Jump to content

Community Status Updates

Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

μπα, γιατι να τρομαζετε?? το πολυ πολυ να γινω ο παλιος μου εαυτος που πολυ απλα θα ειμαι ενα ατομο που δεν θα θελατε να κανετε παρεα, μεση λυση δεν υπαρχει. θα ειμαι αρκετα πιο εκκεντρικος,πιο αντικοινωνικος,λιγο μισανθρωπος,λιγο κυνικος,πολυ πεσσιμιστης, παντα κατσουφης, οταν λεμε ποτε χαμογελο ποτε ομως, σε μελαγχολικο επιπεδο και πολυ πιο κακος(φυσικα θα παρεμενα το ιδιο ναρκισσος και εγωιστης), τι λες σου αρεσει:)??
Dec 07 2011 23:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Άσε ρε botsun άσε, και οι δυο μας...
Dec 07 2011 23:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ha ha, I hope so αλλιώς θα συνεχίζουμε να τρομάζουμε!
Dec 07 2011 23:49
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Well, I guess so. Στο google το βρηκα, αλλά για να είναι έτσι ο τίτλος της εικόνας στο βιβλίο πρέπει να αναφέρεται. Απορώ πότε θα αρχίσω να διαβάζω περισσότερο. There are so many masterpieces to read...
Dec 07 2011 23:48
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Σιγά βρε :p Μια μέρα διαφορά. :D Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! :D Μ'αρέσει! Χέμινγκγουέι; The Old Man and the Sea? :D Σ' ευχαριστώ και πάλι! :D
Dec 07 2011 23:46
Photo

μην ανησυχεις προσωρινο ειναι,την αλλη βδομαδα θα βγουμε (σχεδον σιγουρα) για γραφφιτι και urban exploring, και θα γυρισω μαλλον και λιγο στην λαρισα οπου θα βρεθω λιγο με τους καφρους απο κει για να κανουμε καμια [EMAIL="μ@λ@κια"]μ@λ@κια[/EMAIL] και θα επανελθω στα φυσιολογικα μου επιπεδα,..
Dec 07 2011 23:35
Photo

Just as planned!
Dec 07 2011 23:31
Photo

πω, κοιτα να δεις συμφωνησαμε σε κατι, η παρεα μαζι σας με εχει χαλασει...
Dec 07 2011 23:26
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Σε νιώθω,εγώ στέλνω tweets στο Hunter x Hunter thread....
Dec 07 2011 23:20
Photo

Koίτα διαβάζω αλλά πλέον όχι τόσο όσο παλιά ή μάλλον πριν λίγο καιρό ξανάρχισα. Κι όχι δεν είναι πολλά αν σκεφτείς ότι είναι ακριβώς του γούστου σου και ξέρεις τον κόσμο στον οποίο διαδραματίζονται και σ'αρέσουν.
Dec 07 2011 23:16
Photo

α τωρα που θυμηθηκα, εσυ διαβαζεις καθολου βιβλια?? γιατι οταν ειπα στον ηρακλη οτι εχω διαβασει γυρω στα 60 novels μονο σχετικα με τα forgotten realms, ψιλοφρικαρε αν και δεν ειναι πολλα μονο 60 βιβλια απο μια σειρα ειναι, εσυ τι λες?/
Dec 07 2011 23:13
Photo

A ναι έχει βγει σε anime. Tytania it is called αλλά ακόμα δεν έχω διαβάσει κάτι απ'τα novels του.
Dec 07 2011 23:10
Photo

WillOfTheD → D.Dragon

[QUOTE]Καλό το 10 αν και κόψανε το ρυθμό λίγο και πάει ψιλοαργά τώρα, [B][COLOR=Black]άντε να δούμε Κιλούα να παλεύει.[/COLOR][/B][/QUOTE][SPOILER][IMG]http://www.mangareader.net/207-14030-15/hunter-x-hunter/chapter-21.html[/IMG][/SPOILER] nice :kakaka: edit:η epic pic δεν εμφανιζεται :unlucky:
Dec 07 2011 23:09
Photo

α καλα απλα επειδη οι συζητησεις σας ειναι ακυρες εγω δεν το κανω αυτο, τι εννοεις το ειδατε, εγω αυτο εννουσα που ακριβως για να ξερω και εγω, εγω ως (σχεδον)books otαku το διαβασα σε ενα βιβλιο,...
Dec 07 2011 23:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ναι. Αλλά και τι να κάνω...? Κάποιος πρέπει να το κρατήσει ζωντανό! xD
Dec 07 2011 22:56