Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

Nai teleutea eipa na afosiothw sto sxoleio ligo :P bebaia den xexnw na diabasw manga pou kai pou alla dn mpenw se polla site :( tespa esu ti kaneis aurio exei parti sti Dada apo 4 noise ^^ tha paw egw esu? ^^
Nov 03 2011 21:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[QUOTE]Μου κάνει εντύπωση που δεν βάζουν πουθενά "Μη το δοκιμάσετε σπίτι" γιατί ψήθηκα να δοκιμάσω κάποια στιγμή αυτό με τις πατάτες αν δεν βαρεθώ.[/QUOTE] Ωωωωω...να με καλέσεις όταν το κάνεις. Είμαι καλό πειραματόζωο εγώ γιατί δεν παθαίνω εύκολα τροφική δηλητηρίαση! ^^
Nov 03 2011 21:13
Photo

GhostPrince → ZI9RQ7

χαχα, Nice XDD welcome οπως και να χει :P and btw, τα greeklish απαγορεύονται στο site ^^
Nov 03 2011 21:11
Photo

GhostPrince → metalmusicmaniac

χαχα, καλα ναι το OP, εχουμε φαει ολοι κολημα νομιζω :hihi2: αλλα νταξει και το Bleach να σου πω κιεγω 2ρο το χα, μετα το ΟP, αλλα τωρα πιαα δννν...εχω την εντυπωση οτι αρχιζει και κανει κυλια xD whatevah :P απο games μια απτα ιδια ειμαι κιεγω πια...και ακομα καιυτα τα "clasic games του net" εχω καιρω να παιξω, μονο στο λυκιο που πηγαιναμε και παιζαμε οπως ειπες κιεσυ xDD (μονο κν Final Fantasy παιζω...αλλα στη συγκεκριμενη φαση, περιμενωωωω..Guess the great era of games, is lost in the darkness we call "past" :P) τουλαχιστον, δν ειναι πια οπως ηταν παλια...που 8υμαμαι ακομα τις μερες που καιγομασταν στα games :hihi2: απο ανιμε μια απτα ιδια κιεγω, οχι τοσο τα music αλλα απτα αλλα που πες ναι, το χω κιεγω το κολημα XDD music δν εχω δει και πολλα βεβαια, κν..2-3 (K-on, DMC, Beck) :P
Nov 03 2011 21:08
Photo

iristella → Serestrum

Πάλι εδώ εσύ? Σκοπιά δεν έχεις? Ξιτ ξιτ.:P Mπες msn βρε. :3333
Nov 03 2011 20:59
Photo

Serestrum → iristella

<3<3<3<3
Nov 03 2011 20:57
Photo

iristellaKai

Ναι βρε δεν πειράζει. Απλά το λέω από τώρα για να μην εκτροχιαστούμε αργότερα.
Nov 03 2011 20:57
Photo

Kaiiristella

My bad sto anime shorts. Συγνώμη, δεν το πρόσεξα.
Nov 03 2011 20:55
Photo

jimop24 → iristella

add has been made ;)
Nov 03 2011 20:07
Photo

iristella → jimop24

Ιris111 :)
Nov 03 2011 20:05
Photo

jimop24 → iristella

iri πως σε λένε στο lol για να σε κάνω add?
Nov 03 2011 20:00
Photo

Black Kaiser → LunaJTripper

Πράγματι. Το dub πέρα από τα πρώτα επεισόδια (και την γελοία αρχική φωνή του Moζαρλ :oo:) είναι πολύ καλό. Αν σκεφτείς πως ήταν και παραγωγή ενός μικρού τότε καναλιού, του NEW. Ανεβάζεις ένα episode την ημέρα λόγω χρόνου? :P
Nov 03 2011 18:54
Photo

metalmusicmaniac → GhostPrince

Καλά εγώ πάντα έλεγα ότι από τα well-known anime το bleach θα είναι το αγαπημένο μου, έλα που όμως ένας φίλος μου μου κόλλησε άγρια το one piece και πλέον έχουν ισορροπήσει κάπως τα πράγματα. Πάντως μη φανταστείς ότι καίγομαι με κάποιο παιχνίδι, counter και call of duty παίζω όποτε βρεθώ με φίλους στο τοπικό internet cafe και lol όποτε μου καπνίσει(δηλαδή μπορεί να είναι 10 games την ημέρα αλλά και 10 games το μήνα) :P Από anime/manga μου αρέσουν τα music (πάνω απ'όλα), horror, splatter, vampire, religion, satanism (μεταλάς, τι περιμένεις :P),mystery, drama, angels, demons κλπ αλλά και φυσικά τα σε όλους μας αγαπημένα comedy, romance, ecchi, harem κλπ :lovulovu::awww::blush2:
Nov 03 2011 16:35
Photo

ZI9RQ7 → GhostPrince

xaaxxaax,twra prin merikes meres dn 8umame xD apo t diavasma kai thn baremara,eipa n ftia3w account edw! (kai t 3erw xronia t site,fantasou xD)
Nov 03 2011 16:20
Photo

Kalamaris → The Tragic Prince

χμμμ πιο πολυ μου αρεσε η προηγουμενη εκδοση.
Nov 03 2011 16:08