Community Status Updates
Botsun → Osama Bin Laden
Αδελφέ,παίζει να κάνεις λίγο μεγαλύτερα τα γράμματα στο "H νύχτα πέφτει..." γιατί δεν την παλεύω,όταν διαβάζω τα μηνύματα που ποστάρεις.
Dec 01 2011 23:22
Putin → Six Winged Angel
Έχει επιλογή για infinite bursts στο training, ειδικά αν εξασκείσαι σε τίποτα astral combos βολεύει.
Καλύτερα βέβαια να παίζετε κανονικά στο versus, γιατί και το να εκτιμάς πότε να χρησιμοποιήσεις burst είναι επίσης σημαντικό, έως και critical.
Άλλο που εγώ συνήθως τα κρατούσα απόψε
Dec 01 2011 23:20
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Η οικογένειά μας έχει 'ήδη αρχίσει να αποδεκατίζεται!!!:cry5:
Μάλλον,ήρθε η ώρα να κατέβει η γάτα από το profile μου....
Dec 01 2011 23:16
Six Winged Angel → Putin
Και έχω ξεσκιστεί να του λέω να μη τα χαραμίζει κιόλας D:> Βασικά συνήθως λιώνουμε ασταμάτητα στο trainning όπου χάνεις τα burst mark μετά τα πρώτα match, αυτό θα φταίει :P
Dec 01 2011 23:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Λοιπόν, μόλις την τέλειωσα την σειρά! Δεν ξέρω τι λες εσύ πάντως δεν ενδείκνυται για ανήλικα! Δύο άνθρωποι και στις δύο σεζόν πήγαν να αυτοκτονήσουν με τον ίδιο τρόπο. Ο ένας τα κατάφερε και πέθανε, ο άλλος...δεν τον ξαναέδειξε αλλά για να σώθηκε ο Werner σίγουρα σώθηκε κι ο Beruze. Καλά τόσο πολύ να σιχαίνεται τον ίδιο του τον εαυτό αυτός ο άνθρωπος?
Επίσης τι μπέρδεμα είναι αυτό τέλος πάντων? Ο ένας από δω ο άλλος από κει και μετά να μας δείχνει ότι ο βασιλιάς ήξερε τι γινόταν αλλά το παιζε τρελλίτσα. Να μην ξεχάσω, εκεί που μιλούσε ο βασιλιάς, η πρώτη μου αντίδραση ήταν: "ω, τι άντρας" και μετά όταν εμφανίστηκε ο Bartholomeus ήμουν "ωωωω :awww: τι άντρας" και πάλι, μόνο με περισσότερο ηχιτικό εφέ! Χα χα, manly for the win!
Oh, μα φυσικά να μην ξεχάσω τον Isaac. Γ@μάτος χαρακτήρας! Αυτός κι ο Lui μ'άρεσαν πάρα πολύ και ο Gerald-sensei/councillor καλός, καλός! Βέβαια το μικρό σκατό ονόματι Camus με σπασε τα νεύρα αλλά το αντισταθμίζανε οι τρεις νέοι Strahl candidates. Cool guys. O Nicholas ήταν ο αγαπημένος μου αλλά ο Daniel με εξέπληξε...με την φωνή του! Δεν κάνω πλάκα είχε πολύ χοντρή φωνή δεν του το περίμενα. Α, και ναι με εξέπληξε το ότι τους βοηθούσε έτσι χαλαρά εν τέλη. Αλλά ΟΚ. Ο Elmunt πάλι εξισσοροπούσε λίγο την πετριά του μικρού οπότε δεν λέω κάτι άλλο. Ευτυχώς κι αυτός έκανε κάτι και δεν ήταν τελείως αδικαιολόγητη η παρουσία του.
Dec 01 2011 23:12
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Nαι την είδα την άτιμη! Φάτην botsun! Μην ανησυχείς, απ'ότι φαίνεται δε θα αντέξω καν πρώτο γύρο οπότε μην άγχεσαι! xD Aν και θα ήθελα να μη βγω τόσο νωρίς αλλά τι να κάνουμε :canthelp: αλλά θα το παλέψω. Και να την προσέχεις την Shiro είναι άτιμο θυληκό. Τον Ganta ότι θέλει τον κάνει!
Dec 01 2011 23:09
Jorg → Vagelio
Τι να σου πω τώρα εκεί που έμπλεξες... Υπομονή! :P
Δεν χρειαζόταν να γράψεις τόσο πολύ. XD Ευχαριστώ πολύ πάντως! Θα του τα πω όλα. Όσο για το sex pistols το θυμάμαι, αν και τώρα που το ξαναείδα δεν ξέρω γιατί το έβρισκα τόσο αστείο. XD
Dec 01 2011 23:02
Putin → Six Winged Angel
Dustloop και Youtube λωλ
Στο DL πας για να μάθεις 5 βασικά πράματα, στο YT για μάτσιζ, combo videos etc.
Το lag ήταν σχεδόν ανύπαρκτο, όσες φορές εμφανίστηκε ήταν για λίγα δευτερόλεπτα μονάχα.
Τα οποία ήταν αρκετά βέβαια για να ντροππάρω κόμποζ, μια-δυο φορές έχασα το finishing hit γι' αυτό το λόγο και άρχισα να γελάω.
Ελπίζω μονάχα να μην πετάς τα bursts στα σκουπίδια όπως ο αδερφός σου. D:
Dec 01 2011 23:01
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Left Handdddd,είναι μία,που με ψηφίζει συνέχεια και δεν ξέρω γιατί !!! :unlucky:
Dec 01 2011 22:59
Six Winged Angel → Putin
Yah, το lag ήταν φάνηκε να είναι σε πολύ playable επίπεδα~ Καλά, ο δικός μου ο bang δεν έχει και μεγάλη διαφορά :P Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό site/forum για Blazblue CS? Dustloop n stuff?
Dec 01 2011 22:51
Putin → Six Winged Angel
Χμ, νόμιζα πως ο Μπανγκ ήσουν εσύ.
Anyway, it's cool to have more people to play with, χωρίς lag.
Dec 01 2011 22:46
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι και ο μπαμπάς μου μπήκε δευτερόλεπτα πριν επανέλθει ο Βαρθολομαίος! Μα τι γίνεται με αυτήν την οικογένειά μου τέλος πάντων??? xD
Dec 01 2011 22:40
Six Winged Angel → Putin
Με τον αδερφό μου, εγώ έβλεπα gundam :p Είσαι υπερτουμπανιάρης πάντως, θα λιώσουμε XD (*must do practice*)
Dec 01 2011 22:31
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Μια χαρά. Άντε, δες και το 13 να μου πεις πώς σου φάνηκε σαν σύνολο.
Dec 01 2011 22:29
Fallen_Mpougatsa → Kai
Also, το επισόδειο 12 πρέπει να λέγεται: Rosenscholtz Academy; the fangirls and the fanboys strike back!" Χα χα, ειλικρινά ωραία plot twist! Επίσης η μαμάκα μου έχει το τέλειο timing: εκεί που ο Orpherus πιάνει τον Ludwig απ'τον γιακά...μπαίνει την ακριβή στιγμή μέσα στο δωμάτιο και χαλάει το συναίσθημα! XD
Dec 01 2011 22:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed