Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → yami no chikara
Ω? Ποιος είσαι, ο Ηρακλής, ο Γιάννης ή ο Μιχάλης τώρα γιατί μπερδεύομαι...
Nov 12 2011 23:22
yami no chikara → Fallen_Mpougatsa
ti leei den prolabes na guriseis spiti amesws mphkes sto forum??
Nov 12 2011 23:18
Putin → Kamui
Αν το άβαταρ σε ηδονίζει, με [URL="http://www.youtube.com/watch?v=m9-kM-guQtk"]αυτό[/URL] θα πιτσιλίσεις παντού.
Nov 12 2011 22:58
Putin → Mad_Hatter
Μπορείς να ξεφύγεις από throws κάνοντας tech αμέσως αφού εμφανιστεί το θαυμαστικό, δηλαδή πατώντας b+c.
Όταν το θρόου είναι ξέμπαρκο, εμφανίζεται πράσινο θαυμαστικό και έχεις λίγο χρόνο να κάνεις τεκ.
Όταν μπαίνει μέσα σε κόμπο ή όταν βρίσκεσαι σε hitstun, τα θαυμαστικά γίνονται δύο και μωβ, δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για τεκ.
Όταν το θρόου λειτουργήσει σαν counter, τότε θα εμφανιστεί το ανάλογο κείμενο στην άκρη και δε θα μπορείς να κάνεις τεκ, ανεξαρτήτως χρώματος θαυμαστικού.
Επίσης υπάρχουν και τα command throws, throws που δε γίνονται πατώντας b+c, αλλά κάποιο άλλο input.
Αυτά όταν είναι ξέμπαρκα δεν εμφανίζεται θαυμαστικό και είναι untechable, όταν όμως συμβαίνουν στην περίπτωση που ένα "normal" throw θα γινόταν μωβ, τότε γίνονται και αυτά μωβ και techable.
Παραδείγματα command throws είναι όλα τα massive damaging throws του Tager, μαζί με το distortion, το Gasaishou (236C) του Hazama, το 623C του Bang, etc.
Nov 12 2011 22:54
Mad_Hatter → Putin
ouuuuuuuuuuups 6D ενοούσα xd Αυτά ειναι τα αγαπημένα μου.
Τα gravity seeds είναι πονεμένη ιστορία. Δε μπορώ να τα κάνω καθόλου. Τα βλέπω στο Youtube και πεθαίνω από τη ζήλια. Που θα πάει κάτι θα καταφέρω.
Εντομεταξύ τώρα τελευταία βρίσκω τον εαυτό μου να τρώει πολύ συχνά Grab. Ξέρεις πως σκατά το σταματάω?Μου το κάνουν συχνά, όταν τον ποιάνω με πετάει πίσω
Α και ξέχασα να αναφέρω οτι επιχείρησα ένα αποτυχημένο switch σε hazama μόλις ξανάποιασα το game. Ίσως ήταν και από την απραξία τόσο καιρό που έπεσε τέτοιο τρελό fail. Βέβαια τώρα ξανακόλλησα με τη lamb-chan.
Και διασκεδαστικά anime είναι πλέον αυτά που ψάχνω, μπουχτίσαμε με τα "serious ones" xd
Nov 12 2011 21:21
Mike The Great → Warchief
δεν ηθελα να σου ξαναπαντησω,για μην σου δωσω μεγαλυτερη αξια,αλλα δεν μπορω να μην απαντησω στις βλακειες που λες.
Και αν δεν ξαναμιλησουμε καλυτερα.Το ειπα μηπως φτιαξω καπως το κλιμα αλλα εισαι τελικα τελειωμενος.ΚΑι τι να καταλαβω?πολυ ωραια μου απαντησε ο -One Piece- ευγενικα που ειχε αλλη αποψη και οχι σαν εσενα.
Καψου περισσοτερο σου κανει καλο!!!!!!!!!!!
Nov 12 2011 20:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed