Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Ναι :p Η Fallen Angel Itachi. Ναι, βρε. Πέφτει θάψιμο πίσω από την πλάτη σου. Απλά το είχε αναφέρει κάποια φάση που είχαμε μιλήσει από κοντά. Παρακαλώ.
Dec 20 2011 12:02
Photo

Putin → GhostPrince

Ζητώ κι απο΄σένα το mpd wp σου επειδή παραδόξως δεν το βρίσκω πουθενά, ευχαριστώ!
Dec 20 2011 11:55
Photo

Putin → Napster

Σου ζητώ το ωραίο WotS3 wallpaper σου μιας και δεν το βρίσκω σε ανάλυση της προκοπής, ευχαριστώ!
Dec 20 2011 11:54
Photo

Namida → ...xXx...

Δεν θέλω να αγοράσω από τον Κωτσόβολο, αλλά πρόκειται για τη συλλεκτική Zelda έκδοση του 3ds ή το κανονικό;
Dec 20 2011 10:34
Photo

Serestrum → Anelis

[IMG]http://i.minus.com/ioZ6UXdOxfzVO.jpg[/IMG]
Dec 20 2011 10:32
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Η (H)itachi εννοείς, ε; Σκάλωσα στην αρχή. Μου ρίχνετε κουτσομπολιό; :P Σ' ευχαριστώ.
Dec 20 2011 09:35
Photo

Α ναι σωστά, ζεις στο εξωτερικό xD Μου το είχε αναφέρει η FAI αλλά δεν το θυμόμουνα. Καλό σου ταξίδι τότε~
Dec 20 2011 09:27
Photo

Ωωωωωωχ όχι δεν την παλεύω λάθος μου !!! Σόρυ. Είμαι μια ώρα πίσω και μόλις πριν από λίγο έβγαλε φως κιόλας. Πολλές φορές το ξεχνάω πως είστε μια ώρα μπροστά μου. Και γυρίζω και σε 3 μέρες τρομάρα μου. Όπως βλέπεις, απαλευτίαση.
Dec 20 2011 09:19
Photo

XD Από πότε είναι "χάραμα" στις 9 η ώρα;
Dec 20 2011 09:13
Photo

Η βασική απορία ήταν η ώρα :P Δεν περίμενα πως θα ασχολούταν άλλος μες στο χάραμα. Τα υπόλοιπα, στην ψηφοφορία.
Dec 20 2011 09:02
Photo

Όχι, κάθε άλλο. Ήμουν πεπεισμένη ότι ο Zane ήταν αθώος, αλλά γραμμένη με είχαν όλοι. Αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι πολλοί αυτοκτονούν. Θα γράψω στην γενική συζήτηση περί αυτού του γύρου, όταν έρθουν και τα άλλα μαντάτα από τον πρίγκιπα με το ποιοι δολοφονήθηκαν, μην έρθουν και μας πουν "μιλάτε για το παιχνίδι".
Dec 20 2011 08:59
Photo

Και άλλοι κοιτάνε τέτοια ώρα!!!! το threat του Παλέρμο και αναρωτιούνται; Τι γίνεται;
Dec 20 2011 08:50
Photo

OdyMonaxos → mono

mono has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Είσαι και δημοφιλής!!!! Σβήνε!!!! Πατάτες και τασκεμπάπ η θεματολογία.
Dec 20 2011 08:41
Photo

Osama Bin Laden → Lord Leon

Ε μα... Παίξε και παίξε και παίξε, αλλά αν δεν θες να παίξεις θα παίξεις:P Πολύ καλό rp πάντως.
Dec 20 2011 08:02
Photo

Botsun → Kai

Αν κι αυτά λέγονται,με καφέ και σάπισμα,πράγμα πρακτικά αδύνατο,θα σου πω. Περίμενε PM!
Dec 20 2011 02:47