Community Status Updates
metalmusicmaniac → GhostPrince
Καλά το bleach όντως έχει πέσει λίγο αλλά το one piece σταθερό.
Όπως είπες πάντως μαζευόμαστε τα λυκειόπαιδα και καιγόμαστε αρκετές ώρες.
Καλά μη φανταστείς ότι υπάρχουν και άπειρα music anime, αυτά που έχεις δει αποτελούν το 1/3 :P
Nov 04 2011 15:36
Zane → Fandom
Xαχαχ σ'ωραίος ρε!Εγώ θα πάω σήμερα στο πρώτο game κατά τις 03.00,καπάκι μετά την έξοδο(btw τι ζώα που είναι και βάλανε έτσι τις ώρες...)
Ντάξει πάντως,τους όμιλους(θέλω να)πιστεύω πως κουτσά στραβά θα τους περάσουμε,το θέμα είναι τι γίνεται στα νοκ-άουτ :/
Α δεν μου λες,στο παιχνίδι,υπάρχει και κανένας του μαγαζιού από πάνω να παρακολουθεί μήπως κάνει κάποια ομάδα καμιά λαδιά?Kαθαρά πληροφοριακά ρωτάω,μην νομίζεις πως κάνω τίποτα πονηρές σκέψεις:bleh::bleh:
Nov 04 2011 15:23
D.Dragon → Fallen_Mpougatsa
Το τι δουλειά έκανε το είπα για πλάκα, σιγά μην το μάθουμε ποτέ, απλά το ντυσιμό της παρά ήταν γελοίο..
Nov 04 2011 14:11
Fallen_Mpougatsa → D.Dragon
Για όλους τους fullbringers είναι έτσι βασικά. Αν εσύ κατάλαβες τι ακριβώς έδωσε τη δύναμη στη Riruka πχ...εγώ πάντως όχι. Κατάλαβα μόνο ότι αυτή κατάλαβε ότι είχε δυνάμεις από μικρή-yay! xD
Και ποτέ δεν ξέρεις τι δουλειά έκανε...
Nov 04 2011 13:39
Fandom → Zane
Έφυγε το πρώτο παιχνίδι και καπάρωσα τους πρώτους 3 βαθμούς :D Εσύ πως τα πας ?
Nov 04 2011 12:49
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;540823]Να πω την κακία μου αν κι ενδιαφέρον μου φάνηκε κάπως, το είδα λίγο-πολύ άρπα κόλα. Κανονικότατα. τα πετάμε όλα μέσα, μια half-assed excuse που έχουμε δει άλλους με πολύ πιο συναρπαστικά background -και δεν εννοώ αυτά που πλέον αρνείται να ζωγραφίσει ο Kubo :kakaka:- και γενικότερα περίμενα κάτι πολύ [/QUOTE]
Την πρώτη φορά που διάβασα το chapter στα γρήγορα, έτσι μου φάνηκε και εμένα. Προχειρο και γρήγορο.
Την επόμενη όμως, που διάβαζα αργά για να συλλογιστώ καλύτερα αυτά που έλεγε η Riruka και οι υπόλοιποι, τα flashback μου φάνηκαν να δένουν τέλεια με το narration. Έπαιρνε σκηνές από τις ζωές των 4 members και σιγά- σιγά έχτιζε την αφήγηση της darwin θεωρίας στην οποία κατέληξε η Riruka. Με λίγα λογια χώρεσε flashback τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων σε ένα μόνο chapter (!) και το έδεσε άριστα με την πλοκή. Γι'αυτό χρησιμοποίησα τον όρο "επιδέξια" ;)
Συμφωνώ πως υπάρχουν και άλλοι με πολύ πιο συναρπαστικά backgrounds αλλά ήταν πολύ να περιμένουμε πως χαρακτήρες όπως οι fullbringers (κατα πλειοψηφία fodder δηλαδή) να έχουν κάτι παραπάνω. Περισσότερο ήθελε να μας δείξει το ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ ακολούθησαν τον Ginjou. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη των Xcution, το background του αρχηγού τους θα περιέχει σίγουρα περισσότερες πληροφορίες.
Στην τελική, ο Kubo θα μπορούσε να μην δείξει τίποτα για τους fullbringers αλλά τότε θα δημιουργούσε την εντύπωση πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το συγκεκριμένο arc και τους νέους χαρακτήρες του, και το έφτιαξε μόνο και μόνο για να πάρει ο Kurosaki τις δυνάμεις του πίσω. Αυτό θα ήταν "άρπα-κόλλα" indeed! :thatsit:
Nov 04 2011 10:18
D.Dragon → Fallen_Mpougatsa
Εντάξει ήταν μια ιστορία 2 σελίδων για ΄κάτι μπότες που απέκτησαν μαγικές υπερδυνάμες come on, και η εξέλιξη ήρθε από το πουθενά. Και τέλοσπαντων από τι δουλειά γύρισε ντυμένη έτσι :)
[IMG]http://i43.tinypic.com/ir89cn.png[/IMG]
Nov 04 2011 01:19
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
τεσπα, μπορει τοτε νυσταξα, παω για υπνακο ξανακαληνυχτα:)
Nov 04 2011 01:09
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
He...δεν το προλαβαίνω το πάρτυ. 9 η ώρα τελειώνω το μάθημα το οποίο είναι δέκα λεπτά από το πάρτυ αλλά μετά θα πρέπει να ξαναπάω σπίτι για να ντυθώ αν θέλω να ρθω...αλλά αν πάω Εύοσμο σιγά μην ξανακατέβω! Το Σάββστο θα πάω μόνο στο after party.
Nov 04 2011 01:06
καληνυχτα, μαλλον θα σε δω αυριο στο παρτυ αν τελικα μπορεσω και ερθω,,
Nov 04 2011 01:04
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
So...για την βύρονως αυτό που βρήκα ήταν απ'το ύψος της Τσιμισκή, στην πλατεία Ναυαρίνου, έτσι όπως την κοιτάς ανεβαίνοντας πας λοξώς αριστερά. Και μετά ρώτα! XD
Τώρα για την Ερμού το χασες το κορμί πατριώτη! Δεν θυμάμαι καθόλου να έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο. Πάντως η οδός Ερμού 61 είναι από την πλατεία αρστοτέλους κατεβαίνεις κάτω κι έτσι όπως κατεβαίνεις στρίβεις αριστερά στην Ερμού -θα δεις, δεν είναι πολλές μεγάλοι οδοί εκεί πέρα κι αυτή είναι η πρώτη- και θα βρεις τον αριθμό μετά.
Τίποτα! Καληνύχτα!
Nov 04 2011 01:03
[URL="http://javascript:void(0);"]ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ
[URL="http://javascript:void(0);"]
[/URL]Διεύθυνση ΒΥΡΩΝΟΣ 4
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π. ΧΡΗΣΤΟΥ
Διεύθυνση ΕΡΜΟΥ 61
anyway ευχαριστω πολυ, δεν υπηρχε περιπτωση να τα βρω μονος μου..[/URL]
Nov 04 2011 00:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed