Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
T^T δεν πειράζει, εφόσον ήδη είναι φέρετρο αυτό τη μάρανε νομίζεις? xD
Nov 29 2011 00:40
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πολύ γλυκό ναι...ειδικά εκεί που τρελαίνεται και τελικά ήταν η Lily ήταν κάπως λυπητερό αλλά μετά του δίνει τα λουλούδια ο Harry. Τι ωραία που συνοψίζεται η ζωή του μέσα σε τόσο λίγο χρόνο...
Nov 29 2011 00:39
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Πραγματικά,συγχώρεσε με,που βάζω ακόμα τρία καρφιά στο φέρετρο της κοινωνικής σου ζωής...
Nov 29 2011 00:38
Kai → Fallen_Mpougatsa
Yup, το είχα δει παλιότερα αυτό, μαζί με ένα άλλο που δεν μπόρεσα να το ξαναβρω τις προάλλες (είχε πολύ ωραίο art εκείνο). Είναι πολύ γλυκό.
Nov 29 2011 00:35
T^T και ήδη έχω αρκετά να με σπαζοκεφαλιάζουν κι όλο παίρνω suggestions και το χείριστο όλων? Είναι καλές προτάσεις και δε μπορώ να τις αγνοήσω...
Nov 29 2011 00:33
Επίσης,διάβασε και το Buddha του Tezuka,το οποίο λάτρεψα.
[I]~Απο το πουθενά,σου δινω προτάσεις για anime & manga,Ωραίος είμαι....~[/I]
Nov 29 2011 00:32
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
παντως παιζει να ειμαι το μονο ατομο που βρισκει το hxh μετριο,προς χαλια, τουλαχιστον το μονο που εχω γνωρισει, τεσπα αντε σε καληνυχτω παω για υπνακο εχω μαθημα αυριο πρωι-πρωι..
Nov 29 2011 00:31
Fallen_Mpougatsa → Kai
Go watch [url=http://www.youtube.com/watch?v=66QJ7PhDgKI&feature=feedrec_grec_index]this[/url] even though you probably have seen it before...μπήκα youtube και με το χε προτείνει! Sniffffffff...
Nov 29 2011 00:28
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha ha, μάλλον έχεις δίκιο και θα εμπιστευτώ το botsun που έχουμε και ίδια γούστα και την Κai που ξέρει πάνω κάτω το γούστο μου. xD
Nov 29 2011 00:27
:hypno:
Άκου,θα αρχίσεις το Hunter x Hunter και το anime του Beelzebub,το οποίο την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στο Video Game arc !! :3
Καλά έκανες... ;)
Nov 29 2011 00:25
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
α και μην διαβασεις hunter x hunter σε καμια περιπτωση εγω το σιχαθηκα, αλλα να μου πεις τωρα που το ξανασκεφτομαι με την διαφορα γουστων που εχουμε μαλλον θα σου αρεσει..
Nov 29 2011 00:23
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ήταν ωραία, αλλά δεν πειράζει την επόμενη φορά! ^^
Αχα. ΟΚ, στείλτε μου πάλι που καθίσατε κι έρχομαι.
Nov 29 2011 00:22
Ναι το σκεφτόμουν να το αρχίσω είναι η αλήθεια γιατί ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Και δε μπορώ να θυμηθώ το άλλο που διαβάζω ή ξέρω τεσπα και με το χε πει η Κai να φανταστείς...
Ε καλά πληροφοριακά το είπα έτσι κι αλλιώς ώστε να ξες.
Nov 29 2011 00:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed