Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kamui
Fate Apocrypha servants
[SPOILER]http://typemoon.wikia.com/wiki/List_of_Fate/Apocrypha_characters[/SPOILER]
And a [url=http://www.zerochan.net/full/865495]gift[/url] from me.
Dec 22 2011 18:28
zennith666 → Kenny
Που χάθηκες εσύ ρεεε!!!Αμα δεν απαντήσεις σε 48 ώρες περνω στην Νικολούλη δεν είναι φυσιολογικό για εσένα να είσαι τόσην ώρα εκτώς!!!
Dec 22 2011 18:24
Vagelio → SpeedFreak
Oh god, τώρα σε θυμήθηκα, το παιδί που έφτιαξε το επικό χάος από γράμματα και σχέδια εν ώρα μαθήματος. Πραγματικά, ελπίζω να έχεις πάρεις μαζί σου το θρανίο, είναι fucken' artistic :lovulovu:.
Btw εμένα μια χαρά μου εμφανίζεται το θρεντ σου. Απλώς έχει πέσει πιο κάτω στη λίστα επειδή δεν το έχεις ενημερώσει με καινούργιες δουλειές. Αν ποστάρεις νέα σχέδια θα αναδυθεί :)
Dec 22 2011 18:22
DarkElf → Kai
Μια χαρά,σε 2-3 μέρες θα'χει φύγει.:tensai:
Το βρίσκω τρομερά ενοχλητικό να εκθειάζουν ένα anime,το οποίο συνήθως δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο,αλλά ξαφνικά όλοι το λάτρεψαν...και φυσικά αφού τους αρέσει είναι τέλειο απ'όλες τις απόψεις.
Γι'αυτό και τέτοιες συζητήσεις τις αποφεύγω,αλλά όταν τρως spam μέσω fb (50 posts στο news feed,τα 30 είναι persona) καταλήγεις να το σιχαθείς πριν καν το ακουμπήσεις.
Τι είδη γενικά προτιμάς?Να δω μήπως σου προτείνω κι εγώ κάτι.:tensai:
Dec 22 2011 18:19
Kai → DarkElf
Ε, φυσικά το γούστο παίζει πάντα ρόλο.
Σίγουρα ο καθένας έχει και τα δικά του κριτήρια στις επιλογές. Πάντως κατανοώ πλήρως τι εννοείς. Σειρές που ξαφνικά αποκτάν hype τις κοιτάω με μισό μάτι και γενικά αρκετά γνωστούς τίτλους δεν τους έχω δει ακόμα γιατί αναφέρονται πάρα πολύ και έχω απογοητευτεί πολλές φορές με σειρές που βλέπω ν' αναφέρονται ξανά και ξανά και βλέπω να τις βαπτίζουν εξαιρετικές στον τομέα τους. Καλύτερα να επιλέγεις μόνος σου αυτό που θέλεις να δεις όταν έχεις όρεξη να το δεις.
2 σαιζόνς από 13 επεισόδια, νομίζω είναι οκ για τις γιορτές. (^-^)b
:ρ Άμα δε σ' αρέσει κιόλας, το παρατάς στην πρώτη,
Dec 22 2011 18:08
DarkElf → Kai
Εντάξει,γούστα είναι αυτά.Αν τ'αρνητικά σου βγαίνουν περισσότερα από τα θετικά,χαμένος χρόνος.
Εγώ έχω μια λίστα με anime που δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να δω.Είτε γιατί δε μ'αρέσει το artwork (όπως το one piece) είτε γιατί δε μου τραβάει το ενδιαφέρον η υπόθεση είτε γιατί έχω φάει το απίστευτο spam και θέλω να φωνάξω ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!(όπως Tiger & Bunny,Persona,Sengoku Basara-που κανονικά θα μου άρεσε!- και τώρα πάει να μπει στη λίστα το Reborn)
Ωραία,ωραία!Θα βάλω τότε να το κατεβάσω.Αν είναι λίγα επεισόδια μπορεί να το δω μέσα στις γιορτές αλλιώς μετά την εξεταστική.
Dec 22 2011 17:45
Kai → DarkElf
XD E, μα, τόσο πολύ που το λένε από εδώ κι από εκεί. Όταν και αν αποφασίσω επιτέλους να το δω ελπίζω τουλάχιστον να είναι συγκλονιστικός ο τρόπος και δεν γίνεται τόσος ντόρος για το τίποτα.
Το Saint Seiya - The Lost Canvas είναι prequel του παλιού με ίδιο theme αλλά άλλη ιστορία (είναι ο πόλεμος που είχε γίνει 200 χρόνια πριν από αυτόν που έγινα στο original του Kurumada), οπότε δεν υπάρχει θέμα, ξεκινάς άνετα με αυτό χωρίς να έχεις επαφή με τα υπόλοιπα.
XD Α, οκ, εγώ πέφτω στην άλλη σπαστική κατηγορία που όταν παρακολουθώ κάτι που δεν μ' αρέσει κοροίδεύω σκηνές ή χωρίς να το έχω δει λέω "μετά θα γίνει αυτό αυτό κι αυτό".
Το παράτησα γιατί που φαινόταν αρκετά προβλέψιμο και όλη την ώρα ασχολιόμασταν με τα ίδια και τα ίδια. Το θέμα του Sasuke μού είχε βγάλει την ψυχή, λάθος, το είχε σιχαθεί η ψυχή μου, τους έβλεπα επί μισό επεισόδιο να πηδάνε πάνω σε δέντρα, τους χαρακτήρες που συμπαθούσε περισσότερο τους έβλεπα με το καλαμάκι, σποιλερ εδώ εκεί και παρα πέρα και για να πω την αλήθεια ούτε οι μάχες με τρέλαιναν πολύ για να με κρατήσουν. Έκανα μια εξαίρεση και διάβασα μερικά κεφάλαια ίσα-ίσα να δω τη μάχη Itachi-Sasuke αλλά απογοητεύτηκα και έριξα μαύρη [I]κοτρόνα [/I]πίσω μου και δεν ξαναγυρίζω. XD
Don't worry, κι εγώ είμαι Reborntard και δεν το κρύβω.
Dec 22 2011 17:36
DarkElf → Kai
Ναι,ναι...φαντάζομαι το γνωστο spoiler για τον Kamina...κι εγώ το ξέρω παρότι δεν το'χω δει.:hahaha:
Και τρέμω τη στιγμή που θ'αποφασίσω να το δω και θα φτάσω σ'αυτό το σημείο,γιατί ξέρω οτι θα τον συμπαθήσω (επειδή τον κάνει ο αγαπημένος μου seiyuu).:nanana:
Η αδερφή μου τα θέλει τα spoiler...σε σημείο δηλαδή να βλέπουμε ταινία (που έχω ξαναδει) και κάθε 5 λεπτά να με ρωτάει τι θα γίνει παρακάτω.Κι αυτό εκνευριστικό.
Το Saint Seiya δεν το'χω δει/διαβάσει.Θα καταλάβω τίποτα αν πιάσω μόνο το συγκεκριμένο ή πρέπει να τα περιλάβω όλα?
Παράτησες το shippuden???why?why?why?why???? Είμαι τρελή narutard.Ναι,ξέρω πως έχει πολλές τρύπες καθώς και έναν εκνευριστικό sasuke και τα filler arcs ειναι γτπ,αλλά συνεχίζω να το λατρεύω.:hahaha:
Dec 22 2011 17:22
Fallen_Mpougatsa → Kisara
[url=http://www.facebook.com/events/236804103058763/]Here[/url]~!
Dec 22 2011 17:05
Kai → DarkElf
Lol, το manga του No.6 το παράτησα στο 30 κεφάλαιο κι ας μην είχα φάει κανένα σπόιλερ.
Ναι, είναι και αυτό. Σποιλερς που ξεφεύγουν κατά λάθος, αλλά εδώ μέχρι και και σε parody anime μπορείς να πετύχεις σπόιλερ. Στο Seitokai No Ichizon είχε σπόιλερ για το TTGL, που εντάξει, έχουν καταφέρει να το διαδώσουν τόσο που το ξέρεις και να μην το έχεις δει αλλά και αν τύχαινε να ήσουν από τους λίγους που δεν το ξέρανε, στο δίνουν έμμεσα εκεί πέρα.
ΧD Έχει τύχει να πάρω κι εγώ αλλά δε θυμάμαι κανένα παράδειγμα τώρα. Η αδερφή μου όταν ήταν μικρή ήταν τελείως spoiler-machine και καμιά φορά αν έπαιρνε σπόιλερ η ίδια τα έλεγε και σ' εμένα. Ευτυχώς το έκοψε.
Το Naruto Shippuden το παράτησα στις αρχές αλλά τα είχα προλάβει αυτά τα επεισόδια, εντάξει. Τουλάχιστον νεκραναστήθηκε στο τέλος.
:hahaha: Να διαβάσεις/δεις Saint Seiya - The Lost Canvas
Dec 22 2011 17:02
DarkElf → Kai
:hahaha::hahaha:Ισχύει.Εξάλλου,άλλο το να κοιτάξω το επόμενο chapter σε raw και άλλο να σου πετάει στη μούρη ο άλλος τι γίνεται σε 1,2,...100 chapters.Έφαγα έτσι spoiler για το No6...το παράτησα.Επίσης μου'χει κάνει φίλος το εξής σαδιστικό.Ενώ ακόμα βλέπω την πρώτη σειρά του Naruto μου λέει [SPOILER=early shippuden spoiler]οτι πεθαίνει ο Gaara (ο οποίος μέχρι τότε ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας)...και "ξεχνάει" να μου αναφέρει πως ανασταίνεται![/SPOILER]
Και προφανώς μέχρι να φτάσω σ'εκείνο το σημείο στο shippuden έκλαιγα με μαύρο δάκρυ.:nanana:
Dec 22 2011 16:44
Kai → DarkElf
Εγώ πάλι τ' αποφεύγω τα spoilers όσο περισσότερο μπορώ και κάνω εξαιρέσεις σε εξαιρετικές περιπτώσεις, συνήθως σε manga που κάνουν αμάν για να δουν update. Τη μετάφραση που δίνουν στο mangahelpers δεν μπορώ να την αποκαλέσω ακριβώς spoiler μιας και την ουσία διαβάζεις κανονικά τι γίνεται απλά χωρίς τις εικόνες. Απλά άλλο να ξέρεις τι γίνεται και άλλο να έχεις μια ιδέα απλά. Με τις εκρφράσεις και τις σκηνές έχει περισσότερο γούστο.
Don't worry, δεν τρομάζω, ψοφάω για ό,τι συζητήσεις έχουν να κάνουν με anime/manga
Πάντως, τουλάχιστον όταν δοκιμάζεις την τύχη σου και παίρνεις σπόλιερ στο τέλος, ξέρεις ότι φταις εσύ και τέλος. Όταν μπαίνεις κάπου και παίρνεις σπόιλερ από εκεί που δεν το μεριμένεις και μάλιστα μεγάλο είναι το κακό. Σε φάση "OMG! %#$%(& Είδα το raw και τον τάδε τον πυροβολούν και πεθαίνει! Έκλαιγα και χτυπιόμουν!
¨
:madtodeath: Μάθε τι είναι το spoiler tag πριν αρχίσεις να κλαις και να χτυπιέσαι!
Dec 22 2011 16:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lord Leon
Aντε καλε αφου ειδα και αλλα ατομα δεν ειχαν ψηφισει :3 Ποιος καθεται να τα διαβασει ολα αυτα τωρα, sigh..
Dec 22 2011 15:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed