Jump to content

Community Status Updates

Photo

redgar → LuluChan92

Ωχ σορρυ ξεχαστηκα! Αυριο θα κατεβω μοναστηρακι το απογευμα αμα θες παρε με ενα τηλεφωνο(νικος-6940350702) να κανονισουμε να μου τα δωσεις
Nov 11 2011 23:13
Photo

Black Kaiser → SupG18

[QUOTE=SupG18;542180] black kaiser παντως , ενας κριτικος κινηματογραφου δεν σημαινει οτι ξερει να σκηνοθετει κιολας, ποσο μαλλον εμεις που δεν ασκουμε καν το επαγγελμα του κριτικου φανταζεσαι... ακομη εγω πιστευω οτι πολλα ατομα τα οποια διαβαζουν μανγκα μπορει να εχουν και καλυτερες ιδεες απο εναν μανγκακα...σιγα επειδη καποιος ειναι μαγκακα εγινε και κατι , ισα ισα οταν εκδιδεις κατι και το απευθυνεις σε ενα κοινο πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχθεις κριτικες[/QUOTE] Ξέρεις, συνήθως ο καλύτερος κριτικός μια εργασίας/δουλειάς είναι κάποιος που την κάνει και την έκανε κάποτε. Για τον απλούστατο λόγο ότι "γνωρίζει". Αυτή όμως είναι άλλη συζήτηση. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την [I]κριτική[/I]. Και εγώ κριτική έκανα στο post μου, σημείωσα κάποια αρνητικά. Κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Με το συνεχόμενο και ακατάπαυστο hating έχω πρόβλημα.
Nov 11 2011 23:12
Photo

Botsun → Kai

To Fate/Stay,το'βλεπά όταν ήταν ongoing την εποχή του χαλκού. Τραυματική εμπειρία.....:sadist: Τεσπα,θα κατεβάσω να το δω!
Nov 11 2011 22:52
Photo

Kai → Botsun

Το Fate/Zero δεν μπορώ να πω ότι είναι και το καλύτερο άνιμε που υπάρχει αλλά μέχρι τώρα δεν είναι βαρετό. Αντίθετα το Fate/Stay θα σου πρότεινα να μην το αγγίξεις. XD
Nov 11 2011 22:45
Photo

Botsun → Kai

Ok,thanks. Θα πάω να πρήξω εκείνη.... Πέρασα μια βόλτα από το νήμα για του Fate/Zero.Αξίζει να το δω ή θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο,από το μπετό σενάριο ;
Nov 11 2011 22:43
Photo

Kai → Botsun

Δεν έχω δει πολλά αλλά το πρώτο που είχα δει ήταν το Stand Up! το οποίο είναι school comedy. Μου είχε αρέσει πολύ τότε και γι' αυτό συνέχισα να βλέπω πού και πού. Επίσης καλό, αλλά όχι μόνο κωμικό ήταν και το Binbo Danshi. Πάντως η Zura βλέπει πολύ περισσότερα, ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει καλύτερα.
Nov 11 2011 22:32
Photo

Kenny → eyl

Τώρα το έμαθες ότι διαβάζω yuri; :hihi2: Δε νομίζω ότι το έκρυψα ποτέ... Πάντως παλιά ήμουν μεγαλύτερος fan απ' ότι είμαι τώρα.
Nov 11 2011 22:18
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Όχι, με λίγο ζαμπόν και τυρί θα 'μαι οκ. Κορόιδεψα τον εαυτό μου σήμερα στη μένζα αλλά θα ζήσω
Nov 11 2011 20:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Kαι τα δικά σου και τα δικά μου, να σε κάνω και κάτι να φας τώρα που αρχίζω τις δουλειές?
Nov 11 2011 20:54
Photo

eyl → Kenny

you got me! ;p έχω ένα θέμα με κούκλες που ζωντανευουν. αλλα κ να μην είχα, δεν με τράβηξε κάτι στην περιγραφή του. το shugo chara εχει περισσότερες πιθανότητες! βλεποντας το "wall" σου: kenny (!) είσαι κρυφός yuri lover????????
Nov 11 2011 20:50
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Δεν παίζει ρόλο η απόσταση, αλλά η θέληση. Κατάλαβες για τι φοβερή θέληση μιλάω. Ξεχειλίζει απ΄τα παντζάκια μου
Nov 11 2011 20:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Λίγο μακρυά δεν πέφτω? xD
Nov 11 2011 20:47
Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

Σε 10 λεπτά κλείνω 24ωρο άυπνος. Δεν είμαστε σε φόρμα. Και, με τι συγκρότημα θα γούσταρες να παίζεις; Θρας; Προγκ; Πάουερ; Μπλακ; κτλ κτλ κτλ
Nov 11 2011 20:21
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

Πάλι δε σε πιάνω, μπορεί να είναι επειδή πονάει το κεφάλι μου :ill2:
Nov 11 2011 20:19
Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

Πάνω σε τι σ' αρέσει να παίζεις εννοώ. Είσαι και το αδικημένο όργανο της μέταλ
Nov 11 2011 20:15