Community Status Updates
metalmusicmaniac → OdyMonaxos
Όντως. Πάντως κάτι αρχίζει να γίνεται γιατί πήρα το κατσαβίδι στα χέρια μου :kakaka:
Ηλικία 2 με 2,5 χρόνια, κατάσταση όχι και η καλύτερη γιατί δεν παίζω πολύ κιθάρα και την έχω μόνο για να γρατζουνάω όποτε μου καπνίσει, άλλος είναι ο τομέας μου στη μουσική.
Nov 11 2011 19:49
OdyMonaxos → metalmusicmaniac
Τα περισσότερα προβλήματα λύνονται απλά. Παίρνεις το κατσαβίδι και πας με το μαλακό. Αν δεν μάθεις το κατσαβίδι, δεν έχεις μάθει τίποτα για το όργανο που παίζεις.
Nov 11 2011 19:44
Θα το έκανα αλλά εδώ ένας φίλος μου προσπαθεί με τις ώρες να το φτιάξει και με έχει πρήξει ότι αυτός ξέρει και εγώ δεν ξέρω αλλά φως δεν έχει δει μέχρι τώρα. Άμα αποδειχτεί ότι είχα δίκιο από την αρχή θα τον δείρω :mador2:
Nov 11 2011 19:40
Τότε δεν θα σου είχε κολλήσει. Αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις ;
Nov 11 2011 19:36
Βασικά νομίζω πως έχει χαλαρώσει γενικώς όλο το κλειδί και απλά θέλει σφήξιμο από τη βίδα.
Nov 11 2011 19:34
Καλό αυτό, τα κλειδιά είναι γυμνά. Μήπως δεν πιάνουν τα δοντάκια; Βασικά σε ποια νότα έχει κολλήσει;
Nov 11 2011 19:31
Δεν είναι στην ηλεκτρική μου κιθάρα το πρόβλημα, στην κλασσική είναι.
Nov 11 2011 19:27
Kenny → eyl
[QUOTE=eyl;542140]δίχρωμα ματάκια μου έρχονται αμέσω 2 χαρακτήρες, η vivio (nanoha) κ η mihoko (saki).[/QUOTE]Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δει Rozen Maiden... :P
Nov 11 2011 19:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed