Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Fallen_Mpougatsa

Νταξει αστο τωρα αλλωστε δεν ειμαι και σπιτι να δω τα Logs να σου πω και με βεβαιοτητα. Αλλωστε καλα περασαμε, πραγματικα το εννοω δηλαδη, δεν ειναι οτι εχω σκοπο να κρατησω οποιαδηποτε κακια στην Ζουρα, ειτε εκλεψε ειτε οχι. Απλα εχασες και εσυ συζητησεις στο μσν, γιατι ημασταν ολοι πεπεισμενοι οτι η Ζουρα εχει κλεψει. Ασχετα αν μονο εγω βγηκα και μιλησα. Δεν την κατηγορω επειδη βγηκα, εγω ουσιαστικα εχω βγει εδω και 3 γυρους, και αλλωστε εγω ειμαι αυτη που θα συνεχισει να παιζει, μαζι με τον Καιζερ, μεχρι να βγει και ο τελευταιος ;)
Dec 29 2011 23:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ναι ναι, αλλά είδες έκανα edit και σε βαλα μέσα! Κοίτα, κι εγώ ψιλοεκνευρίστηκα γιατί στην ουσία κατηγορεί ότι κλέβει κι εγώ μαζί της και για τι? Για ένα παιχνίδι στο internet. Χαλαρά δηλαδή, πόσο χαζοί είμαστε? Με εκνευρίζει για τον τρόπο που το αντιμετωπίζει όχι για τίποτα άλλο.
Dec 29 2011 23:52
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Wait botsun, wait; κατάφερε να κρατήσει την Πίου Πίου μόνος του τόσους γύρους, του αξίζει.[/QUOTE] Wait-wait, what? Πότε βγήκε στη φόρα αυτό; Από πού κι ως πού πεθαμένος δολοφόνος βοηθάει ζωντανό; Από τέτοιες βλακείες κάθε χρόνο χαλάει το παιχνίδι.
Dec 29 2011 23:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αν το θυμόμουν θα το έλεγα. Εγώ θυμάμαι ότι το μόνο που αναφέρθηκε για τη Zura ήταν να λέω ότι πρέπει να την προσέχουμε...και ησυχία--> forever alone. Δε θυμάμαι να το χα δει.
Dec 29 2011 23:50
Photo

Tenshi → Kenny

Έλα αγορίνα μου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Άσε με έχει πεθάνει ο πόνος....υποφέρω ο τσαμένος! Θεσσαλονίκη θα κάτσω σίγουρα και τον Ιουνιάριο (joke από κρυωμένο) :P γιατί αύριο πάω να ξεκινήσω μαθήματα οδήγησης μιας και βρήκα ευκαιρία με 480 ευρώ. Καιρός ήτανε πιστέυω. Κατά τα άλλα αγόρασα Nintendo Wii και παιδεύομαι με τα soft-mode του και τα λοιπά τσιμπράγκαλα! Εσύ πως είσαι? Πότε θα μας έρθεις? :D
Dec 29 2011 23:49
Photo

Kai → Fandom

Εγώ θα σου πρότεινα [url=http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=40000&e=product&pid=48786]αυτό[/url] για να βγάζεις προς τα έξω τη δημιουργική σου φύση. Σας κόβω όλους νέα ταλέντα και ξέρω ότι θα με βγάλετε ασπροπρόσωπη μόλις πιάσετε τα παιχνίδια στα χέρια σας.
Dec 29 2011 23:45
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Fallen_Mpougatsa

Hσουνα οταν το ειχε πει την πρωτη πρωτη μερα που μπηκαμε ολοι μαζι μσν. Ετσι θυμαμαι τουλαχιστον. Την πρωτη μερα στο μσν λεω, εκει ησουνα.
Dec 29 2011 23:45
Photo

Fandom → Kai

Δεν μπορώ να καταλάβω τον ειρωνικό σου τόνο . Εμένα [URL="http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=40000&e=product&pid=43965"]αυτό[/URL] μου [S]αρέσει[/S] άρεσε πολύ :P Γιατί όχι λοιπόν ? :P
Dec 29 2011 23:42
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Του αξίζει,του αξίζει.... :unlucky: Ρε,πες στην μικρή να μην εκνευρίζεται χωρίς λόγο. Τα ίδια ποστ με εκείνη διάβασα,με την διαφορά ότι,αντί να θυμώσω,γελούσα.
Dec 29 2011 23:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Anelis

Που [I]σχεδόν[/I] δεν έκλεψες? Μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι! xD
Dec 29 2011 23:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ρε κοπελιά, εγώ πότε έμαθα ότι η Zura έμαθε ότι ο Fandom έχει ρόλο? Κανείς δε μου το πε!
Dec 29 2011 23:39
Photo

Ε, σαν δολοφόνος σωστός που θέλει να παίξει καλά το παιχνίδι τη βοηθούσε να ελίσσεται μέσα από τις κατηγορίες. Και επαναλαμβάνω καλά έκανε γιατί έτσι είναι το παιχνίδι αλλά αφού το κατάφερε δεν του αξίζει? Χα χα, δεν χρειάζεται να ρωτήσω!
Dec 29 2011 23:39
Photo

Κατ'αρχήν,μου αρέσει πως δεν ρώτησες ποιο είναι "το πιο awesome άτομο που ξέρεις !" xD Για εξήγα,γιατί δεν θυμάμαι τι παίχτηκε....
Dec 29 2011 23:37
Photo

Wait botsun, wait; κατάφερε να κρατήσει την [B]Πίου Πίου μόνος του[/B] τόσους γύρους, του αξίζει. Μετά εσύ. Λίγη διαφάνεια...
Dec 29 2011 23:34
Photo

Το ξεκατίνιασμα είναι ο,τι καλύτερο στο παιχνίδι! Επίσης,ανασκέυασε την δήλωσή σου,περί mvp του παιχνιδιού κι άρχισε να στηρίζεις το πιο awesome άτομο που ξέρεις !
Dec 29 2011 23:32