε ο Hisagi τόσο πολύ? Καλά τον Nova δεν τον θυμάμαι! XD
Nov 02 2011 23:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed