Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να κάνουμε και εμείς. :hahaha: Βασικά την καινούρια χρονιά θα είναι πολύ χειρότερα δεδομένου ότι πλησιάζουν όλο και πιο πολύ οι πανελλήνιες. XD Άντε να τελειώνουμε επιτέλους...
Dec 25 2011 02:14
Photo

KennyKai

Free hugs από τη Βάγγε, την οποία κατά τ' άλλα θες να την πουλήσεις. Άμα την πουλήσεις, ποιος θα σου δίνει free hugs ΟΕΟ; :kakaka:
Dec 25 2011 02:14
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Παρακαλώ :3 Gift? Gift? :3 (Η κουτσομπόλα ξέρω γω)
Dec 25 2011 02:07
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Αιντε σου απάντησα στο profile μου και μετά έσβησα και το δικό σου το ποστ. Τα σπάω! :nanana: Άντε να έρθει και ο καινούριος ο χρόνος να [S]καταστραφούμε[/S] φύγει και αυτή η χρονιά. Αν και για εμάς το ίδιο και το αυτό θα είναι :p Χεχε, δεν πειράζει.
Dec 25 2011 02:06
Photo

KaiKenny

:nanana: Ξέρω, γελάς χαιρέκακα εκεί στη ζεστή γωνιά σου και τάζεις πάστες για εξιλέωση. :hero: Πήρα free hugs από την Vagge, I don't care [spoiler=me being blue] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/Untitled-1-12.jpg[/IMG] [/spoiler] :unlucky: Όλος ο κόσμος το ήξερε κι εγώ δεν είχα ιδέα, δεν έτυχε να το πετύχω πουθενά και ονειρευόμουν.
Dec 25 2011 02:02
Photo

KennyKai

Καλά, ε, σου 'χω κάνει την καρδιά περιβόλι απόψε. :hahaha: Don't be blue, θα σου πάρω πάστα την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε. :P Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν το ήξερες, because it's old news already.
Dec 25 2011 01:49
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Ευχαριστώώώ, επίσης. ^^ I got my gift και είμαι σε happier-than-usual mode. :P
Dec 25 2011 01:46
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά! Με υγεία και ευτυχία :3 Και καλή δύναμη φέτος!
Dec 25 2011 01:45
Photo

KaiKenny

:terror2: :unlucky: Καλά, θα τσωπάσω τώρα. Και σ' εσένα καλά Χριστουγεννα και καλά να περνάς. Τα μετέφερα και στη Vagge. Edit: :uhh: Πρόλαβε και έστειλε τις ευχές της.
Dec 25 2011 01:40
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά! :D Με υγεία :3
Dec 25 2011 01:34
Photo

KennyKai

Έλα, τσώπα, τσώπα. :P Εδώ τόσα και τόσα υπέροχα manga δεν θα γίνουν ποτέ anime, στο Yotsubato θα κολλήσουμε; (Κάτι μου λέει ότι δεν τα κάνω καλύτερα τα πράγματα. >_<) Καλά Χριστούγεννα σε σένα και στη Βάγγε! Να περνάτε υπέροχα. :gotit:
Dec 25 2011 01:25
Photo

KaiKenny

:unlucky: Είσαι κακός άνθρωπος. You should feel bad. Θα πάω μετά να κλαφτώ στη Vagge. Γιατί; Γιατί; Γιατί έπρεπε να μου το πεις σήμερα; Τι δώρο ήταν αυτό; :nanana: :emptyonexg1: Κανονικά θα έπρεπε να στο κρατήσω αυτό, αλλά χρόνια πολλά και υγεία.
Dec 25 2011 01:07
Photo

Kenobi-sensei → Vaizard

Merry Christmas mate
Dec 25 2011 00:58
Photo

KennyKai

Hate Azuma himself if you must. Έχει ασκήσει veto.
Dec 25 2011 00:30
Photo

OdyMonaxos → eyl

[QUOTE=eyl;550297]εμείς κάτω κύπρο, ξεκινούσαμε να λεμε τα κάλαντα 10 μέρες πριν τα χριστούγεννα[/QUOTE] [IMG]http://sports.yooblog.gr/files/2009/05/bourousis1.jpg[/IMG] [SIZE="4"]Ρε eyl 10 μέρες τα έλεγες... Ρε eyl 10 μέρες τα έλεγες... Τα 'παμε στο Βερολίνο, τα 'παμε στο Ελληνικό, τα 'παμε και μες στο εξοχικό!!!!![/SIZE]
Dec 25 2011 00:09