Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Έλα εντάξει μωρέ! Τον έναν όσο τον έχεις δει και τον άλλον αν και δεν τον ξέρω-...βασικά ιδέα. γιατί δεν παίρνεις Manigoldo που είναι κι απ'τους αγαπημένους σου?
Nov 29 2011 01:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:/ Καλά, δεν είναι ότι θα έχει και καμιά τρελή διαφορά. Τον έναν δεν τον έχω πολύ φρέσκο, τον άλλον τον ξέρω μόνο από 4 κεφάλαια... Δεν έχω και έμπνευση αυτές τις μέρες. Θα μπορούσε να μου είχε έρθει και κάτι καλύτερο.
Nov 29 2011 01:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ε τώρα, είτετο να είτε τ'άλλο...:3 Πω πω κορυφαίο αυτό! Πάνε πάρτον τρολλ ή όχι σιγά! Εδώ ο botsun Excalibur πήρε! Πφφφφφ, τον Μόγλη? Ωραία, εσύ τον Μόγλη εγώ τον μαύρο ιππότη ή πώς τον λέγανα απ'τον Ρομπέν των δασών! xD
Nov 29 2011 01:02
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Βασικά την κοιτούσα κάπως έτσι (=_=) αλλά ήταν κυρίως γιατί δεν έχω όρεξη και όχι γι' αυτό που έγραψες. Πωπω... Δεν τον είχε και πολύ στο Hades Chapter και δεν τον έχω φρέσκο αλλά θα πήγαινα να πάρω Ikki. Αν προλάβω να τελειώσω το Inferno πριν κλείσουν οι δηλώσεις... ίσως το κάνω τελευταία στιγνή αλλά θα τρολλάρω πολύ XD Χθες μάλιστα σκεφτόμουν να πάρω τον Μόγλη και να να λέω πράγματα τύπου... "Τα αδέρφια μου η λύκοι κι εγώ..." ή "Η κυριαρχία του Σερ Χαν δε θα περάσει..." αλλά μεστά σκέφτηκα ότι με τόσα άτομα, αν τύχαινε κι έμενα μέσα αρκετά, θα το βαριόμουν το τρολλάρισμα στο τέλος και δεν θα ήξερα τι να κάνω.
Nov 29 2011 00:57
Photo

Nighteyes → DarkElf

lol Πίστεψε με, οι μισοι που δινουν ειναι γραμμενοι στο φορουμ μας. Βαλε κανενα αναγνωριστικο σε σχεση με anime και θα βρεις σιγουρα καποιους.:P Απ οτι βλεπω και στο σχετικο thread θα βρεις παρεα. Εγω ειχα παει κατευθειαν και εδωσα για Ν4.
Nov 29 2011 00:56
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Εσύ τα σπας,εγώ όμως στις 6.30 πρέπει να ξυπνήσω γιατί έχω θεωρία στις 8. Τ__Τ
Nov 29 2011 00:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Καληνύχτα~! Κι όνειρα γλυκά. Εγώ just to prove the point, πάω να δω Fate Zero.
Nov 29 2011 00:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha ha! Lol, ναι ρε συ κι εγώ αυτό σκέφτηκα!
Nov 29 2011 00:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Brain stopped working apparently. Σε φαντάζομαι να κοιτάς την οθόνη σου έτσι Ο.ο όταν διάβασες το σχόλιο που άφησα! xD
Nov 29 2011 00:52
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=mono;545105]Ε λογικά όχι... [B]Ή έχεις τον απέθαντο ή δεν τον έχεις[/B] :P[/QUOTE] Αυτή η φράση μ' έβαλε σε πειρασμό και τώρα θέλω να γίνω ένας φοίνικας... ΦΟΙΝΙΚΑΣ... αλλά δεν είμαι σίγουρη.
Nov 29 2011 00:52
Photo

Samu → Hyuuga_Nikorasu

[COLOR=Black]he·ro [heer-oh]–noun a man of distinguished courage or ability, admired for his brave deeds and noble qualities. Και όλοι οι παίκτες μου, τα καμάρια μου, είναι παραδείγματα..... [/COLOR]
Nov 29 2011 00:51
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Άσε,σε καταλαβαίνω.... Τέλος πάντων,πάω για ύπνο! Καληνύχτα.
Nov 29 2011 00:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Εννοώ fanmade βιντεάκια που είτε είναι παρωδίες opening/endings άλλων άνιμε είτε είναι σε παρόμοιο πνεύμα με αυτό που έστειλες.
Nov 29 2011 00:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Α ούτε εμένα, απλώς ήταν λυπηρό! ^^ Αχα, ναι αυτό ακριβώς. Όταν λες το Reborn έχει αρκετά τέτοια πού εννοείς? Σε omake ή μέσα στο manga?
Nov 29 2011 00:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Βασικά εμένα δεν με ξένισε γιατί παρόλο που του δίναν λουλούδια και άτομα που δε θα το έκαναν ποτέ τον είχε βάλει αυτός που το έκανε να έχει και ανάλογες αντιδράσεις. Και αυτό που είπες. Όταν έχεις διαβάσει τα βιβλία με κάθε κίνηση σου έρχονται αντίστοιχες σκηνές. Και το Reborn! έχει αρκετά τέτοια. Κάποια είναι πολύ πετυχημένα.
Nov 29 2011 00:43