Community Status Updates
Jorg → Kai
Η μάχη φαινόταν ότι ήταν χαμένη για αυτόν από την αρχή. Αλλά είπα να συμμετάσχω στο μικρό του παιχνιδάκι, έτσι, για να του δώσω λίγες ώρες χαράς, μαζί με τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει μια πιθανότητα να κερδίσει.
Πάντως μια φορά έγραψα στο tread του khr και δες τι γίνεται. :hahaha:
Α ναι, και happy 100%. :congrats:
Also kawaii profile pic is kawaii. :3
Dec 19 2011 14:23
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
καλησπερα τι γινεται?? παλι δεν εχουμε μαθημα??
Dec 19 2011 14:13
Kai → Jorg
Τι μάχες είναι αυτές που γίνονται στις σκοτεινές γωνιές του anime.gr; Τι παλικάρια σφάζονται στα πόδια του Byakuran; Τι ερωτικά τρίγωνα είναι αυτά που αποκαλύπτονται; Συγχαρητήρια για την νίκη και που απέδειξες ότι χρειάζεται να δίνεις και να παίρνεις κάτι περισσότερο από φιλοφρονήσεις σε μια σχέση για να έχει γερές βάσεις.
:hero: J100 ftw
Dec 19 2011 14:04
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny
Αλλα 3 ποστ για τον τιτλο του Super Extra Double Cheese Bacon Spammer /o/
Dec 19 2011 12:17
Kai → Kamen Tantei Zura
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
[spoiler]
:hahaha:
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
Dec 19 2011 11:46
mono → Warchief
[QUOTE]Kαι αν δεν σε έπεισαν τα παιδιά, δες [URL="http://www.youtube.com/watch?v=nVAa9os67JE"]εδώ[/URL]
;)[/QUOTE]
I see what you did there :P
Dec 19 2011 11:15
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Δεν είναι δα και τόσο φανερή η πληροφορία. Και σίγουρα όχι ασήμαντη. Αλλά από την άλλη κοτζάμ story-teller τους βοηθησε εσύ είσαι θα μου πεις το πρόβλημα ? (Με εμένα ήσουν ωστόσο j/k :p)
Thanks! :)
Dec 19 2011 11:11
Phantom Duck → zade
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Να' σαι καλά ρε. Μου έφυγε ένα τεράστιο αγκάθι από την ψυχή τώρα που ξεμπέρδεψα με τον οίκο ανοχής (θα έλεγα την άλλη λέξη αλλά είμαι admin και πρέπει να επιδείξω ήθος και ανωτερότητα). Δεν ξέρω τι και πως μπορεί να βρω στην αγορά εργασίας, αλλά σίγουρα χαίρομαι που ξεμπέρδεψα μια και καλή με την απαράδεκτη και ψυχοφθόρα ανοργανωσιά του τμήματός μου.
[/SIZE][/FONT]
Dec 19 2011 07:01
iristella → OdyMonaxos
look at the conv. Αργησα λίγο να απαντήσω βέβαια, αλλά με φάγανε οι υποχρεώσεις.
Dec 19 2011 02:52
Vagelio → SpeedFreak
Έχεις μιλήσει με κανέναν moderator για αυτό που συνέβη στο thread σου;
Dec 19 2011 02:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed