Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → Kai

"Ξέρω πως είσαστε εκεί έξω και νιώθετε το Cosmos μέσα σας."[SIZE=3] [/SIZE] Γελασα οκ :P Φανηκε η απελπισμενη προσμονη σου να βρεις ατομα να μοιραστεις τον "κοσμο" της σειρας.Totally know that feel. Καλα νεα για το prince btw,αντε τρεις μερες εμειναν (ποτε και κυριως [B]γιατι [/B]περασε τοσο γρηγορα ο καιρος?) [SIZE=3] [/SIZE]
Jan 02 2012 02:41
Photo

zennith666 → iristella

Από εσένα δεν έχω παράπονο μόνο ο άλλος κοιμάται στο πληκτρολόγιο!!!Τώρα άμα θες να πιστεύεις ότι είμαι kinky θα έρθω μια βόλτα να το συζητήσουμε το θέμα εις βάθος :P .
Jan 02 2012 01:27
Photo

KaiVagelio

:himitsu: Σημασία έχει το πρώτο ξάφνιασμα και το αποτέλεσμα των κόπων ενός fellow fan. Κι επειδή έχω κι ένα κόλλημα με το μακρύ μαλλί, δε με χάλασε καθόλου έτσι όπως δείχνανε. Τη δεύτερη του Bunny που έχει φάει photoshop την είχα πετύχει σε σύγκριση με το original. Αυτή πρώτη φορά την είδα. Me likes anyway.
Jan 02 2012 00:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Χα. Χα. Χα. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο... Επίσης~!
Jan 01 2012 23:52
Photo

Kenny → eyl

[URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=56535"]Νέο manga από τον/την δημιουργό του Manga No Tsukurikata[/URL] (well, not exactly new, απλά τώρα το μεταφράζουν). Δεν είναι yuri, αλλά δεν πειράζει, ωραίο φαίνεται. Καλή χρονιά!
Jan 01 2012 23:49
Photo

VagelioKai

Couldn't resist posting it :hahaha: Aλλά μετά η Stefi μου είπε ότι ήταν ένα απλό photo manipulation :unlucky: (τέτοια κομμάτια που να κάνουν cosplay)
Jan 01 2012 22:55
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Ευχαριστώ! Καλή Χρονιά και σε εσένα! Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε εσένα αλλά και στους δικούς σου. Όλα τα άλλα είναι τίποτα, πραγματικά! Για τον Ichigo, ο Kubo είπε σε μια σύνεντευξη πέρυσι (συγκεκριμένα σε εκείνη που είχε δηλώσει πως το Bleach θα τελειώσει σε 10 χρόνια) πως υπάρχει ένα μυστικό να αποκαλυφθεί για το παρελθόν και πως ανυπομονεί να δει την αντίδραση των αναγνωστών του. Από τα hollows μόνο τους Ulquiorra και Grimmjow ανέπτυξε ο Kubo , άντε και λίγο τον Stark. Και εμένα μου άρεσε η Harribel (είναι άλλωστε η waifu μου :P) αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το πως την "τελείωσε" ο mangaka. Γενικά έπειτα από τους espada δεν βλέπω πως τα Hollows μπορούν να είναι factor πια στο Bleach. Και μιας που είπες για το πώς προχωρά η πλοκή: ουσιαστικά ο Aizen και ο Urahara δεν ήταν το Bleach? (μέχρι πριν κάμποσα chapters τουλάχιστον). Ανεξαρτήτως του fandom που απέκτησαν οι χαρακτήρες που σου ανέφερα στο προηγούμενο post, την σειρά την έκαναν οι δύο συγκεκριμένοι κυριοι. Και για να είναι το Bleach το αγαπημένο μου shonen manga λέει πολλά για το πόσο με επηρεάζουν οι απόψεις των υπολοίπων.
Jan 01 2012 22:53
Photo

SpeedFreak → Kaidou

[COLOR="Red"][B]Ναι,όμως όταν είσαι τελείως μόνος,τρελένεσαι αρχικά,πεθαίνεις μεταφορικά όμως στο τέλος από την πολλλή τρέλα,την μοναξιά,τον ψυχικό πόνο και την στεναχώρια πεθαίνεις κυριολεκτικά..Ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει μόνος..Χρειάζεται συνανθρώπους.. [SPOILER][IMG]http://1.bp.blogspot.com/_QMD3uDrxxgM/Srk5PhezT8I/AAAAAAAAEkU/xSuS1EVqK6o/s1600/castaway1.gif[/IMG] [IMG]http://2.bp.blogspot.com/_QMD3uDrxxgM/Srk6XSW5IxI/AAAAAAAAEk0/znUEw7LpRDQ/s1600/CastAway_2000_110_sized.jpg[/IMG] [IMG]http://cdn.mamapop.com/wp-content/uploads/2011/03/Cast-Away-Wilson-Volleyball-525x383.jpg[/IMG][/SPOILER][/B][/COLOR]
Jan 01 2012 19:43
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Άντε, περαστικά σου, γερή και δυνατή!! Καλή χρονιά κιόλας!!!
Jan 01 2012 19:39
Photo

Anelis → QueenofHearts

Α καλά όταν σε δω από κοντά μέσα στην επόμενη 5ετία θα το συζητήσουμε εκτενέστατα!!! (btw το mawaru είναι του Ikuhara που έκανε το Utena οπότε μπορεί κ γι αυτό να μη σου αρέσει)
Jan 01 2012 19:11
Photo

Mad_Hatter → Putin

I get that alot xd ποτέ δεν είχα πάντως πρόβλημα, ίσως είναι που δε το έχω παίξει σε κανονική κονσόλα για σύγκριση
Jan 01 2012 18:51
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ρε,πόσο μα πόσο ,παίζει να βαριέσαι ; xD Άντε καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία!
Jan 01 2012 18:48
Photo

FingolfinHazuki

Αν εννοείς τα γλυκά σου από την γιορτή μου, τότε άργησες μία βδομάδα και φαγώθηκαν. Καλή χρονιά ρεμάλι, με υγεία πάνω απ' όλα!
Jan 01 2012 18:32
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Καλά καλά θα τα πούμε αύριο :hiding_something:
Jan 01 2012 18:29
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

αποχωρω τωρα εχω κοινωνικες υποχρεωσεις...
Jan 01 2012 18:27