Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Kai

Η μάχη φαινόταν ότι ήταν χαμένη για αυτόν από την αρχή. Αλλά είπα να συμμετάσχω στο μικρό του παιχνιδάκι, έτσι, για να του δώσω λίγες ώρες χαράς, μαζί με τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει μια πιθανότητα να κερδίσει. Πάντως μια φορά έγραψα στο tread του khr και δες τι γίνεται. :hahaha: Α ναι, και happy 100%. :congrats: Also kawaii profile pic is kawaii. :3
Dec 19 2011 14:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Καλησπέρα. Συγγνώμη για χθες ήμουν κάπως.
Dec 19 2011 14:16
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

καλησπερα τι γινεται?? παλι δεν εχουμε μαθημα??
Dec 19 2011 14:13
Photo

Kai → Jorg

Τι μάχες είναι αυτές που γίνονται στις σκοτεινές γωνιές του anime.gr; Τι παλικάρια σφάζονται στα πόδια του Byakuran; Τι ερωτικά τρίγωνα είναι αυτά που αποκαλύπτονται; Συγχαρητήρια για την νίκη και που απέδειξες ότι χρειάζεται να δίνεις και να παίρνεις κάτι περισσότερο από φιλοφρονήσεις σε μια σχέση για να έχει γερές βάσεις. :hero: J100 ftw
Dec 19 2011 14:04
Photo

Kalamaris → jeffhardy

Ευχαριστω πολυ:wooi2:
Dec 19 2011 14:01
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

Αλλα 3 ποστ για τον τιτλο του Super Extra Double Cheese Bacon Spammer /o/
Dec 19 2011 12:17
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] [spoiler] :hahaha: [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler]
Dec 19 2011 11:46
Photo

Elizabeth → Fallen_Mpougatsa

With your permission then...:himitsu:
Dec 19 2011 11:32
Photo

Warchief → mono

επίκληση στην αυθεντία (Κανάκης) ;)
Dec 19 2011 11:16
Photo

mono → Warchief

[QUOTE]Kαι αν δεν σε έπεισαν τα παιδιά, δες [URL="http://www.youtube.com/watch?v=nVAa9os67JE"]εδώ[/URL] ;)[/QUOTE] I see what you did there :P
Dec 19 2011 11:15
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Δεν είναι δα και τόσο φανερή η πληροφορία. Και σίγουρα όχι ασήμαντη. Αλλά από την άλλη κοτζάμ story-teller τους βοηθησε εσύ είσαι θα μου πεις το πρόβλημα ? (Με εμένα ήσουν ωστόσο j/k :p) Thanks! :)
Dec 19 2011 11:11
Photo

Phantom Duck → zade

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Να' σαι καλά ρε. Μου έφυγε ένα τεράστιο αγκάθι από την ψυχή τώρα που ξεμπέρδεψα με τον οίκο ανοχής (θα έλεγα την άλλη λέξη αλλά είμαι admin και πρέπει να επιδείξω ήθος και ανωτερότητα). Δεν ξέρω τι και πως μπορεί να βρω στην αγορά εργασίας, αλλά σίγουρα χαίρομαι που ξεμπέρδεψα μια και καλή με την απαράδεκτη και ψυχοφθόρα ανοργανωσιά του τμήματός μου. [/SIZE][/FONT]
Dec 19 2011 07:01
Photo

OdyMonaxos → iristella

The slo mo mod ένα πράμα. Ούτε που το θυμόμουν.
Dec 19 2011 03:33
Photo

iristella → OdyMonaxos

look at the conv. Αργησα λίγο να απαντήσω βέβαια, αλλά με φάγανε οι υποχρεώσεις.
Dec 19 2011 02:52
Photo

Vagelio → SpeedFreak

Έχεις μιλήσει με κανέναν moderator για αυτό που συνέβη στο thread σου;
Dec 19 2011 02:44