Community Status Updates
Kai → Botsun
:puke: Αν με λέγαν Kurapica θα έφευγα από τον πολιτισμό για να μην αναγκάζομαι να λέω πώς με λένε.
Dec 07 2011 22:17
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Μ' αρέσει που σε ψήφιζαν στο Παλέρμο ακόμα και νεκρή. Έχεις μέλλον στην πολιτική!!!!
Dec 07 2011 22:17
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Μ'αρέσει που κράζεις τον ικανότατο γλείφτη συνάδελφο! xD
Dec 07 2011 22:16
Kai → Botsun
...Θα κάνω πως δεν διάβασα το πρώτο κομμάτι του vm και θα συνεχίσω ακάθεκτη.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ισχύει. Τον νιώθω κάπως.
Dec 07 2011 22:10
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
A δεν έχω πρόβλημα μ'αρέσει να διαβάζω ιστοριούλες στα VMs. Ναι είμαι περίεργη. Δε ρώτησα συγκεκριμένα για τη μέρα σου αλλά ρώτησα για το τι κάνατε. Χμ, καλά ήσουν δηλαδή.
Τι έκανα εγώ σήμερα? Ξύπνησα, έφαγα πρωινό, έφυγα, πήα στη σχολή όπου έλιωσα στο μάθημα 6 ώρες γεμάτες και μετά είπα να ρθω σπίτι μπας και καταφέρω να φάω μεσημεριανό στις 7.
Dec 07 2011 22:09
Botsun → Kai
Σε προειδοποιώ σε κάποια κεφάλαια γίνεται χειρότερο κι απο του Kubo,αλλά είναι κανα δυο.
Kurapika FTW!!
Άκου όνομα,πάω στοίχημα πως τον μισούσαν οι γονείς του....
Dec 07 2011 22:09
Kai → Botsun
:hahaha: Α, καλά, 1-2 ακόμα θα διαβάσω σίγουρα μέχρι να κοιμηθώ έτσι κι αλλιώς, είναι κατεβασμένο μέχρι το 24 έτσι δεν έχω θέμα. Έχε χάρη που βαριέμαι.
Επίσης είναι το μόνο manga που έχω στο laptop αυτή τη στιγμή, οπότε δεν είχα και πολλές επιλογές. [size=1]Ξέχασα να κατεβάσω τα επόμενα volumes του Liar Game, καλά να πάθω.[/size] :kakaka:. Άντε να δούμε ποιος θα είναι ο αγαπημένος μου.
XD Χαίρομαι που σ' άρεσε το σετ.
Dec 07 2011 22:06
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Βασικά,είναι γ@μάτος.
Σκέψου,πως ήρθε πάνω απο την ομάδα μου στο εργαστήριο κι άρχισε να μας λέει ιστορίες από το γήπεδο που'χε πάει χθες!
[I]~Έχουμε καλές σχέσεις με τον καθηγητη,μιας κι ο συνάδελφος και φίλος που κάνουμε μαζί τις εργασίες σ'όλα τα εργαστήρια-[B]Two men Pack[/B]-,είναι ικανότατος γλείφτης.Αντίθετα μ'εμένα που'μαι στο φτερό για καβγά. ~[/I]
Dec 07 2011 22:01
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ναι καλα ηταν ηπιαμε λιγο κρασακι (γυρω στα 5 λιτρα 6 ατομα, 5 αγορια μια κοπελα), φαγαμε, ειπαμε και τις βλακειες μας, καλα κυριως οι φιλοι του ηρακλη, ε και αυτα, και σημερα βρηκα τον νικο ενα παιδι που κανει παρκουρ στην λεσχη ε και πηγαμε και με αυτον και τον αδερφο του μια βολτα, για τετοια πραγματακια, κα;λα ηταν. οχι οτι ρωτησες αλλα μου αρεσει να εξιστορω πως περασε η μερα μου, βοηθαει και στην μνημη..
Dec 07 2011 21:58
Fallen_Mpougatsa → Botsun
:oo: Και ήττα, και φόλα? Απαπα αμάν αυτός ο καθηγητής! Κι αντί να σε παρηγορήσει κι αυτός σε βαλε απουσία? Τσ τσ τσ...
Dec 07 2011 21:53
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
A, όχι εντάξει να σε πω. Πήγα στην Kai όπου είχε γενέθλια η Zura και της πήγα το δώρο της και έφαγα και τούρτα και πήρα και το Hellsing μου, που μoυ το παρήγγειλε με το pay pal της η Kai και περάσαμε πολύ ωραία όλες μαζί. Γιατί καλέ μου σου χαλάω τη διάθεση που περνάω καλά?/troll mode on. Επίσης αχα! Ταβερνούλα, ε? Ωραία. Γούστα χθες!
Dec 07 2011 21:51
Kai → Botsun
:hahaha: Πάει ο πρώτος τόμος. Ωραίος ο κύριος, δέκα-δέκα τους καθαρίζει. Πάντως για να έχει τέτοια από τώρα, αναρωτιέμαι τι θα έχει στη συνέχεια.
Θα πάω να πιάσω και τον δεύτερο σε λίγο.
Dec 07 2011 21:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed