Community Status Updates
DarkElf → Kai
Πόσο πίσω έχω μείνει???Γιατί????:madtodeath:
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Σημειώνω και τσεκάρω που και που.
Ελεγχόμενο spoiler,ε?Το κάνω κι εγώ αυτό,αλλά συνήθως σε (πολύ συγκεκριμένα) yaoi κοιτάω τα raws.Αν έχει και furinaga παίζει να καταλάβω και μερικά πράγματα από τους διαλόγους.Βέβαια,το spoiler έχει πάντα κινδύνους...εκεί που περνάς με απάθεια τις σελίδες γιατί δεν καταλαβαίνεις Χριστό ξαφνικά πέφτει το μάτι σε κάτι που είναι μια εικόνα=χίλιες λέξεις κι αρχίσεις να ουρλιάζεις "My eyes!MY EYES!It CANNOT be unseen!!!!":terror2: και μετά ανανεώνεις κάθε 5 λεπτά το site του scanlation group περιμένοντας release το οποίο μπορεί ν'αργήσει και 2 μήνες....:sadist:
[S]Μπορεί να σε τρόμαξα με το παραπάνω,αλλά μην ανησυχείς.Δε δαγκώνω...[/S]:hahaha:
Dec 22 2011 15:41
Night Wizard Seal → Petran79
No, don't drop it. Θα δικαιωθείς. Όπως λέει και στο θρεντ ο Χάνζο, είναι κρίμα να κολλήσει κανείς σε μια τέτοια λεπτομέρεια. Άσε το μυαλό σου να ξεφύγει λίγο. Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Σκέψου επίσης ότι είναι ο Sakon απόγονος ένος πολύ σημαντικού άντρα κι έχει και το χάρισμα.
Dec 22 2011 15:05
Adventurer → miko-chin
Καλα ρε, ποια εισαι; Χθες το βραδυ ειπες οτι ενδεχεται να ριξει χιονι τα Χριστουγεννα και σημερα ξυπναω και βλεπω να χιονιζει! Μπορω να σε προσλαβω να το ξαναλες καθε φορα που σταματαει να χιονιζει; :D
Dec 22 2011 14:39
D.Dragon → laraska
Sti xeiroteri periptwsi tin kuriaki:unlucky:
kai nai itan kalo asteio :hahaha:
Dec 22 2011 13:53
laraska → D.Dragon
einai krima tetoio asteio an paei xmeno, ontws! ta nea tsapters pote vgainoun?
Dec 22 2011 13:46
SpeedFreak → Vagelio
[COLOR="DarkGreen"]έστειλα μήνυμα στον Phantom Duck αλλά δεν απάντησε..κοιτα το θρεντ για να καταλάβεις:[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=494938&highlight=Original+Art+SOul#post494938...[/url] Και είχα κάνει τόσο κόπο.[/COLOR]
Dec 22 2011 12:46
Tenshi → Serestrum
AXAAXA!! Άρε Περικλάρα! Ο τρανός! Ώστε έτσι το πουλάκι μου ε? 1ος - 1ος για φαί? Αχαχαχα!! Ναι μου είπε ότι θέλει να μπαίνει 1ος και να κοιμάται 1ος για να μην ακούει τους άλλους που ροχαλίζουν και επίσης να αρχίσει να ροχαλίζει αυτός ( σαν τον διάολο ) ώστε να μην κοιμηθούν οι άλλοι! Το παλιο τρολ!! Για μετάθεση έμαθες που θα πάρεις?
Dec 22 2011 12:08
Serestrum → Tenshi
Με δουλευεις, εισαι φιλος με τον Μπακα? Το βουνο? Ειμαστε σε διαφορετικο λοχο (εγω ειμαι Διοικησεως βεβαιως βεβαιως) αλλα τον ξερω. Μπαινει 1ος για φαγητο και φευγει το βραδυ. XD
Χτυπησαμε μερικες τιμητικες μωρεεεε, τσιμπησα και αλλες 3 εγω για αλλη αδεια XD
Καλα περνας και εσυ, για τους αλλους δεν ξερω ετσι και παρεις τιμονι στα χερια σου! :P
Το ροχαλητο ειναι το μικροτερο προβλημα εκει μεσα. Ετσι που πεφτουμε σαν τουβλα για υπνο, δεν καταλαβαινουμε τιποτα.
Dec 22 2011 11:59
Tenshi → Serestrum
Πλάκα κάνεις? Ο κολλητός μου είναι εκεί. Ένας τεράστιος. Περικλής Μπάκας λέγεται. Στον 2ο λόχο είναι.
Και από ότι έμαθα σας ήρθε και ο Αβραμόπουλος και μοίρασε τιμητικές εεεεεε??? :P
Εγώ μια χαρά είμαι bro. Ανέβηκα τώρα Θεσ/νίκη για τις διακοπές. Έχω βγάλει λεφτά στην άκρη από τη δουλειά και από τις απογραφές και λέω να βγάλω δίπλωμα σιγά-σιγά. (μια και έχω βρει σχολές με 470 ευρώ). Τώρα λέμε να γυρίσουμε μερικά trailer για ταινίες που θα κάνουμε όταν γυρίσει ο Περικλής από το στρατό! :P
Π.Σ Ωτοασπίδες πάρε. ΔΕΝ παλεύεται το ΡΟΧΑΛΗΤΟ με τίποτα!! Χαχαχα!!
Dec 22 2011 11:51
Osama Bin Laden → Tsunade-sama
Άσε ρε που το παίζεις αθώα περιστέρα... Τελικά και εσύ δολοφόνος αποδείχθηκες. Κανείς δεν ξεφεύγει από τη [S]τυφλή[/S] οργή του Θεού :P
Και για το Tichu, μιας και μου το θύμησες, μην σας πιάσω να κλέβεται πάλι, γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Θα έρθω προετοιμασμένος αυτή την φορά...
Dec 22 2011 11:00
Serestrum → Tenshi
Καλααααα ειμαι μωρε. Παλευεται. Εβρο ειμαι, στον Λαγο (Διδυμοτειχο), 564 Μ/Κ ΤΠ. Μπουρδελομοναδα αλλα περναει ο καιρος. το 1/3 περασε.
Εσυ καλα εισαι? ^^
Dec 22 2011 10:05
D.Dragon → laraska
nai re kserw oti ksereis apla na min meinei anapantito sto thread
Dec 22 2011 06:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed