Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Thank you, thank you, we're taking care of them!
Χμ, εγώ είπα να πάρω. Ότι και να ναι τουλάχιστον είναι original right? :3
Jan 01 2012 12:24
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ha ha ha ha, το ήξερα! [B]Ειδικά[/B] εσύ ήσουν το target group μου!
Ευχαριστώ κι εγώ και να σου φέρει ο καινούργιος χρόνος πολλούς καλούς συνδυαχσμούς στο majhong~!
Jan 01 2012 12:23
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Καλή χρονιά και σε σένα!
Ναι, πέρασα μια βόλτα για το καθιερωμένο μου spying. :hahaha:
Jan 01 2012 12:03
Kai → O Tsopanhs
Ω, καλωσόρισες και καλή χρονιά. Τι έκπληξη κι αυτή. Ελπίζω το νέο έτος να φέρει σ' εσένα και στο κοπάδι σου υγεία και ευφορία.
Τα βελάσματά μου στην Ντέπη. Καιρό έχουμε ν' ακούσουμε νέα της.
Jan 01 2012 10:59
Kai → mono
Καλή χρονιά κατ' αρχήν και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.
Η αλήθεια είναι πως δεν μου φαίνεται λογικό. Αν είναι ποιο το νόημα να τους σκοτώνουν δηλαδή. Άλλο να μιλάνε γενικότερα και άλλο οι "πεθαμένοι" να παίρνουν αποφάσεις η να παίζουν στη θέση άλλο. Νομίζω πως παραγίνεται το κακό μετά. Από αυτήν την άποψη να βάλουμε και τους επιθεωρητές να επικοινωνούν κατευθείαν με τους αθώους που βρίσκουν ή τους αθώους να μιλάνε με ζωντανούς αφού πεθάνουν. Well, το τελευταίο γίνεται κανονικότατα όπως βλέπω πάντως και αυτή τη χρονιά. Πετάει η ομάδα.
Αν δεν ισχύει ο κανόνας πάντως, οκ. Δεν μπορώ να πω κάτι.
Jan 01 2012 10:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλοφάγωτα.
Ναι το έχω δει, αλλά όχι, δεν σκέφτομαι να πάρω μέρος.
Jan 01 2012 10:51
OdyMonaxos → zoro77
Επίσης ρε.
1 2 4
Δεν νοείται ρε συ αυτό που γίνεται μερικές φορές μ' εσάς, ειδικά στη στελέχωση. Οι Αγγελόπουλοι φέτος το καλοκαίρι να λένε "κάνε μεταγραφές". ο Ντούντα να νιώθει κομπλέ, μετά να κυνηγά τους NBAers ενώ ο Στέρν λήγει το λοκάουτ, και σε λίγο αρχίζει το τοπ16 χωρίς να αποφασίσετε αν είστε οκ ή όχι. Ή οι τρέλες επί Μπαναώτη, που το φέρνατε NBAers. Τι να τους έκανε; Αυτός με Διαμαντίδη και Παπαλουκά δεν έπαιζε ζον πρες να κλέβει μπάλες και να παίρνει εύκολα καλάθια, μέγιστη κότα. Απλά ο λάθος άνθρωπος.
Τα σφυρίγματα είναι αμελητέα. Με εκνευρίζουν κι εμένα μερικές φορές που κάνουν σαν να θέλουν να προσφέρουν εκδούλευση, αλλά δεν είναι ούτε τόσα ούτε τέτοια που να έχουν στερήσει νίκη, πέρα απ' το 7. Γενικά είναι σφυρίγματα που επειδή είναι δύσκολα τα δίνουν συνήθως στη μεγαλύτερη ομάδα. Ήταν και τουλάχιστον από εποχής Ιωαννίδη τέτοιες καταστάσεις υπέρ της εκάστοτε ομάδας.
Η μεγάλη λούμπα με τη διαιτησία είναι πως όσο την πιστεύετε, εκνευρίζεστε, δεν συγκεντρώνεστε και βρίσκετε δικαιολογίες, δεν θα πάρετε πρωτάθλημα με τίποτα. Και εμείς όταν κάναμε τα ίδια στα 90, το ίδιο πάθαμε.
Και εδώ και χρόνια και πέρσι και ειδικά φέτος μαδήσατε και ξαναχτίσατε την ομάδα χωρίς λόγο. Αν φταίει η διαιτησία, επενδύστε στους παίκτες σας. Όχι Τεόντοσιτς, αλλά Χαλπερίν ή Γκόρντον να 'χατε ακόμα, θα 'σασταν ένα επίπεδο πιο πάνω. Κρίμα.
Jan 01 2012 03:17
zoro77 → OdyMonaxos
αχαχαχα ημουν ετοιμος να σου γραψω κι εγω
2-4-5 ψεματα πιστευω. Ο ΠΑΟ παντα καλυτερη ομαδα στο μπασκετ(με εξαιρεση τις χρονιες Τσιλντρες-Κλειζα) απο ΟΣΦΠ απλα επαιρνε και σφυριγματα!
:P
Καλη χρονια φιλαρακο!
Jan 01 2012 02:57
OdyMonaxos → zoro77
1 Φταίνε οι γκρίζοι και ο Βασιλακόπουλος
2 Φταίει το κόκκινο ρόστερ
3 Φταίει ο Παναθηναϊκός (σταθερός κορμός, φιλοσοφία, ρόστερ, προπονητής)
4 Φταίνε οι κόκκινοι προπονητές
5 Φταίει η ανοργανωσιά του κόκκινου τμήματος
:P
Jan 01 2012 02:52
zoro77 → Kaidou
Ναι ρε φιλε οποτε θες!
Καλη χρονια για αρχη!!
Σημερα εφαγα τρια σουβλακια xD.
Λοιπον τα σουβλακια συνηθως μ αρεσουν με γυρο χοιρινο και βαζω πατατα, μουσταρδα, κρεμμυδι(παντα πλενω μετα το στομα μου:P) ή γυρο κοτοπουλο ντοματα, πατατα. σος!
Jan 01 2012 02:31
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
φυσικα γιατι οπως λεει και ο twisted fate: lady lucky smilin'
Jan 01 2012 01:03
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Φτου γαμώτο, και έλεγα ότι αυτό ήταν σημάδι ότι θα ήμουν και εγώ κωλόφαρδος στο tichu αλλά η τύχη δεν σε εγκαταλείπει ποτέ :if:
Jan 01 2012 00:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed