Community Status Updates
Kρεμμυδοιππότης → Zeroloke
μαλακα θα μπεις η θα περιμενω σαν κίτσιος? είπα και στον κούμα
Dec 19 2011 22:02
Kai → Vagelio
:congrats: Θέλω να ευχαριστήσω τα αξιότιμα μέλη του φόρουμ μας που με υποστήριξαν σταθερά όλο αυτά το διάστημα και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω ουσιαστικά και κυρίως ανούσια posts. Νιώθω πως έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι σε όλη αυτή την ομαδική προσπάθεια καψίματος σε αυτό το φόρουμ και πλέον μπορώ να δηλώσω πως νιώθω ολοκληρωμένος άνθρωπος. Όταν κάποια μέρα κατακτήσω επιτέλους τον κόσμο δεν θα σας ξεχάσω, μείνετε ήσυχοι αγαπημένοι μου συμφορουμίτες.
Για όλα αυτά arigato, shoshite ARIGATO!
Dec 19 2011 21:49
Vagelio → Kai
Sugoi Kai! Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της μπάρας XD. Πως νιώθεις?
Dec 19 2011 21:41
Black Kaiser → Tea-chan
Φαντάζομαι. Είπες κίολας πως είναι και γυμνάσιο, εφηβία δηλαδή. Άντε να τα στρώσεις.
Άντε καλή συνέχεια και υπομονή.
Dec 19 2011 19:40
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
Ναι, θα σήμαινε ότι κάθεσαι και διαβάζεις με τις ώρες τι έγραψες για να μην κάνει κανα λάθος και θα ήσουν officially labelled "Monk". :P
Dec 19 2011 18:23
Lord Leon → Osama Bin Laden
[QUOTE][B][COLOR=Black]Έτσι και αλλιώς, φαίνεται ότι είστε πολύ καλή στο να παίζετε με το εαυτό σας[/COLOR][/B][B][COLOR=Black].[/COLOR][/B][/QUOTE]
respect!
kai gamw tis plirwmenes apantiseis!
[B][COLOR=Black][/COLOR][/B]
Dec 19 2011 17:57
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
Axaxaxaxa! Σωστή!
Αν δεν επεφτε και κανα typo σε ολοκληρο κλινοσκεπασμα θα μου κανε τρελη εντυπωση!
Dec 19 2011 17:56
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
[QUOTE=Lord Leon;549172]
Πιστεύετε ότι τους έλεγξε αυτούς τους δυο; θέλετε να τον εμπιστευτείτε; [B]be my quest[/B]. [/QUOTE]
[IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/challenge_accepted_Amazing_Feats_Fails_WIns_Lolz_and_A_Contest-s325x265-158648-535.png[/IMG]
Dec 19 2011 15:45
Kai → Jorg
:unlucky: Ελπίζω να γράφεις πιο συχνά.
:congrats: Ευχαριστώ-ευχαριστώ. Άντε και στα δικά σου που πλησιάζουν.
Δεν είναι;! Μ' αρέσουν πολύ μαζί.
Dec 19 2011 14:39
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Εννοώ για τον τρόπο που μίλησα βρε, ήμουν απότομη. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα. Σήμερα? Έλεος εχθές ήσαστε μαζί. Αλλά δε γίνεται, περιμένω μια κοπέλα απ'τη σχολή στον Εύοσμο.
Dec 19 2011 14:29
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
worry not, το περιμεναμε εξαλλου, σημερα αν θα βγουμε θα ερθεις??
Dec 19 2011 14:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed