Community Status Updates
Kai → Botsun
Yes I can, αλλά ίσως πάρει λίγο παραπάνω γιατί θα πρέπει να ψάξω εικόνες.
Αυτόν τον τύπο τον είχα ξαναδεί btw και μου είχε φανεί πολύ ενδιαφέρων. Στοίχημα πως αν έρθει η στιγμή και δω/διαβάσω HxH θα είναι αν όχι ο αγαπημένος μου, τότε από τους αγαπημένους μου. Μάλιστα όταν τον είχα δει μου είχε περάσει από το μυαλό να το αρχίσω.
Dec 05 2011 18:20
Botsun → Kai
Θα μπορούσες να μου κάνεις ένα σετ με τον Hisoka από το Hunter x Hunter ?
Dec 05 2011 18:16
Lord Leon → Hazuki
σε μια ανασκαφη βρηκα ενα dimaki 256 RAM αν σε ενδιαφερει ακομα, σφυρα μου.
Dec 05 2011 18:05
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
Ha ha ναι ντροπή τους να βγάζουν τον δολοφόνο! xD
Dec 05 2011 17:26
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Εσένα έβγαλαν τελικά στο παλέρμο, ντροπή και αίσχος, που καταντήσαμε να υποπτεύονται ακόμα και εσένα :P
Dec 05 2011 17:25
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Μόλις έφτιαξα λίγο το ποντίκι βαρώντας με μίσος το αριστερό κουμπί :madtodeath: και μετά το δοκίμασα και με έκπληξη ανακάλυψα ότι ανταποκρίνεται :P. Με λίγα λόγια από 'κει που δούλευε μόνο το δεξί κουμπί τώρα δουλεύει κάπως και το αριστερό με μικροδιακοπές. Το roll δεν μπόρεσα να το φτιάξω. Αν σε βολεύει έστω και χωρίς roll και με ψιλοκατεστραμένο αριστερό κουμπί, here you are :try:
Dec 05 2011 17:19
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
pragmatika, ligh dosh kakias soy ftiaxnei thn mera, kala poy eisai kai esy edw na mporv na apolambanv tis mikres xares ths zwhs:D:D
Dec 05 2011 16:24
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
You laugh at my face sir. I'll remember that.
Dec 05 2011 16:15
entwmeta3u twra arxisan oloi na postaroun sto palermo pou bghes esu, eirwnia, ee??
muhahahahaha
Dec 05 2011 15:45
nai kala, apla ekanes kopana apo thn sxolh kai tora eisai spiti kai paizeis ston ypologisth..
kai epeidh den exeis dikaiologia apantas etsi..
Dec 05 2011 15:34
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Nα με φάγατε! Δεν πειράζει όντως, όλοι κάποια στιγμή θα πάθουμε κάτι. Το άλλο δεν το απαντάω έσω βαρεθεί να το λέω. :P
Dec 05 2011 15:29
Blacker_than dark → Tenshi
στο warcraft είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα στην 22άρα, δοκίμασε να αλλάζεις τα γραφικά σε κάποια θα σου το παίζει full screen, τώρα για τα αλλα δεν ξέρω αλλα μάλλον το ίδιο θα γίινεται και εκεί..
Dec 05 2011 15:15
χάχα, σε καθαρίσαμε τελικά αλλα ήσουν δολοφόνος να πάρει, "τρολλαρα" τον εαυτό μου, δεν πειράζει. παρεπιπτόντως πάλι μέσα "ειμαιστε" σχολη δεν έχουμε??
Dec 05 2011 15:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed