Community Status Updates
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Μπήκα στο thread αλλά δεν τα διάβασα όλα γιατί με σύγχισαν.Βρήκα περίληψη των 22-23,οπότε αν θες πες μου να σου δώσω το link.
Όσον αφορά το noblesse...:wooi2: ωραίο το καμάρι μου,αλλά θα'θελα να ρίξει κι αυτός 1-2 μπούφλες.Αφού είναι οξύθυμος,γιατί δεν τον επιβεβαιώνει τον Franke???:hahaha:
Μερικές ώρες ακόμα και θα'χουμε το raw του επόμενου...:kyaaa:
Dec 12 2011 12:08
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ela, kala eisai egw poy grafw proodo se 20 lepta ti na pw...
Dec 12 2011 11:41
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Πφφφ, τι να διαβάσω? Σιγά! Μια εργασία όμως την έχω...πω πω τι μου το θύμισες τώρα...!
Dec 12 2011 11:39
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
mpa, ti leei den diabazoume pote? opote exoume ,ligo xrono internet??
Dec 12 2011 11:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
[url=http://raesigns.deviantart.com/art/Shy-Violet-273559668]GokuChrome fanart αλλά είναι πολύ γλυκούλι~![/url]
Dec 12 2011 11:09
Kai → Kenny
[spoiler]
Όσον αφορά την Saki, δεν αναφερόμουν στο κεφάλαιο 16 αλλά στο προηγούμενο κεφάλαιο όπου όταν ήρθε η ώρα να εξομολογηθούν και πάλι τα αμοιβαία τους συναισθήματα απέκρυψε το πρόβλημα που είχε με τη σχέση Harisugawa-Maki. Δεν την κατηγορώ γι' αυτό, το βρίσκω απολύτως φυσικό, απλά θεωρώ πως ίσως από εκεί πηγάζει το νέο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
Χωρίς να σημαίνει ότι θα σταματήσω να το διαβάζω ή ότι είναι πολύ κακό, το KnKnH είναι απογοήτευση σε σχέση με προηγούμενες δουλείες του Kanou. Δεν γελάω εξίσου, μου λείπουν οι χαρακτήρες που έβαζε στα προηγούμενα και μπορώ να πω πως έχω διασκεδάσει περισσότερο με oneshots του. Το συγκεκριμένο, ναι μεν έχει ενδιαφέρον, αλλά έχω να γελάσω από το school trip πιθανόν... οκ, γέλασα λίγο με τον αδερφό της Saki και το ecchi κομμάτι βγαίνει πολύ forced. Δεν με ενοχλεί, αλλά κάπως έτσι το βλέπω όταν το διαβάζω.
Και λέγοντας τα παραπάνω να κι ό,τι από μια άποψη βρήκα λογική την απώλεια των αναμνήσεων και των συναισθημάτων της Saki. Σίγουρα θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο σ' αυτό το σημείο αλλά επειδή μάλλον δεν είχε τις ιδέες, τα γύρισε όλα πίσω. Δεν θέλω να κρίνω από τώρα την κίνηση γιατί δεν είμαι μέσα στο μυαλό του και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει στη συνέχεια, αλλά όπως έχω πει κι άλλες φορές το μπες - βγες, σε θέλω - δε σε θέλω έχουν αρχίσει να με κουράζουν, αν το συνεχίσει έτσι και δεν βάλει κι άλλα στοιχεία μέσα δε θα μου κάνει εντύπωση αν κοπεί. Ναι, λυπάμαι που το λέω, δεν είναι κακό, αλλά έχουμε δει και καλύτερες σειρές να κόβονται στη Jump και συμπεριλαμβάνονται και δικές του μέσα. Από την άλλη, ίσως επειδή προτιμώ σειρές με ποικιλία χαρακτήρων ή τουλάχιστον ορισμένους που να πλαισιώνουν το βασικό cast και να δίνουν και μια νότα φρεσκάδας. Πραγματικά, δεν θα με πείραζε καθόλου αν ξεχνούσε καθρέφτες και κατάρες και το γύρισε σε school comedy.
[/spoiler]
Ευχαριστώ για τη μετακίνηση του thread.
Dec 12 2011 08:07
Kenny → Kai
[SPOILER=KnKnH ch22]My face while reading this chapter:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/mio-is-fascinated.jpg[/IMG]
Κύριε Kano, αν θέλω να νιώσω βάναυσα trolled κατά την ανάγνωση ενός κεφαλαίου, πάω και διαβάζω Kimi No Iru Machi. Από εσάς έχω μάθει και περιμένω (και απαιτώ) πολύ καλύτερα.
Δηλαδή έλεος. Πάνω που πείθομαι κι ανεβαίνω κι εγώ στο Saki X Tetsu ship, μας ακυρώνει τα πάντα, and we're back to square fucking one. Διότι αν το καλοσκεφτείς, αυτό το chapter δεν απάντησε καμία απολύτως από τις απορίες που είχαμε. Το μόνο που κατάφερε ήταν να καταστρέψει όλα όσα είχε χτίσει από το confession της Saki κι έπειτα. Nice backpedaling there...
BTW, πιστεύω ότι κάνεις λάθος εκεί που λες ότι "δεν έκανε ειλικρινή εξομολόγηση". Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι η εξομολόγηση της Saki στο κεφάλαιο 16 ήταν ειλικρινής. Όυτε χάθηκε ο Harisugawa μέσα στο έρεβος του καθρέφτη έπειτα από την επιβεβαίωση που του έδωσε στο κεφάλαιο 21, για την οποία όπως θυμάσαι είχα κάποιες αμφιβολίες. Άρα όλα είχαν πάει ιδανικά μέχρι εκείνη τη στιγμή... and then the storyteller decided to use the mirror as a fucking [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Retroactive_continuity"]retcon[/URL] device. Cause that's what it is. Μπορώ να δεχτώ έναν καθρέφτη που ρουφάει ανθρώπους, αλλά όχι έναν καθρέφτη που αφαιρεί συγκεκριμένα αισθήματα και αναμνήσεις από τον εγκέφαλο κάποιου. My suspension of disbelief just can't go that far.
Επίσης, δεν θα έβγαζε και πολύ νόημα το να είναι πλέον η Saki παγιδευμένη στον καθρέφτη. Πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν είναι πιθανόν να το κάνει ο Kano... μπορεί άνετα να διαλέξει να γίνει αυτό, γιατί ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καμία καλή πιθανή δικαιολογία, ούτε κάποιο καλός λόγος για να αλλάξει το άτομο που έχει την κατάρα. Και άντε, πες ότι αυτό συμβαίνει, και ο Tetsu καταλαβαίνει ότι το τίμημα για το σπάσιμο της κατάρας είναι αυτό που είναι. Τί θα κάνει; Θα πάει στην Mao, θα της εξομολογηθεί, θα του πει το ναι, η κατάρα θα σπάσει, και μετά θα του πει "όχι" κι αυτός θα προσπαθήσει να ξαναχτίσει την αγάπη από το μηδέν; And at which point during all this will Saki be freed from the mirror (if at all)?
Αχ, το βλέπω το lame τέλος να 'ρχεται... :sigh2:
PS. Προσπερνώ τη μουδιασμένη και τελείως μη ρεαλιστική αντίδραση της μητέρας της Saki στην από-το-πουθενά εμφάνιση ενός αγνώστου αγοριού στο κρεβατι της κόρης της σαν απλό πλημμέλημα.[/SPOILER]
Dec 12 2011 01:55
phm → Adventurer
Αυτό υποθέτω το έχεις λιώσει ε; :P
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Ne8ezzeuGhI&feature=related[/url]
Dec 12 2011 01:41
Fallen_Mpougatsa → Napster
Thank you~! Nα ναι καλά η Zura που μου το κανε! Παντού υπάρχει ένας [S]Μύθος[/S]Yamamoto.
Dec 12 2011 01:01
Napster → Fallen_Mpougatsa
Ha! It's awesome. Vergil ftw, αχχχ ειδικά το Yama[S]mo[/S]to είναι όλα τα yen.
Dec 12 2011 00:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed