Community Status Updates
Maffy → Kai
Σε καταλαβαίνω xD Κάθε φορά που βλέπω άνιμε, η φίλη μου είναι δίπλα μου (εφόσον προς το παρόν μένει σπίτι μου) και κάθε φορά θα με ακούει κι ακόμα κι αν δεν ξέρει την ιστορία, νιώθει την απόγνωση ή τις έλεος σκηνές απ'αυτά που της λές και σκηνές που της δείχνω xD Είμαστε καλό ντούο για σχόλια xD
Nov 07 2011 23:29
Kamen Tantei Zura → Fandom
Σ'εμένα έρχονται όποτε τους καπνίσει. Μπορεί να έρθουν όταν κάποιος συνδεθεί - ακριβώς εκείνη την ώρα- ή μετά από έναν αιώνα όποτε θελήσει εκείνο.
Γιατί καημένος; Αφού εκείνος ρωτάει μόνος του, τι είναι το ένα - τι είναι το άλλο. Αφού θέλει να μάθει, θα τον βάλω να δει :p Αν βρω ποτέ τίποτα που μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον. (Ποτέ λογικά)
Nov 07 2011 23:27
Botsun → iristella
Προφανώς,αλλά αυτοί το'χουν [SPOILER]παρακάνει[SPOILER].......[/SPOILER][/SPOILER]:hahaha:
Nov 07 2011 22:29
Botsun → iristella
Μετά το πέρασμα σου από το thread του Claymore,όλοι πλακώθηκαν και βάζουν spoiler tags σε σημείο υπέρβολής !! XD
Nov 07 2011 22:03
Fandom → Kamen Tantei Zura
Όχι ρε αμέσως πάνε τα μηνύματα . Ωχ τον καημένο τι έχει να τραβήξει τώρα στα γεράματα :P
Nov 07 2011 20:46
Zane → Tenshi
Ναι,και αυτή επική σκηνή!Εμένα η αγαπημένη μου σκηνή είναι εκεί που κολλάει τα δεκαχίλιαρα στο jukebox:D
Βέβαια δεν πολυσυμφωνώ που την είδατε στην κατάληψη,πιστεύω άλλες προβολές ''πρέπει'' να υπάρχουν σε τέτοιες μαζικές κινηματικές πρωτοβουλίες,αν με πιάνεις.Ο θεικός τραμπάκουλας είναι για παρεοκατάσταση:)
Τέλος πάντων,μην κάνω και άνοιγμα πολιτικής κουβέντας μέσω vm xD
Nov 07 2011 20:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ho ho ho; μακαρι!
Και αχα! E, δεν χρειάζεσαι πλέον πειραματόζωο...botsun corner-->:unlucky:
Nov 07 2011 17:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
Kukuku-ku, το θέμα είναι να ψήνεσαι από τώρα. Και πού ξέρεις, μέχρι να πάρεις απόφαση να το δεις μπορεί να έχει πάρει επιτέλους έγκριση/ανακοινώσει την τρίτη σαιζόν :moeee:
Πάντως η μικρή κι ο μπαμπάς όχι μόνο επέζησαν, αλλά τα τιμήσαν κανονικότατα XD
Nov 07 2011 17:09
iristella → Kai
Χαχαχαχα. Ε μα και αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να έχουν μια γραφή της προκοπής. Έχουμε φάει τα μάτια μας με τα μυγάκια τους.
Nov 07 2011 16:58
Kai → iristella
:kakaka: Yup, ούτε κι εγω, but google translate saves. Key word "Chisato".
[spoiler]
Είμαι μετριόφρον, μόνη μου το βρήκα με τις καταπληκτικές μου γνώσεις στα Ιαπωνικά. :tensai:
[/spoiler]
Nov 07 2011 16:56
Kai → Kamui
:kakaka: Δες το θετικά. Η γνώση και η σοφία έρχονται με τα χρόνια, άρα γερνάς. Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος που φτάνουμε σ' αυτό το συμπέρασμα, αλλά το συμπέρασμα το ίδιο.
Ευκαιρία ήταν να τα μάθεις τώρα που λείπει ο heart-warming onii-san και δεν μπορεί να σου δίνει εύκολα οδηγίες όλο στοργή κι αγάπη και να σε καθοδηγεί μέσα στα σκοτεινά μονοπάτια του και τις απόκρημνες που σε ρίχνουν το downloading και τα codecs pack. Μαθαίνεις, και κάνεις lvl up :hero:
Nov 07 2011 16:54
iristella → Kai
Thanks να σαι καλά. :D Δεν μπορούσα να βγάλω άκρη από τα Ιαπωνικά στο video.
Nov 07 2011 16:50
Kai → iristella
^-^ To πρώτο από τα anime shots
[url=http://myanimelist.net/anime/7415/Mukougaoka_Chisato_Was_Only_Gazing]MAL[/url]
Nov 07 2011 16:43
Kamui → Kai
anyway αφου ο heart-warming onii-san μου προσέφερε μια χείρα βοηθείας το έλυσα το ζήτημα.
Να φανταστείς οτι δεν είχα καν ιδέα τι ήταν το ccp οπότε don't even try to reason with me in the field of technology.Αφού έμαθα να κάνω download και να διαλέγω sub groups σύμφωνα με τα mb κλπ, θα μάθω και τα updaters,[SIZE=1](πολύ advanced όλα αυτά):P[/SIZE] i'm making progress.:kakaka:
Btw δε φτάνει που μου άφησε το pc ερρείπια πρέπει να προσέχω να μη του το χαλάσω κιόλας.:sigh2:
Nov 07 2011 16:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed