Community Status Updates
Kai → Botsun
:hahaha: Botsun, πόσταρε και το τραγουδάκι του Εξκάλιμπερ σε κανένα ποστ for the lulz.
Dec 21 2011 21:56
Anelis → mono
Ε μιας που το έχεις αυτό το site δεν το χρησιμοποιείς συχνότερα να γλιτώσουν κ εμάς τα αυτάκια μας;!
<3
Είδαμε το In Bruges btw....!
Dec 21 2011 19:22
Kai → Night Wizard Seal
Εγώ σ' ευχαριστώ. Κάποιος έπρεπε να την πάρει την απόφαση να το κάνει αυτό το thread, χρειαζόταν.
Dec 21 2011 18:38
Lord Leon → Osama Bin Laden
Ναι το πιστευω και πλεον αρκετα πραγματα βγαζουν νοημα. Μαλιστα μπορω να πω οτι αναθεωρω καποιες εικασιες μου για το ποιους εφαγες εσυ και ποιους οι δολοφονοι.
Και να μη σου κρυβομαι, με τρωει πολυ να σε ρωτησω καποια πραγματα περι αυτου, αλλα θα εινα μλκια, γιατι θα βοηθησει αρκετα τις ερευνες να ξερεις το game plan των δολοφονων.
Ναι θα πεσει πολυ γελιο τις πρωτες μερες στη γενικη συζητηση, και επιτελους θελω να πιστευω οτι για πρωτη φορα δεν θα μονοπωλειται από γκρινιες για msn, PMs κτλ.
Dec 21 2011 18:22
Lord Leon → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι με βαση τα τωρινα, καταλαβαινω τι εννοεις. Και ομολογω οτι εχω ριξει τρελα γελια με καποια ποστ σου στο παιχνιδι, να σαι καλα δηλαδη!
Αλλα ρε συ προσπαθησε λιγο αν μεινεις κι αλλο στο παιχνιδι, ακομα και αν δεν κανεις πολυ rp τουλαχιστον βαζε τα ονοματα των χαρακτηρων, εστω για τα προσχηματα. Αφου εχει πιο πολυ πλακα ετσι το παιχνιδι, και το βλέπεις.
Dec 21 2011 18:17
Osama Bin Laden → Lord Leon
Και όμως, το πιστεύεις ότι ακόμα και το sequence των εκδικήσεων είχε λογική; :P Θα εξηγηθώ στην γενική συζήτηση την οποία ανυπομονώ περισσότερο από το ίδιο το παιχνίδι :D
Moments of epicness are nigh!
Dec 21 2011 17:05
Kai → Kaidou
Αν εννοείς από ποια anime, είναι από το Tiger & Bunny, δεν είναι μέσα από επεισόδιο η εικόνα, είναι fanart.
Dec 21 2011 16:03
Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura
Το rp σου είναι τόσο awesome, που ακόμα και ο Kusuri Uri κάνει πίσω. :P
Dec 21 2011 15:42
Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal
Δεν πίστευτα ότι θα το παρεξηγούσες, αλλά καλού κακού έπρεπε να το γράψω :p
Dec 21 2011 15:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed