Community Status Updates
Kai → Lord Leon
Με την Zura έχω μιλήσει για το παιχνίδι αλλά κυρίως από άποψη rp, γιατί νομίζω πως είναι και η όλη φάση του παιχνιδιού, άσχετα που μόνο αυτό δεν γίνεται στο τέλος. Δλδ αν μου αρέζε ο τρόπος που παίζανε τους χαρακτήρες που ήξερα ή όχι και ποιοι χαρακτήρες μού είχαν κάνει εντύπωση από αυτούς που δεν ήξερα. Δεν νομίζω ότι τα σχόλια για το rp μπορούν να επηρεάσουν και πάρα πολύ.
Μου είχε πει γιατί ψήφιζε/υποπτευόταν αυτούς που ψήφιζε αλλά δεν έλεγα τίποτα γιατί αν το έκανα πιθανότατα να την οδηγούσα σε λάθος άτομα. Δλδ, πριν πεθάνω είχα για υπόπτους τον Tenshi, τον Blacker_than dark και τον Aizen, από τους οποίους μόνο ο ένας αποδείχτηκε δολοφόνος τελικά. Δλδ, φαντάσου να μην είχε αυτοκτονήσει η δεύτερος και να την επηρέαζα να κινηθεί εναντίων του.
:hahaha: Όπως είπα στη Zura, 3 από τα 6 άτομα που αποδείχτηκαν δολοφόνοι, αν ήμουν Vigilante, θα τα είχα φάει τη νύχτα λόγω του rp που κάνανε. Ο Kenobi-sensei εδικά, ξεπέρασε τον didimakia φέτος.
Μια χαρά τα πάτε πάντως.
Jan 01 2012 17:09
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
Ε, καλα ολο και κατι θα χει δοκιμασει εστω και παθητικα, αλλα δε θα ξερε τι ειναι. Ας το αφησουμε στην αθωοτητα της αγνοιας του.
Jan 01 2012 16:53
Lord Leon → Kai
ναι καταλαβαινω γιατι το λες, αλλο νεκρος και αλλο ζομπι, κα το χω σκεφτει και γω. αλλα από την άλλη, προκειμενου να προσαρμοστει στα δεδομενα ενος φορουμ, εγω το δεχομαι. Δηλαδη φαντασου επι ενα μηνα που παει να κρατησει να μην μπορεις να μιλησεις καθολου με το ζουρακι, για το παιχνιδι, γιατι ΟΤΙ και να πεις μπορει να θεωρηθει αποψη. Δεν ειναι τουλαχιστον awkward?
Well, οσο περνανε οι μερες νομιζω οτι ειμαι ο μονος που δεν εφαγε. Προσεχα ομως πολυ, οπως θυμασαι.
Παραλίγο να την πατησω ομως στο δρακοφοινικα που συναντησα τα παιδια (zane, tsunade,fandom kamui) οταν λιωνανε στο tichu και μοιραια πηγε και εκει η κουβεντα. Καποια στιγμη λοιπον αφηρημενος εκανα μια ερωτηση (δε θυμαμαι τι, ηταν πολυ γενικης φυσεως) η οποια υπο προυποθεσεις μπορουσε να δωσει στοιχεια για τους εναπομειναντες δολοφονους. Ευτυχως τα παιδια το σκεφτηκαν και με φρεναραν, να'ναι καλα. Μπορει και να μη γινοταν τιποτα, αλλα γιατι να ρισκαρεις; θα τρωγα ξενερα. Για αυτο λεω οτι κακο δεν ειναι, αλλα μετραει πως το χειριζεται κανεις.
Εχει πλακα παντως, γιατι Ο Φαντομ μας ειχε πρηξει εμενα και τον zane να μαθει απο που τον ειχαμε καταλαβει. Του λεγαμε οτι φαινοταν απο την αρχη με τα ποστ που εγραφε, και δε μας πιστευε. "Οχι, αποκλειεται! Εγω δεν εδωσα στοιχεια. Από αλλού το ξερατε!" και αλλα τετοια.
Τωρα καταλαβαινω γιατι μας τα κανε αμπελοφασουλα! :rofl:
Jan 01 2012 16:49
Hazuki → Fingolfin
ΤΑ ΓΛΥΚΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ~
Χρόνια πολλά~!
Jan 01 2012 16:27
Kai → Vagelio
[QUOTE=Vagelio;542692]
Και το καλύτερο για το τέλος :blingeye2::awww::nbleed:
[SPOILER]O καλύτερος kotetsu που έχω δει, κι ας μην έχει την ενδυμασία[IMG]http://i285.photobucket.com/albums/ll80/Vagelio4ever/807532.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
[img]http://d37nnnqwv9amwr.cloudfront.net/photos/images/original/000/199/693/disgusted-mother-of-god.png?1321272571[/img]
Jan 01 2012 16:20
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
Ναι η αλήθεια είναι πως υπερεκτίμησα το γεγονός ότι τόσα χρόνια στην Κρήτη πριν έρθει εδώ πάνω θα χε δοκιμάσει κάτι.
Jan 01 2012 16:17
Kai → Lord Leon
Καλή χρονιά και σ' εσένα.
Οκ. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με αυτό μιας και ισχύει γιατί θα πω ψέματα, αλλά αφού είναι έτσι, it's not my problem. Κάπως έτσι όμως φτάνει το θέμα στο ξεκατίνιασμα κάθε χρόνο.
Εγώ πήρα spoiler για ρόλο στην αρχή του παιχνιδιού (απ' ό,τι φάνηκε δεν ήμουν η μόνη) και μετά τον πρώτο γύρο ήταν προφανέσταστος και ο ρόλος του. Το είχα δηλώσει ότι το ξέρω πάντως στον Kenny πριν αρχίσει το παιχνίδι και έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Δυο πράγματα με πειράξανε πολύ μέσα στο παιχνίδι, αλλά αυτά θα τα πω στη γενική συζήτηση.
Jan 01 2012 16:14
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
μα εβγαζε ματι. απορω που δεν το παν πρωτο πρωτο.
Ειπα μπας και ξαναπαιξω αλλα αμα εχει κοσμο δεν το φχαριστιεμαι, μεχρι να γραψω, πρεπει να το κανω εντιτ.
Jan 01 2012 16:13
Kaidou → zoro77
Καλη χρονια!!
Τυχερε,εγω την εβγαλα χθες με ενα τοστ απο τα εβερεστ...
Jan 01 2012 16:11
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
[QUOTE=Lord Leon;552499]ειναι σιγουρα το 1-4-5 FAI wins. fuck, ninj'd[/QUOTE]
:kakaka: I always win in the end :himitsu: //spoiled brat mode on
Jan 01 2012 16:07
Lord Leon → Kai
Alo. χαπινιουγηαρ και τα ρεστα!
Δεν ξερω που πηρε το ματι μια συζητηση περι νεκρων δολοφονων, παντως σε γενικες γραμμες, όλοι μπορουν να μιλανε και να συμβουλευονται απαντες. Νεκρους και μη.
Αυτα που απαγορευονται ειναι τα σποιλερς προφανως. Αλλο πιστευω οτι ο Χ ειναι γιατρος, και αλλο το ΞΕΡΩ γιατι εχω ομηρο τη μανα του και τον εκβιασα να μ πει, προφανως.
Οσο για τους δολοφονους μια χαρα μπορουν να μιλανε και να του υπαγορευει και το παιχνιδι κιολας αν θες, αρκει φυσικά να συμφωνουν και οι δυο. Απλώς ο νεκρος δεν ψηφιζει. ειναι ερμειο των ζωντανων δολοφονων στο παιχνιδι , και πο αυτη την αποψη μια χαρα βγαζει νοημα. Θα ταν π.χ. σαν να συμβουλευομαι εγω την αδερφη μου.
Don't worry now, αν τηρουνται οι κανονες φτανουν και περισσευουν, δεν χρειαζεται εξτρα σφιξιμο το ζωναρι. Τα λεγαμε και στις αρχες του παιχνιδιου αν θυμασαι.
Jan 01 2012 16:04
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ε χε χε χε, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια~! Πώς με ξέρεις πώς με ξέρεις!
Jan 01 2012 15:42
Kai → Fallen_Mpougatsa
:himitsu: Δεν έγιναν όπως τα ήθελα < ευκαιρία/δικαιολογία να ξανακάνω
Jan 01 2012 15:22
Fallen_Mpougatsa → Kai
Hum...maybe...Ε, μη νομίζεις, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα τα ξανακάνω!
Jan 01 2012 15:20
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν πειράζει, ό,τι τρώγεται καλό είναι :kakaka:
Μη νομίζεις, κι εγώ δοκιμαστικά το πήγα γιατί οι αναλογίες δεν ταίριαζαν με τα μπισκότα. Μου είχε φανεί πολύ φορτωμένο με τρίμματα το μείγμα και έριξα παραπάνω Φιλαδέλφια (καλά που είχα). Πιθανότατα τα δικά σου να ταιριάζαν περισσότερο με την αρχική συνταγή.
Jan 01 2012 15:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed