Community Status Updates
Fandom → Zane
Ρε ΓΑΤΑΚΙ , τι θα μου μάθεις ? :P Ποιος εσύ ? Τσου ρε :P Και άσε αυτό με το dota δεν ξέρεις πόσες φορές το έχω ακούσει και τι fail έχω δει μετά :P
Μοχθηρή νυφίτσα ? :hahaha:
Dec 30 2011 00:16
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ξέρω τι σημαίνει η έκφραση..... -.-
Seriously,δεύτερη φορά που το κάνεις σήμερα αυτό.
Dec 30 2011 00:16
Lord Leon → Tenshi
buraku jacku forever alone?:hahaha:
μιλαμε για εθισμο οχι αστεια...
Dec 30 2011 00:10
Α,γιατί αν ξεκινήσω τώρα με το άλογο σε κανα μήνα θα'μαι πάνω κι έτοιμος για ξύλο! xD
Dec 30 2011 00:09
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Fallen_Mpougatsa
Κοιτα. Το ειπα και στο νημα. Αλλο να υποψιαζεσαι, αλλο να εισαι σιγουρος. Οσο εξυπνος και να εισαι, δεν παυεις να μην εχεις πειστηρια και αποδειξεις, δεν ξερω δηλαδη πως να το πω, οταν υποψιαζεσαι, εχεις παντα μια τιμημενη αμφιβολια στα λογια σου, αλλα η Ζουρα δεν ειχε. ητανε απλα σιγουρη. Ας ληξει εδω ρε φαι ομως πραγματικα, το κουρασαμε το θεμα, και ενω ηταν τοσοι πολλοι αυτοι που ειχαν απηυδησει με την ζουρα και λεγανε οτι κλεβει και συμφωνουσανε μαζι μου, ξαφνικα βρισκομαι μονη μου. Για να μην αναφερθω στους ηλιθιους που διαδιδουν οτι οι δολοφονοι κλεβανε και ρωτουσανε τον Πρινς για στοιχεια και τι ρολος εχει ο καθενας. Τελος.. Please για να μας μεινει και η ευχαριστη νοτα οτι τρολλαρα τα ατομα που ηθελα :Ρ
Dec 30 2011 00:07
Fallen_Mpougatsa → Kai
Μαμώ το! Έγραψα και δεν το πήρε!
Λοιπόν, όπως έλεγα ούτε γω ούτε ο Kaiser το ξέραμε οπότε αν το ήξερε η Πίου-Πίου και τον άφηνε να τον βοηθήσει μπράβο της, τι να πω...
Dec 30 2011 00:05
Fandom → Osama Bin Laden
[SPOILER][IMG]http://s-ak.buzzfed.com/static/enhanced/web05/2011/3/18/1/enhanced-buzz-15854-1300424464-1.jpg[/IMG][/SPOILER]
Dec 30 2011 00:05
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Hold your horse there botsun; everything will be fine...
//πολύ κουλ-i!
Dec 30 2011 00:00
Fallen_Mpougatsa → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι καλά περάσαμε και με είχε εκφράσει κι ο Kaiser ανησυχίες ότι η μικρή μπορεί να έκλεβε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επειδή είναι έξυπνη, πιο έξυπνη από μερικούς, ότι κλέβει. Δηλαδή ΟΚ χαλαρώστε. Είναι έξυπνη και μου έλεγε πολλές φορές ποιους σκεφτόταν και γιατί αλλά ποτέ δε ζήτησε τη γνώμη μου ούτε με άφησε να της μιλήσω παρόλο που δεν της έλεγα και τίποτα.
Κάποιες φορές πρέπει απλώς να καταλαβαίνουμε ότι οι άλλοι είναι πιο καλοί από μας σε κάποια πράγματα όπως στο να μυρίζονται κίνητρα κλπ. Τι να την κάνεις, είναι καλή και γι αυτό παίζει, επειδή το έχει :canthelp:
Dec 29 2011 23:59
Kai → Fallen_Mpougatsa
Κι όμως όχι, αν θυμάμαι πέρσι είχε γίνει και θέμα.
Έλεος, οκ, αν ήταν να ξαναβάζαμε τον Kaiser μέσα ή να αφήναμε να έγραφε εκείνος τα posts.
Οκ, και έλεγα ότι φέτος γίνεται τίμιο παιχνίδι. Σκατά τίμιο ήταν.
Dec 29 2011 23:58
Θα μαζευτεί η οικογένεια και θα χυθεί αίμα ! :burningbe3:
/Μα πόσο cool-οι είμαστε ;
Dec 29 2011 23:56
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ήμουν της πεποίθησης κι εγώ κι ο Kaiser ότι οι νεκροί δολοφόνοι μπορούν να συμβουλεύουν τους άλλους. Εγώ δεν ξαναμπήκα μέσα στο msn να τους μιλήσω αλλά φαντάστηκα ότι είναι νορμάλ που το κάνανε οι άλλοι...
Dec 29 2011 23:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed