Community Status Updates
Zentsugi → Yotsuba-chan
Οχι, η αληθεια ειναι οτι το ειχα δει και ειχα την εντυπωση οτι ειχα απαντησει αλλα μαλλον θα το ξεχασα (I'm that kind of klutz). Θα ειχα και κανενα αλλο tab ανοικτο και θα το ξεχασα τελειως. Μαλιστα μου το εστειλες 2 φορες το pm.
Ε καλα ειναι τα mindless anime μια στις τοσες, περνας την ωρα σου και κανεις rehabilitation μετα απο μεγαλα shock τυπου School Days, αλλα και βαρυτερες σειρες οπως Code Geass.
Και εγω αρχισα το Phi Brain (μετα απο μια αρκετα μεγαλη παυση σε σειρες λογω του παιχνιδιου Shogun 2 Total War, το οποιο και συνεχιζω να καιω. Google it) χτες και περναω την ωρα μου γιατι προς το παρων μονο ευχαριστο ειναι.
Anw, να περιμενεις πως στο 90% των κριτικων που ασκω σε anime που εχουν τελειωσει ειναι τραγικα on-mark. Λεγοντας αυτο, να σου συστησω και το Gilgamesh το οποιο, ειτε το πιστευεις ειτε οχι, ειναι ακομη χειροτερο απο το School Days. Οποτε I challenge you να το δεις ολοκληρο και να μην παρεις την εξοδο του δειλου και το κανεις drop.
A series only the bravest of Otakus have managed to complete without being consumed by insanity and in some cases resulting even in death.
So.. what will you do? 26 episodes of brain mushing. Will you survive.. or?
Dec 06 2011 06:33
Fandom → Kamen Tantei Zura
Xronia polla zurasan !!! Akm sporos parameneis aplws ligo mgltrs ... Na ta ekatosthseis k oti epi8umeis Vaggela ~~~
Dec 06 2011 03:12
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
ΩΩΩΩΩ! Πολύχρωμη και εντοιχισμένη! XD Οτι επιθυμεις να σου ρθει στο κουτελο:hehehe:
Οι τοξότες είναι η καλύτερη φάρα!:hero:
Και συγχαρητήρια παρεπιπτοντως για το πολύ ωραίο rp στο "παλέρμο". me likey!
Dec 06 2011 01:38
Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura
Χρόνια Πολλά και καλά Zura-chan! Να τα χιλιάσεις, ό,τι επιθυμείς και να σε χαιρόμαστε όλοι.
Πρώτος πρώτος για ευχές :P
Btw, πώς πάνε τα διαβάσματα; Την παλεύεις;
Dec 06 2011 00:14
Tristessa → amaya3
plzplzplz tell me ότι αυτό δεν είναι απλό fanart or sth αλλά τα outfits για το επόμενο single των Sendai Kamotsu. I'll buy a thousand XD
Dec 05 2011 22:12
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
E όσο να ναι καλά κάνανε μωρέ...αλλά [url=http://www.youtube.com/watch?v=4fdljmfK8WI]VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI![/url] Έτσι επειδή μ'αρέσει αυτό το βίντεο!
Dec 05 2011 20:28
Fallen_Mpougatsa → Lucy Heartfilia
[QUOTE=Lucy Heartfilia;546479]
Unbelievable! o [COLOR="Red"]Squalo-kun [/COLOR] ήταν τελικά ένας από τους ανώμαλους;;[/QUOTE]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=4fdljmfK8WI]VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI![/url]
Δεν είμαι ανώμαλος μωρή! Με πληρώσανε για να το κάνω έτσι, εγώ απλώς τους σκότωσα! Εσύ απ'την άλλη να το κοιτάξεις!
xD Nαι σας παρακολουθώ.
Dec 05 2011 20:24
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Έτσι πρέπει,αν δεν κλαιγόμαστε και λίγο,δεν περνά η ώρα.
Dec 05 2011 19:35
Botsun → Kai
Εμένα είναι ο αγαπημένος μου,καθώς ξεφεύγει από τα στενά όρια του Shonen.
Σ'ευχαριστώ,προκαταβολικά!
Dec 05 2011 18:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed