Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι και εννοώ ειδικά μετά από 'κεί που έφυγα και ακόμα και στη γενική συζήτηση στο τέλος. Πφφφ, είχε γίνει ένα μικρό (κακό) τζέρτζελο τότε το θυμάμαι ακόμα. Πάλι καλά που φαίνεται να χει φάει reboot όλη αυτή η διάθεση τώρα.
Χα χα δεν πειράζει, όλοι μας τα κάνουμε.
Dec 05 2011 14:01
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Ξεκατίνιασμα, lol. Ναι, θα μπορούσες να το πεις και έτσι.
=_= Πάλι σ' εμένα έγραψα. Να τι γίνεται όταν ξεχνάς να πατήσεις 'view conversation'.
Dec 05 2011 13:51
Fallen_Mpougatsa → Kai
Μμμ, ναι κι εγώ που είδα περισσότερο με φάνηκε περισσότερο σαν ξεκατίνιασμα παρά σαν παιχνίδι. Φέτος είναι πολύ καλύτερα! xD
Dec 05 2011 13:25
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν αμφιβάλλω γι' αυτό. Πέρυσι δεν πρόλαβα και πολύ να δω πώς είναι όταν τα βλέπεις εκτός παιχνιδιού γιατί έληξε στους επόμενους γύρους. Ίσως να το δω φέτος.
Dec 05 2011 13:23
Fallen_Mpougatsa → Kai
I too should get the pop corn; the game is very interesting even as an outsider.
Dec 05 2011 13:21
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω...ναι...τα γενέθλια της αδερφής σου...me likes! Σωστά φαντάστηκες ότι όποτε και να ρθω θα ναι τη γνωστή ώρα, οπότε μάλλον θα τα πούμε από κοντά τότε!
Dec 05 2011 11:15
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σήμερα δε γίνεται, αλλά αν θες έλα αύριο να σε κεράσουμε και τούρτα από τον Μουμουλίδη :kakaka:
Dec 05 2011 10:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
:joyful: yay~! Πότε μπορείς να ρθω να το πάρω? Γιατί ξες ότι αν έρθω θα κάτσω και λίγο οπότε μη σε πρήζω αν έχεις κάτι σήμερα/αύριο!
Dec 05 2011 10:51
plotolp → Goutcou
Καλημέρα και πάλι!:ureshii:
Είδα το δεύτερο και τρίτο επεισόδιο του Traveler και σκέφτηκα να σου γράψω εντυπώσεις!
[SPOILER=2&3 :D]Πρώτα από όλα το δεύτερο επεισόδιο μου έβγαλε την πίστη μέχρι να το δω λόγο υποτίτλων! Ενώ έβρισκα υπότιτλους κανένας δεν κόλλαγε ακριβώς, με αποτέλεσμα μία να πάνε πιο γρήγορα από το video και μία πιο αργά:P
Τέλος πάντων, αφήνοντας στην άκρη τα τεχνικά προβλήματα, το δεύτερο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό αν και δεν προχώρησε ουσιαστικά η ιστορία. Όταν λέω δεν προχώρησε εννοώ δεν μάθαμε κάτι παραπάνω για το Τράβελερ ή για το τι έχει γίνει στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά ο πατέρας του πιτσιρικά μεγάλη μούρη! Άπειρα σπίτια και λεφτά, προσέλαβε με την μία την καλύτερη οργάνωση για την προστασία του ιού του και ήταν έτοιμος να τον στείλει με την μία στην Ευρώπη (η αλήθεια είναι πως εγώ θα πήγαινα);).
Το τρίτο επεισόδιο τώρα ήταν πολύ καλύτερο! Ωραίο το κόλπο που σκέφτηκαν με την αλλαγή των μαλλιών:riiight: και πολύ καλή η εξέλιξη της ιστορίας. Τελικά από ότι φαίνεται είναι μπλεγμένος και ο πρόεδρος της Αμερικής στην όλη ιστορία:terror2: και φυσικά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ότι
[SPOILER]Ο Τράβελερ ΖΕΙ!!!
Εγώ μια φορά τα έλεγα από το πρώτο επεισόδιο!:8): Βρόμαγε η κατάσταση. Βέβαια ακόμα δεν μπορώ να φανταστώ πώς συνδέονται όλα αυτά με την κυβέρνηση, και ποίος είναι ο απώτερος σκοπός.[/SPOILER]
Πιστεύω ότι στο τέταρτο θα δώσει κάποιες απαντήσεις! Το έχω βάλει ήδη να κατεβαίνει και μόλις το δω θα σου πω εκ νέου τις εντυπώσεις/θεωρίες μου![/SPOILER]
Να τα περνάς καλά ότι και αν κάνεις, περιμένω νέα σου!
p.s Τις επόμενες μέρες θα δω και το The Fourth Kind!
Dec 05 2011 10:31
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Do not make fun of the pear~! But OK, a coconut it is. xD And go vote στην "Νύχτα πέφτει"
Dec 05 2011 10:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed