Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Παρατήρησες ότι το Gama-το νήμα,έχει πέσει στην αφάνεια και πως κανείς δεν γράφει πια.εκτός από εσένα ;
Dec 07 2011 22:50
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha, η Kai είναι stalker όπως κι εγώ οπότε μπορεί να τα βλέπει αυτά κι αν όχι τώρα τότε κάποια στιγμή θα τα δει. Κι όταν τα δει θα καταλάβει ότι ξέρω ότι με παρακολουθεί αλλά είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά της :kakaka: Επίσης, λες να μην ξέρω τον Jouslain-kyo? Απαπαπα, το είδαμε το καλοκαίρι και το καταφχαριστηθήκαμε.
Dec 07 2011 22:50
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Παρακαλώ γιέ μου. Τώρα πές το και συα Ιαπωνικά αλλιώς τι τα πληρώνω τα μαθήματά σου?
Dec 07 2011 22:38
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ενταξει τωρα με κολακευεις, οχι σοβαρα τωρα ολοι μπορουν να το κανουν αυτο ακομη και εσυ, και γιατι μιλας στην kai στο προφιλ μου πες το σε αυτηνης κατευθειαν, και παρεπιπτοντως εισαι το μονο αλλο ατομο που γνωριζω να το εχει κανακουσει αυτο, τελειο δεν ειναι, απο που το ξερεις btw??
Dec 07 2011 22:38
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Ε ένταξει είχαμε κι ένα μικρο θεματάκι με τα edit (στο μεταξύ είχα κάνει κι εγώ edit το ποστ μου αλλά για να βάλω bold) :P
Dec 07 2011 22:32
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ναι αλλά απλώς δεν είμαι τόσο τέλεια για να κάνω πολλά πράγματα μαζί όπως και να πάω στη σχολή και να περάσω καλά. [B]Kai[/B] are you reading this? Jouslain reference!
Dec 07 2011 22:30
Fallen_Mpougatsa → Botsun
A, OΚ δεν είπα και τίποτα εξάλλου! Και μπράβο σας που έχετε μια συμφωνία του τι να κάνετε. Συγχαρητήρια παιδιά μου.
Dec 07 2011 22:29
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ουου, φλοριες δηλαδη τιποτα δεν εκανες παλι, εγω γιατι να ειμαι τοσο γκαντεμης που να μην ταιριαζει το προγραμμα μου με τα παιδια να ξαναξεκινησω να κανω τακτικα παρκουρ.... α και μην ανησυχεις ειναι καλο να εισαι περιεργο ατομο, curiositas anima mundis(νομιζω ετσι γραφεται, δεν εκανα και λατινικα, ποσο τελειοα ειναι ομως..)
Dec 07 2011 22:23
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Aaaa,όλα κι όλα.
Έχουμε κάνει συμφωνία,στα σοβαρά θα μιλώ εγώ κι όλα τα υπόλοιπα,θα τα αναλαμβάνει εκείνος.
Καλό παιδί είναι.
Dec 07 2011 22:22
Botsun → Kai
xaxaxa!!!
~There,there~
Τι να κάνουμε,δεν μπορούνε όλοι να'χουν badass ονόματα!:kakaka:
Dec 07 2011 22:20
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Nyahahaha! Don't I? Όλοι θα με θυμούνται κι αφού φύγω -και δεν ξέρω αν θα με κατηγορούν κι αφού φύγω- και θα με έχουν ως σημείο αναφοράς. Αλλά ο ζόμπι Squalo τα είπε! xD
Dec 07 2011 22:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed