Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fandom → Kamen Tantei Zura

Ναι είδες τι καλός που είμαι ? Για να γελάς θα βρίζω , όχι επειδή το φχαριστιέμαι :P To άλλο θέλω να το αμφισβητήσω αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα σου κάνω τη χάρη :P
Nov 29 2011 02:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καληνύχτα~!
Nov 29 2011 02:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:hmmm: seriously? Δεν ήμουν στο σπίτι... Χα χα! Έτσι με ζωντάνια! Και πώς να μη βαριέσαι τέτοια ώρα?
Nov 29 2011 02:00
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Α, νόμιζα πως τα κατέβαζες με ddl μιας και ανέφερες το animetake και όχι το nyaa κατευθείαν. Δεν ήξερα ότι απλά σε βολεύει να παίρνεις τα links για τα torrent από εκεί.Το είχε το θέμα όλο το απόγευμα πάντως, but anyway, το θέμα ήταν ότι όλα γίνονται εντάξει. Έτσι-έτσι. Εγώ βαριόμουν να σχολιάσω. Τώρα που τα έγραψα κιόλας βαριέμαι περισσότερο. XD
Nov 29 2011 01:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Μπα με torrent κατεβάζω από κει εγώ κι εκείνο είχε πρόβλημα. Άντε ωραία είτε οι server είχαν πρόβλημα ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Και πού να ξέρω δηλαδή? xD Nαι καλό επισόδειο! Μ'άρεσε που ο young Snape έβαλε απιτέλους τον εγκέφαλό του να δουλέψει. Η σκηνή που βλέπει το παπούτσι και καταλαβαίνει τι έγινε πολύ καλή. Πάω να τα κάνω copy/paste στο thread! :3
Nov 29 2011 01:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Peacemaker peacemaker Kurogane είναι διαφορετικά, πληροφοριακά αλλά φαντάζομαι το ξέρες κι αναφέρεσαι στο είδος. Όσο για το Deeper Kyo είναι ειλικρινά πολύ καλύτερο. Για μένα το anime ήταν πολύ καλό στην αρχή...αλλά μετά χάλασε. Κυριολεκτικά. Κι εκεί έμαθα ότι πήρε άλλο δρόμο απ'το manga. To manga είναι πολύ καλύτερο. Τώρα αν όντως αξίζει για σένα...δεν ξέρω. :P
Nov 29 2011 01:51
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ξέρω ότι τα κατεβάζει με direct αλλά και το nyaa είχε πρόβλημα χθες (για torrent). Πριν 1 ωρίτσα το είδα κι εγώ. Ωραίο επεισόδιο. Μ' άρεσε πολύ που έδειξε και λίγο περισσότερο τον μικρό αυτή τη φορά και τη σχέση του με τον Rider αλλά και γενικότερα αυτά που παίχτηκαν και στην πλευρά του Lancer.
Nov 29 2011 01:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πω, μπέρδεμα! Τουλάχιστον τελειώνεις! Επίσης, είδες Fate/Zero αυτήν τη βδομάδα? Μόλις το τέλειωσα. Δεν ξέρω γιατί αλλά μάλλον το site είχε κολλήσει κι έτσι όταν πήγα να το κατεβάσω την Κυριακή δε μ'άφηνε.
Nov 29 2011 01:44
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

To Brave 10 το διαβάζω και 'γω, καλούτσικο. Το Samurai Deeper Kyo (anime) δεν μου άρεσε και τόσο και το Peacemaker δε νομίζω να μου αρέσει. :P
Nov 29 2011 01:39
Photo

Napster → Jorg

Μου έρχετε pm όταν κάποιος βάζει/postάρει για το RuroKen. xD Έχεις δίκιο, otouto. :P
Nov 29 2011 01:38
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μπα, όχι, μέχρι την Τετάρτη θα τελειώνει γιατί έχω να κάνω κάτι άλλες δουλειές στο κέντρο... αν και μάλλον αυτές θα πάνε από την επόμενη βδομάδα τελικά.
Nov 29 2011 01:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:joyful: Thank you~! Αλήθεια, το σπίτι πώς πάει? Τελειώνει συντόμως ή το βλέπεις να τραβάει και την άλλη βδομάδα?
Nov 29 2011 01:32
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Δεν έχω πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς τα μεσημέρια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι λόγω κοινής ησυχίας οπότε θα έχω και κάτι να περάσω την ώρα μου.
Nov 29 2011 01:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα! Ε λοιπόν να που αποκαλύπτονται όλα! Έπρεπε να το φανταστώ...Αλλά despair not my friend! Πιστεύω ότι αυτόν που έχεις ήδη θα τον κάνεις φοβερά! Αλήθεια, χρόνο έχεις? Τη συζήτησή μου με το bostun σαν καλή stalker που είσαι την είδες? Θα ήθελες, αν η απάντησή σου στην πρώτη ερώτηση είναι "ναι" και δεν εννοώ τώρα που κάνετε το σπίτι, να μου κάνεις ένα set με τον Squalo που θα τον έχω για το παιχνίδι?
Nov 29 2011 01:19
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Γιατί παρότι μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να με διασκεδάσει μέσα στο παιχνίδι. Άλλο να κάνεις έξυπνα come backs και να είσαι ηρωικός σε μια μάχη κι άλλο να βγαίνεις και να το παίζεις κατήγορος. Πιθανόν να τον έβγαζα OOC ή να τον έκανα τελείως plain. Με λίγα λόγια το είχα σκεφτεί αλλά φοβάμαι ότι θα τον καταστρέψω σαν χαρακτήρα και τον συγκεκριμένο δεν θέλω. Για άλλους δε μου καίγεται καρφί XD
Nov 29 2011 01:15