Community Status Updates
Tea-chan → Fallen_Mpougatsa
Μακάρι να υπήρχε περισσότερο στα παιχνίδια. Βέβαια, αυτό θα σήμαινε ότι ο Link θα είχε διάλογο...
Nov 17 2011 10:38
Vaizard → Fallen_Mpougatsa
Μη τρελαίνεσαι δεν υπάρχει πρόβλημα κατάλαβα τι μου λες.Απλά όπως είπα βλέπω ότι βγαίνουν αλλα δεν έχω ώρα να t διαβάσω εκείνη την στιγμή και σκέφτομαι γιατί να μην τα διαβάσετε εσείς πιο νωρίς από μένα.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πάντως μη χαλιέσαι.
Nov 17 2011 10:09
OdyMonaxos → metalmusicmaniac
Ο φίλος σου έχει ή τη Στάντάρ ή καμιά Ντελούξ, αυτές είναι οι Μεξικάνες. Ποτέ δεν μου κάθησε καλά η στάνταρ, δεν ξέρω γιατί :P. Μετά υπάρχουν είτε οι πολύ ειδικές καταστάσεις που δεν έχουν το Αμέρικαν στο όνομα (και είναι ακριβές) και οι Αμέρικαν: Στάνταρ, Ντελούξ, και οι νέες, οι Σπέσιαλ. Εγώ έχω μια Χάιγουεη Γουάν, που είναι μοντέλο υπό κατάργηση. Είναι-ήταν η φτηνότερη αμερικανική και ένα υπέροχο όργανο, μαμακία τους που την καταργούν για τις σχεδόν ίδιες Αμέρικαν Σπέσιαλ (αλλά, νέο μοντέλο, ψηλότερη τιμή). Για να ξέρεις κι εσύ κι όποιος θέλει να πάρει κάτι καλό σε λογική τιμή: επειδή τις καταργούν, τα μαγαζιά πουλάνε σε έκπτωση για να μην τους ξεμείνουν. Ειδικά αν έχουν και καμιά γρατσουνίτσα που δεν είναι τίποτα, δίαολε, όργανο αγρατσούνιστο δεν είναι όργανο. Είχα δει στο ίντερνετ κάτι τιμές για ψιλογρατσουνισμένα στα 550 με 600, αντί για 700 που κάνει μίνιμουμ. Διάολε, θα γυρίσω τα χριστούγεννα και θα αποφεύγω τις βιτρίνες!!!!
Και αν γίνεται να μην μιλάμε για τη Στρατοκάστερ, μου λείπει πολύ από τότε που έφυγα, δεν μπορούσα να ανεβάσω τα πάντα Μόναχο και θα την φέρω στις διακοπές.
Edit: Δεν πέθανα ποτέ για το ασπρόμαυρο, σε sunburst την έχω, αυτό το καφέ που ανοίγει. Η μοναδική λάθος επιλογή μου.
Nov 17 2011 10:07
metalmusicmaniac → OdyMonaxos
Μεγάλε πρέπει να έχεις ίδια κιθάρα με τον κολλητό μου, γιατί και αυτός έχει fender stratocaster.
Βασικά για να είναι stratocaster δεν πρέπει να είναι αυθεντική αμερικάνικη, έτσι? Του κολλητού μου είναι από το Μεξικό :P
Nov 17 2011 09:51
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Why not? :P [SPOILER]Πλάκα πλάκα μου άρεσε η ιδέα :hihi2:[/SPOILER]
Nov 17 2011 09:37
OdyMonaxos → eyl
Αυτό το elite yuri lover κάθε φορά μου θυμίζει ειδικές δυνάμεις κτλ. Μα γιατί elite; :P
Nov 17 2011 03:27
GhostPrince → Nighteyes
χαχα, ναι οντος....xDD
μμμ...paranoia agent και Μouryou no Hakο δν τα εχω δει...thanks :D
βρηκαμε τι 8α κανουμε αυριο...:hihi2: muahahah :P
Nov 17 2011 02:03
iristella → Kalamaris
Penguindrum is taking over the forumz. XD Παλεύω να κάνω ένα σετάκι με crossover UtenaXpenguindrum αλλά δεν μου βγαίνει. My photoshop skillz are not that great >.<
Nov 17 2011 01:59
Nighteyes → GhostPrince
Με το συστημα που εχει πια η google με τις εικονες, η μονη περιπτωση να μην στο βγαλει ειναι να βγαλεις μονος στιγμιοτυπο απο το anime και να το ανεβασεις καπου.:P Μας εχει μπιπμπιπμπιπ το παιχνιδι στο anime trivia ποσες φορες δεν ξερω...:hot:
psycho anime... Paranoia agent, baccano, texhnolyze, έχεις δει; (Mouryou no Hako επισης αν και δεν το χω δει ακομη)
Nov 17 2011 01:53
OdyMonaxos → Serperoth
Καλά, ούτε εγώ παραπονιέμαι για το εστιατόριο και τον κόσμο του. Καλό φαΐ να έχει κάθε μέρα μόνο
Nov 17 2011 01:50
GhostPrince → Nighteyes
και βρηκες και την ιδια εικονα στο DA...google is your friend indeed :P
thanks anyway, και το χα ψισει να τανε κν psycho-anime που δν ειχα δει εντομεταξυ XDDD αλλα δε βαριεσαι ^^ (αν και νταξει....για durarara, η kara no kyukai μ πσιλοφερνε κιεμενα να πω την αλη8εια, απλα ειχα τις αμφιβολειες μου xD)
Nov 17 2011 01:25
OdyMonaxos → Serperoth
Παράξενο για πολυτεχνείο. Εδώ που τρώω στο εστιατόριο του πολυτεχνείου οι γκόμενες είναι είδος προς εξαφάνιση.
Nov 17 2011 01:17
Serperoth → OdyMonaxos
Χαχαχαχα τυχερέ. Αν και και εμάς ωραίες είναι οι κοπέλες, και περισσότερες απότι περίμενα.
Nov 17 2011 01:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed