Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σήμερα έφτασε το Δελτίο Αποστολής, οπότε την Δευτέρα θα πάω να παραλάβω το δέμα. Με λίγα λόγια, έφτασε σχεδόν το Hellsing.
Dec 02 2011 13:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

I challenge you: βάλε το "Kyoto Mimawari-gumi Aizu Subdivision Byeakuren-tai" κάτω απ'το όνομά σου! :kakaka:
Dec 02 2011 11:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Χα χα, δεν το εννοούσα έτσι, ότι είπες ότι σε έπρηξα αλλά θυμάμαι ότι το χα αναφέρει πολύ θερμά ιδιαίτερα τότε που βγήκε το τρέιλερ του καινούργιου! xD Kαι ειλικρινά έχεις καλή μνήμη! Αααα, ωραία! Παίζεις και assasssins' Creed? Ποιον συμπαθείς? Fu fu fu...
Dec 02 2011 09:56
Photo

Botsun → Osama Bin Laden

Σ'ευχαριστώ,που την άλλαξες. Επίσης.
Dec 02 2011 09:48
Photo

Osama Bin Laden → Botsun

πολύ καλά.. η γραμματοσειρά έφταιγε τελικά. Καλή συνέχεια.
Dec 02 2011 09:46
Photo

Botsun → Osama Bin Laden

Έτσι,όπως είναι το post τώρα,είναι τέλειο! :riiight:
Dec 02 2011 09:34
Photo

Osama Bin Laden → Botsun

Δεν είχα φανταστεί ποτε ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα και με την γραμματοσειρά ή μόνο το μέγεθος;
Dec 02 2011 08:22
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

o.O Πώς το είπα δηλαδή για να φανεί ότι ήταν πρήξιμο; Με παρεξήγησες XD Απλά θυμάμαι ότι σου αρέσει. Όπως και άλλους χαρακτήρες ισχύει αυτό. Ή και για κάποια manga που μας αναφέρεις. Αυτό το έχω παραπάνω :< Μιλάμε για τα ίδια και τα ίδια manga. Όχι για άλλα που διαβάζουμε. Γι' αυτό μετά είστε και εσύ και η αδερφή μου "Α το διαβάζεις αυτό;" Πάντως έτσι και αλλιώς ξέρω κάποιους χαρακτήρες από το παιχνίδι. Εφ'όσον μας έχεις αναφέρει και εσύ τους θυμάμαι. Απλά πέτυχα ωραία fanarts του DMC καθώς έψαχνα fanarts του Assasin's Creed και είπα "γιατί δεν τα αποθηκεύεις μωρέ; Μπορεί να σου ζητήσουν κάποτε τίποτα τέτοιο με DMC "Και αφού πέτυχα και τον Vergil είπα να σου κάνω ένα σετάκι.
Dec 02 2011 01:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Κι εγώ χαίρομαι πολύ που το κανες! :3 Χα χα φαντάσου πρήξιμο που χατε φάει με τον συγκεκριμένο για να το λες έτσι! xD Αλλά προφανώς η δική σου μνήμη είναι καλύτερη απτη δική μου, χε χε χε!
Dec 02 2011 01:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Σσσσσσσς, αφού βρήκες εξιλαστήριο θύμα χρησιμοποίησέ το! Ναι όντως δίκιο έχεις!
Dec 02 2011 01:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Botsun, do not despair! Εξάλλου το παιχνίδι δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούμε να πούμε!
Dec 02 2011 01:00
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Thank you :3 Χαίρομαι που σου άρεσε. Γιατί δεν το πιστεύεις; Εμένα μου φαίνεται παράξενη η αντίδρασή σου :p Τι είναι ο Vergil για να τον ξεχάσω; XD
Dec 02 2011 00:54
Photo

Kai → Botsun

:sigh2: Botsun, ευκαιρία να πας στη γωνία ψάχνεις. Δεν είπαμε να μην γράφεις τα νέα σου, αλλά θα ήταν καλό να ελαττώσεις τη συζήτηση για το παιχνίδι. Ξεχνάς ότι υποτίθεται πως δεν ξέρεις ποιος είναι τι, και ότι πρέπει να φυλάγεσαι; Είσαι και αρχηγός ολόκληρης ολόκληρης μαφιόζικης οικογένειας αυτά πρέπει να τα ξέρεις. Παρασέρνεις και το αριστερό σου χέρι μαζί.
Dec 02 2011 00:44
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Βασικά η αλήθεια είναι πως η μνήμη μου έχει καταντήσει δικαιολογία για τα πάντα. XD Ε, ναι, δεν λέω πως τώρα λέει κάτι σοβαρό, αλλά αν αρχίσουμε να κλαιγόμαστε τον άλλον επειδή μας ψηφίζουν, δεν θέλει και πολύ ο άλλος να επηρεαστεί και να μας υποστηρίξει ή να μας λυπηθεί και ν' αλλάξει την γνώμη του. Όχι ότι πιστεύω ότι θα κρατηθεί ή μάλλον ότι κρατιέται αυτό αλλά το παιχνίδι υποτίθεται ότι παιχνίδι γίνεται μόνο μέσα στο παιχνίδι.
Dec 02 2011 00:30
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Okeik,δεν ξαναμιλώ.....:unlucky: Θα ακούσετε νέα μου,αφού τελειώσει το παιχνίδι.
Dec 02 2011 00:30