Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Καλά γι αυτό το δεύτερο join the club αλλά η Kai έχει δίκιο αν και δε λέμε τίποτα σοβαρό ας σταματήσουμε να μιλάμε γι αυτό μη δίνουμε και λαβές-αυτοί που θέλουν να πουν θα πουν.
Dec 02 2011 00:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A I understand! Έλα, δε λέει και τίποτα σοβαρό απλώς κλαίγεται. Αν και ναι, καλό θα ταν να σταματήσει το botsun. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι το νιώθει το παιχνίδι!
Dec 02 2011 00:24
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, όντως. Ετεροθαλή αδέρφια, my bad. XD Οκ, και τα λίγα που θυμάμαι μετά από τόσο καιρό πολλά μου φαίνονται για τα standar μου, so don't mind me. Επίσης, Botsun τώρα που σε βλέπω εκεί κάτω και βαριέμαι να μπω στο προφίλ σου να στα γράψω, μήπως το παρακάνετε λίγο με τη συζήτηση για το παιχνίδι; Την έκανες ήδη τη ζημιά μια φορά, καλό θα ήταν να μην επηρεάζετε ο ένας τον άλλον.
Dec 02 2011 00:12
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Γιατί δεν κατάλαβα,θα κάνουμε έμεση διαφήμιση στην οικογένεια,με το να μένουμε στο παιχνίδι όσο μπορούμε./cunning plan 2~3 Επίσης,θέλω να γράψω αλλά δεν μου έρχεται τίποτα....
Dec 02 2011 00:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Όταν λες μπαμπάς και γιος? Οι δύο ήταν αδέρφια! Χα χα ναι είχε κι αυτός τον σκοπό του γι αυτό δε με ενόχλησε τόσο η παρουσία του αλλά όταν φάγαμε δύο επεισόδια πάνω του ε εκεί το κοιτούσα Ο.ο
Dec 02 2011 00:01
Photo

laraska → Diakritikos

great teacher onizuka (gto)
Dec 01 2011 23:59
Photo

Μπουάχαχαχαχαχα! Τι cunning plan είναι αυτό? Επίσης, γιατί ανησυχείς που αποδεκατίζεται η οικογένεια στο παιχνίδι?
Dec 01 2011 23:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

:lovulovu::awww::kill4u: This set is awesome! Thank you~! Και δεν το πιστεύω ότι θυμήθηκες τον Vergil!
Dec 01 2011 23:57
Photo

laraska → Diakritikos

κατι θα μου ερθει... θα το ψαξω λιγο γιατι τωρα δεν μου ερχεται κατι.
Dec 01 2011 23:51
Photo

Vagelio → Jorg

Thanks, προσπαθώ =^=. Ίσως επειδή τότε βλέπαμε fma, οι πόρτες και το pocketwatch ψιλοθύμιζαν κάτι. Eίπα να γράψω λίγα παραπάνω για να έχει πικοιλία και άμα δεν του αρέσουν οι επιλογές να μπλέξεις εσύ κι όχι εγώ XDDDDDD
Dec 01 2011 23:50
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Βαριόμουν και σου έκανα ένα σετ με Vergil. [IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/mariaicon.jpg[/IMG] [IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/mariasig.jpg[/IMG]
Dec 01 2011 23:43
Photo

Six Winged Angel

Yes teachah! ~ Σε είδα, γούσταρες astral finish κατάσταση < : D
Dec 01 2011 23:31
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Στο παιχνίδι εννοώ.....Τί νόμιζες ; Να το βάλεις,μπας και τραβήξουμε κόσμο μεσα από το "Η νυχτα πέφτει..." και ενταχθούν στην οικογένεια! /cunning plan number 2
Dec 01 2011 23:28
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Η αλήθεια είναι πως θα ήταν πολύ αν είχαν καεί τελικά και οι δυο στη φωτιά παρόλο που μπαμπάς και γιος μου άρεζαν σαν χαρακτήρες. Γενικότερα δε μου την είχε σπάσει κανένας απ' όσο θυμάμαι. Μέχρι και ο Camus είχε τον ρόλο του δηλαδή, χρειάζεται κι ένας κλάψας να φέρνει τα πράγματα σε ισορροπία πού και πού.
Dec 01 2011 23:26
Photo

Γιατί καλέ αποδεκατίζεται? Και πάνω που ήμουν έτοιμη να ξαναβάλω το Sun Guardian εκεί μόνο του?
Dec 01 2011 23:25