Community Status Updates
metalmusicmaniac → Kenobi-sensei
Σαν αν είναι έτοιμος να σου τραγουδήσει κάτι επειδή σε συμπάθησε και εσύ τρέχεις πανικόβλητος να ξεφύγεις από τα ηχητικά κύματα που θα διαπεράσουν το μυαλό σου, σε κλάσματα δευτερολέπτων, και θα σου το καταστρέψουν. [SPOILER]Φονικό όπλο τον κατάντησα :P[/SPOILER]
Dec 12 2011 14:55
Kenny → Kai
[spoiler]Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να μεγαλώσει το cast, από τη στιγμή που ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία της υπόθεσης είναι ότι "η κατάρα πρέπει να μείνει μυστικό". Μου φαίνεται ότι ο Kano έχει παγιδεύσει τον εαυτό του σε ένα μικρό cast. Από την άλλη, ίσως απλά είναι νωρίς ακόμα... μπορεί στα επόμενα 22 chapters να εμφανίσει κι άλλους χαρακτήρες, who knows.
[spoiler]Εγώ πάντως ψηφίζω να εμφανιστεί η Lucy από το Mx0 και να γίνει το τρελό crossover. Before you know it, θα έχουμε magic plates ξανά. :hahaha:
[spoiler]Και μετά ξύπνησα. T__T[/spoiler][/spoiler]Πάντως, για το θέμα ecchi, δεν θα αρνηθώ ότι Kano has "stepped up his game" in the ecchi department... αναμφίβολα το έχει κάνει. Aπλά δεν είναι ακόμα στα επίπεδα που θα με κάνει να πω "ντάξει ρε φίλε, το παράκανες". OK, ίσως θα μπορούσα να το πω στο chapter με τα hot baths, αλλά ντάξει, μια φορά έγινε, και most importantly είχε συνέπεια και λόγω ύπαρξης στο plot, δεν συνέβη μόνο για το fanservice.
[spoiler]Και ναι, τούτη τη φορά η νίκη είναι δική σου. :P[/spoiler][/spoiler]
Dec 12 2011 14:51
Kenobi-sensei → metalmusicmaniac
λιγα για το Βασιλη μη γινει χαμος :P
κοιτα βλεμμα...the erotic way
Dec 12 2011 14:50
metalmusicmaniac → Kenobi-sensei
LOL Απ'το κακό στο χειρότερο πας με αυτά τα avatar :P
Dec 12 2011 14:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
Aχ τι γλυκό...
Και τι όμορφο χρώμα~! Πω πω είμαι σε μια κατάσταση τέτοια: :awww:
Eπίσης δες τον από πάνω μου τι λεει. Δε μπορώ να θυμηθώ κανα μικρό καλό manga να προτείνω, do you?
Dec 12 2011 14:23
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
επ, τι λεει παλι μεσα,?? να σε ρωτησω, μπορεις να μου προτεινεις κανα μικρο τελειωμενο μανγκα να διαβασω λιγο να περασει η ωρα?/
Dec 12 2011 14:17
Kai → Kenny
[spoiler]
Μα και με όλα αυτά που μας είπε ως τώρα, ήδη φαίνεται ότι μας έλεγε μπούρδες. Εφόσον όμως δεν τα είχε ζήσει η ίδια ελπίζω να το δικαιολογήσει λέγοντας τουλάχιστον ότι δεν γνωρίζει όλες τις παρενέργειες που μπορεί να έχει.
Ο Kanou πάντα έχει καλές ιδέες. Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν θεωρώ το KnKnH κακό manga. Ειδικά για τα δεδομένα της Shonen Jump είναι πολύ καλό lovecom, το concept είναι επίσης πετυχημένο, απλά προσωπικά προτιμώ την ποικιλία χαρακτήρων, ίσως γι' αυτό να με κουράζει σε ορισμένα σημεία. Στο θέμα των σχέσεων είναι σίγουρα πρωτότυπο. Πέτυχα τον εαυτό μου να δείχνει ουκ ολίγες φορές την οθόνη λέγοντας "μπράβο" κι αυτό γιατί είχε μέσα πράγματα που δεν μπορείς να τα πετύχεις εύκολα. Αναφέρομαι στις σχέσεις που έχουν οι πρωταγωνιστές φυσικά.
Όσο για την κωμωδία. Το Pretty Face ήταν η πρώτη μεγάλη του σειρά. Θα έλεγα ότι ήταν άπειρος ακόμα και παρόλα αυτά ήταν αρκετά πετυχημένη. Ίσως να μην ήταν ό,τι πιο πρωτότυπο μπορεί να πετύχει κανένας, αλλά το κρατούσε καλά, ήταν κρίμα που δεν μπόρεσε να το φτάσει εκεί που ήθελε. Κόπηκε και πραγματικά δεν το βλέπω σαν ολοκληρωμένο έργο. Το Mx0 το θεωρώ πολύ αδικημένο, δεν θέλω να επεκταθώ πολύ πάνω του, θα βγει πολύ μεγάλο το vm πάλι.
Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι πόσο εύκολα γελάει κάποιος, ίσως ένας πιο σκληρός κριτής να βλέπει μάλιστα πολύ πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Πλέον ούτε κι εγώ μπορώ να πω ότι βρίσκω κωμωδία που μπορεί να με κάνει να πεθάνω από τα γέλια. Να χαμογελάσω ίσως, πολλές. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι γελάω δύσκολα παρόλα αυτά. Το γέλιο κάνει καλύτερη τη ζωή μας.
[spoiler]
Έλα, το περίμενες το τελευταίο, έτσι δεν είναι;
[/spoiler]
Δεν μπαίνω στον κόπο να συγκρίνω της δουλειές του Kanou με άλλα ecchi, εγωιστικό, παράλογο, το ξέρω, αλλά όχι, ειδικά σε σειρές που βασίζονται κυρίως πάνω σ' αυτό για την επιβίωσή τους. Ο Kanou έχει καλές ιδέες και το ecchi είναι το τελευταίο στοιχείο που θεωρώ πετυχημένο πάνω στο manga του, χωρίς να εννοώ πως δεν το έχει (ζωγραφίζει ωραία σώματα στις κοπέλες btw) . Το συγκρίνω με τις προηγούμενες δουλειές του, στις οποίες δεν ήταν τόσο έντονο (Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι, αν και πάει καιρός), γι' αυτό το θεωρώ κάπως forced.
[spoiler]
Νομίζω πως αυτή τη φορά νίκησα.
[/spoiler]
[/spoiler]
Dec 12 2011 14:12
Kenny → Kai
[spoiler][quote]Όσον αφορά την Saki, δεν αναφερόμουν στο κεφάλαιο 16 αλλά στο προηγούμενο κεφάλαιο όπου όταν ήρθε η ώρα να εξομολογηθούν και πάλι τα αμοιβαία τους συναισθήματα απέκρυψε το πρόβλημα που είχε με τη σχέση Harisugawa-Maki. Δεν την κατηγορώ γι' αυτό, το βρίσκω απολύτως φυσικό, απλά θεωρώ πως ίσως από εκεί πηγάζει το νέο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.[/quote]Κοίτα, αν είναι αυτό η αιτία, τότε μας έλεγε μπούρδες η τύπισσα με τους καθρέφτες... γιατί μας είχε περιγράψει πολύ διαφορετικά τις συνέπειες.
At this point, η εξήγηση που θα με ικανοποιούσε περισσότερο είναι ότι ο καθρέφτης απλά τα 'παιξε και δεν λειτουργεί πλέον σωστά. Μία ένδειξη περί αυτού είναι ότι μπορεί ακόμα να κάνει switch με τη Saki, ακόμα κι αν αυτή δεν τον αγαπά πια. Ή... η Saki εξακολουθεί να τον αγαπά, απλά ο καθρέφτης την πείραξε στα μυαλά και την έκανε ακόμα πιο tsundere και in denial (όπως ήταν μέχρι το ch15 δηλαδή).
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες... εγώ πάλι είμαι στο άλλο άκρο. Θεωρώ το KnKnH συναρπαστικό, σίγουρα καλύτερο από το Pretty Face και σχεδόν ισάξιο του Mx0. In fact, δεν ειχα ούτε το παραμικρό παράπονο μαζί του, μέχρι και πριν από ένα chapter. Αυτό το chapter όμως είναι μια βίαιη στροφή προς το χειρότερο, διότι ακυρώνει όλα αυτά για τα οποία συγχαίραμε τον Kano μέχρι προχθές, ότι δηλαδή δεν δίστασε να απορρίψει επιδεικτικά και εις διπλούν την κλασσική τεχνική για series lengthening "έχω αισθήματα γι' αυτόν/ήν αλλά φοβάμαι να του/της το πω, οπότε θα ξοδέψω 100 chapters «προσπαθώντας»". Αυτό είναι που με πίκρανε, I feel cheated.
Για τον παράγοντα comedy δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής, διότι πολύ δύσκολα γελάω έτσι κι αλλιώς. Είναι ένα πρόβλημα που έχω, δεν ξεσπάω σε γέλια εύκολα πλέον. Μπορείς να μου πεις το καλύτερο ανέκδοτο του κόσμου, θα καταλάβω απολύτως όλα τα στοιχεία που το κάνουν αστείο, αλλά το μόνο που θα κάνω είναι να χαμογελάσω. That said, το KnKnH με κάνει να χαμογελώ σε κάθε chapter (με προφανή εξαίρεση το latest). Θα το αδικούσα αν το έκρινα με βάση το πόσο συχνά με κάνει να χαχανίζω μπροστά από την οθόνη μου.
Σε ότι αφορά το ecchi όμως μπορώ να είμαι αντικειμενικός κριτής (έπειτα από τόσα και τόσα ecchi που έχω διαβάσει), και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το ecchi στοιχείο στο KnKnH δεν είναι ούτε στο ελάχιστο forced. Είναι ακριβώς όσο πρέπει να είναι, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο. Αν θες να δεις forced ecchi, δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα απ' το To LOVE-ru.
Τεσπά, πολλά έγραψα πάλι... ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια. :knock-knock:[/spoiler]
Dec 12 2011 13:53
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι μωρέ, το είχε η γυναίκα από τον τεχνικό που έχουμε στη γειτονιά μας στην χούφτα της να φανταστείς, οκ φεύγανε τα ποδαράκια από την χούφτα αλλά και πάλι ήταν πολύ μικρό. Μαύρο με γκρίζες πατούσες ήταν.
Dec 12 2011 13:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
Awwwww...! Τι καλό! Και φαίνεται να ήταν τρομαγμένο...Θέλω κι εγώ ένα κουταβάκι-σκύλο να φροντίζω. Τ^Τ Τι χρώμα ήταν?
Dec 12 2011 13:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σήμερα είδα ένα κουταβάκι 20 ημερών και ήταν πολύ γούτσου. Το καημένο το κρατούσε η κυρία και έτρεμε και κοιτούσε γύρω-γύρω με κάτι κατάμαυρα μάτια. Έπρεπε να το έβλεπες.
Dec 12 2011 13:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
:3 It's cute ^^ Κρίμα που δεν το έκανε η ίδια που το χρωμάτισε μου αρέσει αρκετά το στυλ της!
Dec 12 2011 13:13
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Βασικά είχα διαβάσει μέχρι το ποστ της Iristella που δικαιολογούσε την Alice και μου κακοχαρακτήριζε τον Dimitri,οπότε δεν άντεξα (fangirl mode).[URL="http://tatsukida.blogspot.com/2011/08/kurobara-alice-chapters-22-23.html"]Αχχχχ Δημητράκη....[/URL]
Ελπίζω να μη με απογοητεύσει η sensei.Στα yaoi της,μετά από πολύ δράμα ομολογουμένως,οδηγηθήκαμε σ'ένα αρκετά ευχάριστο τέλος.Εδώ βέβαια,όσα πιθανά σενάρια και να σκεφτώ,κανένα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.:terror2:
Ρε συ,τελευταία ο Franke έχει πάρει αυτή την αντιδραστικότητα του M21 με καλό μάτι,δε νομίζω να τον βασανίσει πολύ.
Dec 12 2011 12:24
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
Ha ha, τι σε σύγχησε? Αλλά ναι αν θες δώσε το link.
:kakaka: Noblesses is addictive! O M-21 πρέπει να κάνει κάτι αλλά αν κάνει οτιδήποτε ο Frankenstein βλέπω να τον βασανίζει με περισσότερα πειράματα ή να τα σταματήσει! xD
Dec 12 2011 12:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed