Community Status Updates
iristella → OdyMonaxos
Kαι οι δύο. :) Πχ η υπογραφή σου πρέπει να είναι και μέσα στο 700*250 και να είναι ελαφρύτερη από 120 ΚΒ.
Χρόνια πολλά btw.
Dec 30 2011 00:58
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Botsun-sama,καλά το είπες ! xD
Δεν χειροδικώ,σε βάρος γυναικών.
Dec 30 2011 00:38
Fandom → Zane
Τώρα μιλάς στο άτομο που έχει περίπου 2200 games , οπότε θα με αποκαλείς master , sensei or something like that . :P Καλά παίξε αυτά τα 20 και έλα μετά να κλάψεις :P
Νταξ δεν μπορώ να το αρνηθώ τελείως :P
Dec 30 2011 00:34
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Hai, Xanxus-sama-eh...botsun εννοώ. Ελπίζω να μην φάω καμία επειδή υποδύομαι τον Levi... <.< >.>
Dec 30 2011 00:31
Zane → Fandom
Ρε φιρφιρίκο άμα στο είπανε νουμπάδες δεν έχει να λέει.Κάποιος που ήξερε καλά το gameplay,μόλις προσαρμοστεί στα skills/items των ηρώων του LoL,θα γίνει όσο καλός ήταν και στην dota.Που και πάλι dota έχω να παίξω 2 χρόνια,αλλά εγώ στο λέω...Μετά από καμιά 20αριά games που θα παίξω στο LoL θα τρέχεις να κρυφτείς:P
Άρα απόλαυσε όσο μπορείς το 3βδομαδο-4βδομαδο που σου απομένει μέχρι να παίξω αυτά τα games,γιατί μετά BEHOLD!
[QUOTE]Μοχθηρή νυφίτσα ? :hahaha:[/QUOTE]Γιατί,τι είσαι?:P
Dec 30 2011 00:26
Δεν έχω live voice sample οπότε θα ακρεστώ σ'αυτό...! :3
Dec 30 2011 00:25
Δε θα φύγεις εσύ! Όχι! -->δεν έχω ιδέα αλλά ελπίζω να μείνεις! xD
Dec 30 2011 00:23
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Όταν φύγω ,θα καταλάβετε πόσο awesome ήμουν....:unlucky:
Dec 30 2011 00:22
Kamen Tantei Zura → °•πίΟu-πίΟu•°™
Οκ, με συγχωρείς τώρα; Και ποια ήταν τα άτομα που συμφωνούσαν μαζί σου; Μπορούν να το πουν.
Και σου το έχω πει ήδη. ΕΙΝΑΙ RP! Δεν ήμουν πότε σίγουρη. Έπαιζα απλά.. Και ξες τι; Μόνο για εσένα ήμουν σίγουρη. Από τον τρόπου που αντιδρούσες και έπαιζες για κανέναν άλλον. Ούτε καν για τον Fandom. Που τον ψήφισα αφού είδα ότι ήρθε σε δύσκολη θέση. Πότε ήμουν σίγουρη για την Fallen; Πότε ήμουν σίγουρη για τον Aizen; Για την Tsunade-sama ακολούθησα την irisitella. Γιατί την εμπιστεύτηκα. Και ναι, επειδή το πίστεψα ήμουν απόλυτη σε αυτό.
Για πες μου σε τι έκλεψα.
Ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου, και πάντα είμαι ειλικρινής. Δεν αρνήθηκα ότι ήξερα τον ρόλο του Γιάννη φυσικά. Σημαίνει ότι έκλεψα; Δηλαδή που πέρυσι είχα βρει 4/5 σημαίνει ότι έκλεψα; Απλά ήσουν δολοφόνος και σε έτρωγε αυτό το θέμα.
Όταν αποκλείσεις άτομα από συμπεριφορές, ναι φυσικό είναι να ψηφίζεις αυτούς. Γιατί ο Aizen με έπεισε; Γιατί ήξερε να το κάνει.
Dec 30 2011 00:17
OdyMonaxos → iristella
Ερώτηση: Για το άβαταρ και την υπογραφή πρέπει να ισχύουν και οι περιορισμοί των διαστάσεω και του μεγέθους του αρχείου, ή μόνο ένας απ' τους 2;
Dec 30 2011 00:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed