Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mike The Great → Warchief

Οταν λες τρομακτικος τι εννοεις?
Nov 13 2011 13:06
Photo

Kamui → Kai

You have my utmost gratitude, for i find him to my liking. Those eybrows...
Nov 13 2011 12:56
Photo

Kai → Botsun

Καλά, τώρα για τη Varia μου φάνηκε κι εμένα περίεργη η συζήτηση μιας και μιλάμε για ομάδα πληρωμένων δολοφόνων. Οι φόνοι είναι καθημερινότητά τους υποτίθεται. Δε θα με χαλούσε να κανονίσει τον Enma αλλά όλοι ξέραμε και ξέρουμε ότι δε θα γίνει πιστεύω. Κατά τα άλλα δεν είναι κακό να γίνεται συζήτηση. Έλεος τι πήγες και φαντάστηκες, botsun. XD
Nov 13 2011 12:55
Photo

Kai → Kamui

Καταλαβαίνω απολύτως το σκεπτικό σου, Great General. Δυστυχώς για έναν στρατηγό του βεληνεκούς σου η ελεύθερη έκφραση της αγάπης είναι αναπόφευκτο να χάνει μπροστά στο καθήκον[SIZE="1"] (στα μάτια του κόσμου)[/SIZE]. Μπορεί πλέον να μην είναι στο κρεβάτι σου, αλλά θα είναι πάντα στην καρδιά σου, το ξέρουμε όλοι. Από εμένα τα βαθιά μου συλλυπητήρια. Φαντάζομαι τον πόνο που νιώθεις. Για δώρο γάμου σου προσφέρω τον παρακάτω γέρο. [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/ELS-Yozakura-Quartet---09mkv_snapshot_2147_20111113_1248.jpg[/IMG] Είθε η πλούσια γενειάδα του να σου προσφέρει στιγμές αγαλλίασης και να σου κρατάει συντροφιά τις δύσκολες ώρες.
Nov 13 2011 12:51
Photo

Botsun → Kai

Το΄χω καταλάβει,αυτό. Απλώς,δεν βρήκα τον λόγο να γίνεται η όλη συζήτηση,που'χε αρχίσει νωρίτερα για το εαν η Varia,θα πρέπει να σφάξει ή όχι τον Enma,αφούτο νικήσει. Και γι'αυτό απάντησα... Παρένθεση,μόλις φαντάστηκα ένα τεράστιο χρυσό Tsuna να πράττει την στάση του λωτού κι απο κάτω του καμιά πενηνταριά μοναχοί να ψάλουν sutras. :terror2:
Nov 13 2011 12:47
Photo

Warchief → Mike The Great

επειδή είμαι moderator και μπορώ να σβήνω ποστ είσαι τρομακτικός να ξέρεις
Nov 13 2011 12:45
Photo

Kamui → Kai

Mου ήταν πολύ δύσκολο ειναι η αλήθεια. Πολλοί στη θέση μου δεν άντεξαν το σθένος και βρήκαν θάνατο τραγικό, εγώ όμως αποφάσισα να τελεσω το καθίκον μου ως great general. H αλήθεια είναι όμως πως θα λησμονήσω πολλές στιγμές. [SIZE=1](λες και δε θα συνεχίζονται αυτά εν γνώση ή όχι της Haidee)[/SIZE] Ax, που είναι οι παλιοί καιροί που μπορούσαμε να εκφράσουμε την αγάπη μας ελεύθερα... Ranmaru...
Nov 13 2011 12:32
Photo

Kai → Botsun

:dazed: Ο Tsuna είναι υπέροχος, καταπληκτικός, θαυμάσιος. Θέλω να τον βλέπω κάθε στιγμή και λεπτό. Πρέπει να του φτιάξω ναό, να του κάνω είδωλα. Πρέπει. Πρέπει. Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι ότι είναι στους αγαπημένους μου χαρακτήρες και τον υπερασπίστηκα. Απλά, παρότι διαφωνώ με πολλά στοιχεία του generic shonen hero που έχει δεν μου ήταν ποτέ αντιπαθής και οκ, κάποια πράγματα του τα αναγνωρίζω.
Nov 13 2011 12:27
Photo

Mike The Great → iristella

Καλημερα Iristella.Τι κανεις?ειδα τωρα οτι χτες στο τελευταιο μου ποστ στο γεν.συζητηση του OP λεει απο κατω [I][URL="http://www.anime.gr/forums/posthistory.php?p=542329"]Last edited by iristella[/URL] αλλα δεν ειδα να αλλαζεις κατι.Τι εγινε τοτε? [/I]
Nov 13 2011 12:24
Photo

Kai → Kamui

Βίος ανθόσπαρτος και ζωή σε λόγου μας. Σήμερα απεβίωσαν πλήθη απογοητευμένων γέρων. Πώς άντεξες να το κάνεις αυτό; [spoiler] Τα κόλλυβα ήταν υπέροχα. [/spoiler]
Nov 13 2011 12:22
Photo

Adventurer → katevasakias

Γεια σου κατεβασακια. Ειδα οτι ποσταρες στο θεμα της Animefrick ζητωντας επεισοδια Digimon. Δυστυχως διαλεξες λαθος μερος να το κανεις, αφου εκεινο το θεμα ειναι ανενεργο εδω και τρια χρονια! Αν θελεις να σε βοηθησει καποιος, ποσταρε στο σωστο thread, δηλαδη αυτο : [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4267[/url]
Nov 13 2011 12:18
Photo

Mike The Great → Warchief

Δεν ηθελα να σου ξαναστειλω,αλλα με προκαλεις συνεχεια.Απο τι ειδα σαν παλιος στο σαιτ ξερεις τα κολπα.Κατεβασες τα 2 πρωτα ποστ της συζητησης(με τον Spiderman this post gave me cancer και το δικο μου με το 'τι εννοεις?').Εμενα αυτα τα ποστ δεν με πειραξαν, μη σου πω κιολας οτι το βρηκα και αστειο,αλλα μαλλον εσενα σου χαλαγε το image σου.Δεν χρειαζεται να μου απαντησεις mr.CLEVER,γιατι και η απαντηση σου θα ειναι αθλια σαν συμπεριφορα
Nov 13 2011 12:15
Photo

Botsun → Kai

[QUOTE=Kai;542402] Ε, ρε πού έφτασα... Υπερασπίζομαι τον Tsuna. XD[/QUOTE] :hypno: [I]Ο Tsuna είναι ο καλύτερος αρχηγός... Ο Tsuna είναι κι ο πρώτος... Ο Tsuna είναι και γ@μώ τα παλικάρια... Ο Tsuna είναι πανέμορφος... Τον εμπιστεύεσαι... Τον αγαπάς... Τον εκτιμάς... [/I]
Nov 13 2011 12:00
Photo

OdyMonaxos → Kaidou

Ντάξει, παικταράδες είναι, δεν διαφωνώ. Απλά δεν μου γεμίζουν το μάτι σαν οι κορυφαίοι της λίγκας. Όπως είπες, με τα παλιά αστέρια δεν συγκρίνονται. Ο ένας παίζει αποκλειστικά και μόνο με τα αθλητικά του προσόντα, ο άλλος παίρνει σουτ, αλλά πάρα πολλές φορές τραβηγμένα. Πολύ τραβηγμένα και πάρα πολλά. Και το κρίσιμο σουτ το 'πα για το Λεμπρόν και μόνο. Είχε κάνει στους τελικούς στο τέλος κάθε αγώνα, το καλάθι να φαίνεται κουμπότρυπα.
Nov 13 2011 11:15
Photo

Kaidou → OdyMonaxos

Δεν καταλαβαινω τι εχει ο Lebron και ο Kobe;Μια χαρα παιχταραδες μου φαινοντε.Φυσικα δεν τους συγκρινω με τα παλια αστερια του Nba,αλλα δεν ειναι και αθλιοι.Εννοειτε πως αν ειμουν συμπαιχτης τους,θα τους εδινα την μπαλα για να κανουν το κρισιμο σουτ.Ουκ ο λιγες φορες εχουν βαλει το κρισιμο σουτ.
Nov 13 2011 10:49